Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Saiz Punggung Tiba-Tiba Membesar, Madonna Jawab Persoalan Peminat

7-1-2019 01:05 PM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 25

Madonna, artis yang tidak perlu diperkenalkan lagi memang terkenal dengan imejnya yang sering berubah-ubah. Yang terbaru, penampilan Madonna, 60, dalam sebuah persembahan menjadi tanda tanya di kalangan peminatnya apabila video yang tular menunjukkan dia tampil dengan saiz punggung yang jauh lebih besar daripada sebelumnya.

Kredit foto: Twitter
Ketika itu Madonna tampil membuat persembahan sempena sambutan tahun baru di sebuah kelab terkenal di Stonewall Inn, New York bersama-sama dengan anaknya David Banda, 13 yang bermain gitar. 

Persembahan menarik Madonna diberi pujian ramai tetapi banyak mata-mata yang lebih memberikan tumpuan kepada saiz punggungnya.


Kredit foto: Twitter
Ketika blogger terkenal, Perez Hilton memuat naik video tersebut, komen utama peminat adalah 'Mengapa Madonna membuat pembedahan punggung yang hodoh?'. 


Kredit foto: Twitter
Ada juga yang berkata 'saya lebih suka punggung Madonna yang asal, mungkinkan pakar bedah beliau melakukan kesilapan'


Kredit foto: Twitter
Berikutan persoalan yang semakin memanas di Twitter, penyanyi Express Yourself itu telah tampil membuat kenyataan ringkas. 'Saya tidak terdesak untuk meminta kebenaran sesiapa, saya boleh buat apa sahaja ke atas tubuh badan saya seperti juga hak orang lain ke atas tubuh mereka' tulisnya.



Kredit foto: Twitter
Nampaknya seperti biasa, Madonna tidak kisah sebarang tohmahan dan komen daripada orang ramai. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
7
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
5
Bosan
5
Komen: 25
Komen

Previous : Disebabkan Seekor Monyet, Chris Brown Bakal Berdepan Hukuman Penjara 6 Bulan

Next       : Kris, Kendall Jenner Dikecam Raih Publisiti Sebab Empayar Kardashian Hampir 'Jatuh'?

Komen Terbaru

Quote jo_je 19-2-2019 04:29 PM
buruknya... tak kena langsung...

Lain-lain Komen

Quote sinalegna 7-1-2019 01:21 PM
Euuuwwww buruk namatey.. mcm terberak dlm lampin
Quote allysumc 7-1-2019 01:27 PM
Adoi nenek ni masih ligat pulak cucok2 implan
Quote unoryah 7-1-2019 01:35 PM
buruks sangat lah punggung tu donna

Quote mas79 7-1-2019 01:36 PM
Pelik pulak rupa punggungnya...
Quote gummiebear 7-1-2019 01:50 PM
Tak cantik masalahnya. Tapi sukatilah nek donna.. it's your ass anyway
Quote BebeQ 7-1-2019 02:45 PM
Masalahnya macam budak yang pakai pampers biasa mandi swimming pool.
Quote fofuler 7-1-2019 02:54 PM
Bantal? Implan? God knows whattt
Quote MadameOnion 7-1-2019 03:13 PM
hodohnya..nampak macam selulit bersepah je
Quote Artemesiaa 7-1-2019 03:38 PM
Tersalah pilih saiz sesuai buruk padahnya
Quote Gumball 7-1-2019 04:18 PM
maaak aihh..
implant disaster..
Quote mieymiey 7-1-2019 04:18 PM
Buruknya!!
Quote buapakperut 7-1-2019 05:35 PM
macam pampers penuh tahi
Quote RatuDunia94 7-1-2019 07:00 PM
Dsh kertu dah nek dona ni.. udoh2 le tu..
Quote Miss.Rara 7-1-2019 08:34 PM
macam montot kena gigit tebuan jerr bengkaknya..

buruk nauuuu
Quote manehnya 8-1-2019 10:04 AM
ayat nk cover montot buruk huhu
Quote azie5zoe 8-1-2019 03:46 PM
dah macam kera yang pungkok merah tu pun ya gak..
Quote dani-rox 9-1-2019 01:34 AM
holisheeett... butt implants gone wrong
Quote lasagna 9-1-2019 03:28 PM
OMG awat implant buruk benor ni??
Quote biozipstar 9-1-2019 04:11 PM
ingatkan pakai pampers

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044383s Gzip On
To Top