Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tayang Tuala Wanita, Sajat Masih Gigih Buktikan Diri Perempuan Sejati

8-1-2019 02:55 PM|Oleh: Saiful| Komen: 146

Foto: IG Sajat
"Gigihnya nak buktikan yang dia tu perempuan", ayat yang selalu terpacul keluar dari kebanyakan netizen bila melihat Nur Sajat.

Kontroversi demi kontroversi, tapi Sajat macam itu jugalah, tetap dengan pendiriannya tanpa mempedulikan sesiapa pun.


Baru-baru ini Sajat ada memuat naik gambar tuala  wanita dan losyen pelembut kulit di Instagram.

Kapsyennya "Benda paling penting dan akan di bawa ke mana mana...walaupun mahal kat sini.. Tetap kena ready..."


Wah, begitu! Di ruangan komen macam biasalah, pastinya dipenuhi dengan segala komen negatif yang dilemparkan kepada penyanyi Bobo Di Mana ini.

Antara komen, "Gigihlah nak tunjuk bukti yang dia tu perempuan. Kalau berani tunjuk IC lah."

"Kalau perempuan dia tak tunjuklah dia punya pad tu sebab ia sebahagian daripada privacy diorang."


Mungkin dah kebal dengan segala cacian dan makian, Sajat langsung tak balas komen-komen tersebut. Ruangan komen pun tidak ditutup.

Apa-apa pun doakan sahaja yang elok-elok untuknya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 146
Komen

Previous : Isu Rumah Tangga Jadi Bahan Lawak, Tauke Jambu Nak Saman 'Sultan Melaka'

Next       : Saya Tak Pernah Paksa Isteri Bertudung-Mark Adam

Komen Terbaru

Quote GegarVaganja 13-1-2019 04:06 PM
Arry replied at 13-1-2019 02:29 PM
xsabar nak tunggu bamjat naik pelamin  dgn coachyin... pastu tgk bamjat preggy

Mesti ramai Malaysian tak sabar tunggu anak comel lote koc yin dan nursejat


Lain-lain Komen

Quote belilies 8-1-2019 03:11 PM
Tunjuk fefet kat aku dulu baru nak caya kau jantan org bij.
Quote sharlenetexas 8-1-2019 03:13 PM
Aku dulu2 pergi belah Afrika & Europe mmg dari awal prepare bawak pad banyak2 sebab tak sanggup beli kat sana bila convert terasa mahal sangat.
Abam jat ni mmg tak prepare bawa pad dari malaysia ke? Ke sebulan dua tiga kali period?
Quote Laracrop 8-1-2019 03:14 PM
Sajat ni mcm mak lara lah kot..xperiod dah..tapi kadang2 batuk..gelak lebih skit terkencing..mungkin sajat ni kencing xleh tahan lah tu.. Lepas tu nak KENCING org..kata period
Quote jin_lampu 8-1-2019 03:20 PM
bam jat buasir doh...tu yg pakek tuala wanita, maciamlah org tak tau
Quote allysumc 8-1-2019 03:21 PM
Nk tarikh perhatian followers la tu.. Kn tgh bukak bisnes saloon skrg.. Non stop create isu nk kn perhatian netizen
Quote miz_ayu 8-1-2019 03:24 PM
ingat kan dah sambung 'study'  dah tak ada cite mamat ni
Quote LadyCarefree 8-1-2019 03:25 PM
belilies: Tunjuk fefet kat aku dulu baru nak caya kau jantan org bij.


Fefet tu binatang apa? Pepek kalau tulis pepek la.
Quote munchkin 8-1-2019 03:26 PM
Laracrop replied at 8-1-2019 03:14 PM
Sajat ni mcm mak lara lah kot..xperiod dah..tapi kadang2 batuk..gelak lebih skit terkencing..mungkin ...

Hahahahah. Lawak ni
Quote ihtisyam1 8-1-2019 03:27 PM
selagi dia tak tunjuk gambar vugil dia selagi tu ai tak percaya
Quote kenarikelabu 8-1-2019 03:28 PM
Jadah kau pi jaja pad tu Bangjat oiiii
Quote putput 8-1-2019 03:30 PM
belilies replied at 8-1-2019 03:11 PM
Tunjuk fefet kat aku dulu baru nak caya kau jantan org bij.

tiada hal bro, dia kalu bedah. duit belambak. ko jugak putih mata
Quote BoongaKertas 8-1-2019 03:31 PM
sharlenetexas replied at 8-1-2019 07:13 AM
Aku dulu2 pergi belah Afrika & Europe mmg dari awal prepare bawak pad banyak2 sebab tak sanggup beli ...

maybe gak posting psl pad tu heols baru terfikir bila sampai overseas. sajat be like, "eh, aku kena period esok! so aku nak kena beli pad mlm ni gak" (lalu post kat ig gmbr pad)
Quote fizamn 8-1-2019 03:32 PM
heheheheh... pelik betul perempuan nie.. perempuan normal x de maknenyeee nak menayang kotex oiiii... baru setat dapat pakai ker????
Quote laksmanabentan 8-1-2019 03:32 PM
kesian lama2 kat tgk bro sajad nih.... hidup dalam denial...
muka tu gigih pasal filter ker camna tu
sampai batang hidung pun tak nampak...

beriaya la study... ingatkan study menda..
rupanya study tuk buat rambut tuk saloon dia...
awat jer jauh bebenor sampai ke Lebonan tu ha....
Quote manehnya 8-1-2019 03:33 PM
ihtisyam1 replied at 8-1-2019 03:27 PM
selagi dia tak tunjuk gambar vugil dia selagi tu ai tak percaya

eleh kalu dia tunjuk pun, benda dah alter..

plastic.. msti la dah jadi bunga orkid..

suh dia tunjuk result dari makmal yg tunjuk dia tu kromosom apa, baru iols caya dia tu jantina apa

klu dia tu pmpm dah lama apply pejabat agama kawen ngan bf nye tuh


Quote BoongaKertas 8-1-2019 03:37 PM
iols ttiba terfikir, ultra thin tu bukan pakai end of the period ke?  tp cara posting heols mcm baru about to period for the month. ultra thin bukan nipis ke?
Quote Victorioussss 8-1-2019 03:40 PM
Ok mulai skg i akan banned gf i y cantik keje part time mua tu dari pakai pad kotex jenis ni
Quote myakayina 8-1-2019 03:41 PM
BoongaKertas replied at 8-1-2019 03:37 PM
iols ttiba terfikir, ultra thin tu bukan pakai end of the period ke?  tp cara posting heols mcm baru ...

ada jgk ultra thin utk heavyflow..cuma agak mahal sikit lah..
Quote sharlenetexas 8-1-2019 03:41 PM
laksmanabentan replied at 8-1-2019 03:32 PM
kesian lama2 kat tgk bro sajad nih.... hidup dalam denial...
muka tu gigih pasal filter ker camna t ...

Kat Lubnan banyak pondan ke?

Lihat semua komen(146)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061182s Gzip On
To Top