Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ibu Tak Sedar Anak Duduk Atas Bumbung Kereta Bergerak

Oleh: Myra Rozi|7-1-2019 01:58 PM Komen: 31
Orang ramai panik apabila melihat seorang kanak-kanak lelaki berusia 10 tahun berada di atas bumbung sebuah kereta yang bergerak.

Nine News melaporkan, ibunya tidak menyedari anaknya yang hanya berseluar dalam itu berada di atas kereta yang dipandunya.

Dalam kejadian yang berlaku di jalan raya di Perth Australia itu, kanak-kanak tersebut berpaut erat pada besi di atas bumbung kereta.


Seorang saksi menyatakan, "Kanak-kanak itu kelihatan okay dan dia dilihat begitu terhibur."

Ibu kanak-kanak tersebut memberhentikan kereta serta-merta Sebaik sahaja menyedari anaknya berada di atas.

Polis Canning Vale yang menjalankan penyiasatan tentang perkata tersebut menyatakan,

"Polis mendapati ada tiga kanak-kanak di dalam kereta, dua duduk di kerusi kereta kanak-kanak.

"Namun seorang lagi kanak-kanak berusia empat tahun didakwa gagal dikawal."- CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
17
Marah
17
Terkejut
12
Sedih
13
Lawak
18
Bosan
16
Komen: 31
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote aku_best 25-3-2019 07:15 PM
Tringat muvi baby day out....

Lain-lain Komen

Quote () 7-1-2019 11:22 AM
hahaha caucasian...
Quote sukacactus 7-1-2019 11:29 AM
Seronok ye nak?
Mcm naik ride kat theme park kan
Quote ctaz 7-1-2019 11:42 AM
asalkan beranak....
mati sorang esk2 buat lagi....

tapi itu kalau ummah malaysia la....
kalau ummah luar negara....

org akan ckp....
mesti mak dia terlupa.....


HAR
Quote hibernation 7-1-2019 11:44 AM
ctaz replied at 7-1-2019 11:42 AM
asalkan beranak....
mati sorang esk2 buat lagi....

kann

nampak sangat beza...kalau kat mesia ni dah berbakul2 makian, hencapan, kecaman
Quote haryatie 7-1-2019 12:02 PM
ya Allah, nsib baik budak tu x jatuh bergolek
cuai gilerrrr
Quote amyza 7-1-2019 12:04 PM
Seriau pulak tengok
Quote Artemesiaa 7-1-2019 12:04 PM
Siap ler nak kena menjawab dengan abam polis video pun dah tular
Quote ad_hoc79 7-1-2019 12:05 PM
fikiran kemana lah tu. seronok ye nakkkk jalan2 pusing bandar atas kereta
Quote faraway1 7-1-2019 12:07 PM
hibernation replied at 6-1-2019 10:44 PM
kann

nampak sangat beza...kalau kat mesia ni dah berbakul2 makian, hencapan, kecaman

oh don't worry, me join group kat sini .  kalau negara luar, .  tak   da sapa nak komen sangat sebab bukan masalah negara tempat tu   ...

rakyat sendiri baru best komen.  

so sikap ini adalah normal
Quote shamsadis 7-1-2019 12:10 PM
kenderaan penguatkuasa kerajaan takder kamera ke? kalau ada kamera boleh rakam sesiapa yang membelasah
Quote momomikomiki 7-1-2019 12:11 PM
rasanye children law kat sana kuat..gerenti mak dia kena saman ni
Quote zacEfron 7-1-2019 12:13 PM
yg lagi bagusnya ..

kalau jadi di malaysia.. islam yg salah ..    
Quote BoLapciOus 7-1-2019 12:14 PM
Xtawla nk gelak or risau..
Quote arm_band 7-1-2019 12:33 PM
astagahhhh... dah le laju maknye drive
Quote moonbug 7-1-2019 01:25 PM
Kagum budak tu tak jatuh
Quote acik79 7-1-2019 01:33 PM
Mesti kena mak dia ni... seram tgk
Quote Jajabeans 7-1-2019 01:42 PM
Masalahnya mcmane budak tu panjat smpai ats bumbung? Ke maknya letak ats bumbung jap sementara nk siapkan apa2 lps tu lupa
Quote fofuler 7-1-2019 02:21 PM
Tak faham. Takkan budak 10 tahun tak reti nak turun dari kete sebelum bergerak. Ke budak tu ada masalah lembam kot?
Quote Nana_Man 7-1-2019 02:23 PM
Yg ni versi dewasa. IMG_6144.JPG

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.241718s Gzip On
To Top