Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kris, Kendall Jenner Dikecam Raih Publisiti Sebab Empayar Kardashian Hampir 'Jatuh'?

7-1-2019 11:10 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 11

Awal minggu ini, Kris Jenner membuat satu status di Twitter mengenai salah seorang anaknya, Kendall Jenner. Katanya, Kendall akan berkongsi satu pengumuman penting hari ini dan ia sangat peribadi dan akan membantu ramai orang.


Kredit foto: People

Ramai yang tertanya tanya "Adakah Kendall akan tampil dengan masalah depresi?

"Adakah Kendall akan mendedahkan dia lesbian?

"Adakah Kendall menghidap penyakit berbahaya?" atau banyak lagi spekulasi lainnya.


Kredit foto: Twitter

Bagaimanapun, hari ini model yang mempunyai kekayaan bernilai ASD 30 juta (RM125 juta) itu telah menjawab banyak persoalan ramai dan mendedahkan pengumuman penting itu sebenarnya berkaitan masalah jerawat yang dihadapinya dan dia telah dilantik oleh syarikat ubat jerawat jenama SPOT keluaran ProActiv dengan bayaran serba lumayan, sekali gus mahu semua peminatnya membeli ubat tersebut.



Kredit foto: Daily Mail

Peminatnya yang sudah menanti dengan sabar apakah 'pengumuman maha penting' itu berasa tertipu dan melabel dua beranak terbabit mencari publisiti murahan serta tidak tahu malu.


Kredit foto: Proactive

Kris Jenner menerima tamparan hebat dengan ribuan komen yang mengejinya di Twitter. "Kamu bergurau ke? Ini ke pengumuman penting tersebut Kris?" kata seorang peminatnya. 

"Ini cubaan untuk mencari publisiti murahan, wanita kini menjadi mangsa rogol, penderaan dan banyak lagi isu penting tapi Kendall tampil dengan pengumuman masalah jerawat, keji!" kata seorang lagi.


Kredit foto: Twitter

Ramai pemerhati berpendapat ini cubaan Kris untuk menaikkan siri televisyen Keeping Up With The Kardashian. Kemuncak siri ke 15 tayangannya di E!News hanya mendapat 851,000 penonton, jatuh 37 peratus berbanding musim sebelumnya.


Kredit foto: Twitter

Di sebalik kecaman, Kriss Jenner yang juga pengurus kepada kerjaya keluarga Kardashian berkata dia tetap bangga dengan pendedahan penting Kendall itu.

Nampaknya, satu lagi petanda jenama Kardashian akan menemui penamatnya sedikit masa lagi. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 11
Komen

Previous : Disebabkan Seekor Monyet, Chris Brown Bakal Berdepan Hukuman Penjara 6 Bulan

Next       : Bekas Pengurus Saman Mariah Carey Selalu Berbogel, Sebabkan Trauma

Komen Terbaru

Quote annehuda 8-1-2019 10:07 AM
kendall ni nampak innocent tp kontroversi die byk gak

isu iklan pepsi tu. dgn hny setin pepsi dpt mewujudkan keamanan dunia


isu buat tshirt mahal nak mampus, tp tepek muka die ngan legend dunia seni. ko sape noks ko tu takde talent mcm the legend tu. smpi kene saman ngan family tupac sbb guna gambar tupac tanpa kebenaran


isu statement pasal die pilih keje modelling, tak mcm model lain suma pun rembat

eh mcm2 gak minah ni wat isu. nampak sgt family kardashian is so out of touch with reality

Lain-lain Komen

Quote Sang_Pencinta 7-1-2019 11:35 AM
What do you expect from Kris Jenner?
Quote BabyOnEarth 7-1-2019 12:05 PM
halaa dah mmg kaki propa, apa nk tekezut nya
Quote buragazz 7-1-2019 12:16 PM
Aku sejak kluar KUWTK season 1 cam terfikir diorang ni sapa.. apsal orang hadap sangat.. dan sampai sekarang aku masih tak faham motif rancangan tu..
Quote kroit92 7-1-2019 01:16 PM
buragazz replied at 7-1-2019 12:16 PM
Aku sejak kluar KUWTK season 1 cam terfikir diorang ni sapa.. apsal orang hadap sangat.. dan sampai  ...

kan. aku pun tak paham kenapa rancangan ni wujud, dan lagi tak paham kenapa orang follow
Quote armin 7-1-2019 01:17 PM
Ingatkan nak cerita masalah sheols yg anxiety sebab kerja banyak. Walaupun siap memilih job tp tetap anxiety
Quote armin 7-1-2019 01:17 PM
Ingatkan nak cerita masalah sheols yg anxiety sebab kerja banyak. Walaupun siap memilih job tp tetap anxiety
Quote buragazz 7-1-2019 01:43 PM
kroit92 replied at 7-1-2019 01:16 PM
kan. aku pun tak paham kenapa rancangan ni wujud, dan lagi tak paham kenapa orang follow

Tu la.. nak kata dia menyanyi tak jugak.. nak kata masak lagi la jauh.. balik2 post tayang asset dia bontot kim yang membuak tu...
Quote mieymiey 7-1-2019 04:19 PM
HAHAHAHAHHA. 'Pengumuman penting' sangat!!
Quote taji2906 7-1-2019 05:01 PM
aku pun tak paham apsal org ikut sgt keluarga ni.. dah la haru biru, kurang ajar semua.. semuanya contoh tak baik.. pfff
Quote _nursha_ 8-1-2019 08:56 AM
mampu gelak je lah dgn diorng ni...propa nk mampus.. 'big announcement' la sgt
Quote annehuda 8-1-2019 10:07 AM
kendall ni nampak innocent tp kontroversi die byk gak

isu iklan pepsi tu. dgn hny setin pepsi dpt mewujudkan keamanan dunia


isu buat tshirt mahal nak mampus, tp tepek muka die ngan legend dunia seni. ko sape noks ko tu takde talent mcm the legend tu. smpi kene saman ngan family tupac sbb guna gambar tupac tanpa kebenaran


isu statement pasal die pilih keje modelling, tak mcm model lain suma pun rembat

eh mcm2 gak minah ni wat isu. nampak sgt family kardashian is so out of touch with reality

Lihat semua komen(11)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049255s Gzip On
To Top