Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Punyalah Panjang Lidah, Pemandu Bas Ini Boleh Jilat Dahinya Sendiri

7-1-2019 01:14 PM|Oleh: The Queen| Komen: 7

Yagya Bahadur Katuwal, 35 tahun, seorang pemandu bas dari Urlabari, Nepal mampu mengeluarkan lidahnya untuk menjilat dahinya sendiri.

Dia berkata bahawa dia cuba untuk tidak kerap menunjukkan kebolehannya itu kerana boleh menakutkan ramai kanak-kanak. 

Yagya menjadi terkenal di negaranya seperti seorang selebriti setelah rakannya menyiarkan video yang menunjukkan kebolehan lidahnya itu di media sosial.

kredit foto : mirror.co.uk
Yagya mendakwa dia mempunyai lidah yang terpanjang di dunia dan merupakan satu-satunya manusia yang mampu menjilat dahi sendiri.

Dia telah diberi amaran untuk tidak menunjukkan kemahirannya di hadapan kanak-kanak kerana ia menakutkan sehingga pernah membuatkan kanak-kanak terkencing dan orang dewasa sehingga pengsan apabila melihatnya.

Kredit foto : mirror.co.uk
Dia merasakan dirinya kelihatan hebat apabila melakukannya dan berharap dapat dimasukkan ke dalam rekod dunia. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
16
Marah
7
Terkejut
11
Sedih
11
Lawak
18
Bosan
16
Komen: 7
Komen

Previous : Juan Pedro Franco Bukan Lagi Pemegang Rekod Lelaki Paling Gemuk Dunia

Next       : Demi Pujuk Isteri, Suami Curang Sanggup Tatu 'Janji Taat Setia' Di Dada

Komen Terbaru

Quote None68 8-2-2019 01:38 PM
Geli pulak nengok {:yameteh

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 7-1-2019 01:15 PM
Dah macam cicak
Quote haryatie 7-1-2019 01:42 PM
scary gak rupa nya
tp mcm kelakar pun ada
Quote Victorioussss 7-1-2019 03:16 PM
Idaman awek awek sekarang
Sedakbe
Quote paz 7-1-2019 03:26 PM
Ni kategori flexible juga ke apa?
Quote mummyina 7-1-2019 04:04 PM
omg geli pulak tengok
Quote Supersirap 7-1-2019 05:10 PM
Sekurang-kurangnya dia boleh pecahkan rekod dunia lidah terpanjang or something else
Quote None68 8-2-2019 01:38 PM
Geli pulak nengok {:yameteh

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078784s Gzip On
To Top