Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Aneh, Pembunuh Isteri Dan Anak Terima Banyak Surat Cinta Di Penjara

8-1-2019 12:36 PM|Oleh: The Queen| Komen: 50

Kes pembunuhan keluarga Watts berlaku pada tanggal 13 Ogos 2018 dengan saspek utama, Chris Watts telah dituduh melakukan pembunuhan kejam dan tidak berperikemanusiaan itu ke atas 3 mangsa iaitu isterinya Shannan serta dua orang anak perempuannya yang berusia 3 dan 4 tahun. 

Pada hari kejadian, Chris melaporkan kehilangan keluarganya itu pada pihak polis. Siasatan dilakukan dan akhirnya membawa kepada penangkapan Chris sebagai suspek utama berdasarkan keterangan dan bukti.

Kredit foto : allthatsinteresting.com
Chris dikatakan menjerut isterinya Shannan, yang sedang mengandungkan anak ketiga mereka dan selepas membunuh ketiga-tiga mangsa, dia memindahkan mayat-mayat itu ke dalam tangki gas di tempatnya bekerja. 

Sebelum pembunuhan itu berlaku, Chris mengaku dia ingin bercerai dengan isterinya kerana dia telah membuat hubungan sulit dengan wanita lain. Berlaku pertengkaran dan terjadinya pembunuhan kejam itu.

Chris dijatuhkan hukuman penjara seumur hidup oleh hakim pada bulan 19 November 2018. Hukuman mati tidak dikenakan kerana tidak diutarakan oleh pihak pendakwaraya disebabkan keluarga Shannan tidak ingin berlakunya satu lagi kematian.

Apa yang menariknya adalah walaupun Chris merupakan penjenayah yang kejam, dia telah menerima banyak surat cinta dari wanita-wanita yang mengenalinya hanya melalui kes pembunuhan itu! Banyak surat yang diterimanya di penjara malah ada wanita yang mengatakan bahawa dia sering teringat Chris setiap hari sejak melihat Chris di dalam berita. 

Wanita itu juga menambah bahawa dia akan menjadi wanita paling bahagia jika Chris membalas suratnya itu. Dia percaya Chris tidak bersalah dalam kes pembunuhan terbabit.

allthatsinteresting.com
Berdozen-dozen surat yang diterimanya dan ada juga yang mengatakan bahawa Chris adalah lelaki yang hebat. Seorang lagi wanita malah menghantar gambarnya berbikini untuk tatapan Chris.

Mungkin inilah yang dikatakan wanita lebih suka pada 'bad boy' atau lelaki nakal berbanding dengan ramai lagi lelaki yang baik di luar sana kan?  -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 50
Komen

Previous : Koleksi Ragam Hari Pertama Persekolahan Yang Mencuit Hati!

Next       : Apa Nak Buat Sementara Tunggu Keputusan SPM? Ini 5 Aktiviti Yang Boleh Anda Buat!

Komen Terbaru

Quote amon_79 24-2-2019 12:57 AM
Iols follow gak kes ni...xsilap skandal dia jantan...mybe si chris ni Bi.. wife dia br blk dr business trip smpi awal pg pastu deme gaduh sbb chris ckp dia nk separated...xtahan wife asyik dok tambah hutang..lbh2 lg bila wife dia pregnant anak ke 3...iols rasa chris ni ada double life..

Lain-lain Komen

Quote blancmont 8-1-2019 12:46 PM
haiyooo
mcm bdk sekolah rendah je tulis cenggitu

ni bkn bbnu
bawah lg dr bbnu



Quote ice_sky92 8-1-2019 12:55 PM
Aku follow kes ni...sanggup dia bunuh isteri dan anak2 hanya disebabkan nak hidup dengan perempuan lain....dekat youtube ada video macam mana polis dapat tangkap dia melalui body language je....

btw, tak terkejut pun dia ada bnyak peminat....because he is so fucking hot...
Quote unoryah 8-1-2019 01:04 PM
setan dalam topeng manusia
Quote sukacactus 8-1-2019 01:18 PM
ice_sky92 replied at 8-1-2019 12:55 PM
Aku follow kes ni...sanggup dia bunuh isteri dan anak2 hanya disebabkan nak hidup dengan perempuan l ...

Haah, aku pun tgk video yg sama
Awek dia masa tu pun cantik gak kan
Kelakar masa polis yg dtg umah tu panggil back up, npk sgt muka dia berubah
Terus brenti tgk hp dia
Tp dia sgt kejam
Dgn ank2 pun dia bunuh skali
Quote paz 8-1-2019 01:20 PM
Siap hashtag ... dasat peminat dia.
Quote minguk 8-1-2019 01:49 PM
APO TULISAN KANAK2 NI
Quote mieymiey 8-1-2019 02:07 PM
Ko kahwin la dengan Chris tu, lepastu ko pula yang jadi mangsa dia
Quote RatuDunia94 8-1-2019 02:19 PM
Wah.. mcm slot drama kat Channel DIVA
Quote HujanBatuTiga 8-1-2019 02:25 PM
Pompuan2 garit yg tulis surat tu pun sama mental dgn watts ni.
Quote she 8-1-2019 02:45 PM
Tergamak dia bunuh anak2 comel tu...

Iols sedih bila baca kulit anak2 tu dah tertanggal dari badan sbb tenggelam dalam minyak

Huwaaaaa
Quote Burong_Hantuk 8-1-2019 02:58 PM
saiko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote Foxey 8-1-2019 03:20 PM
pembunuh kejam macam ni pun nak dipuja, it is the crazy attracting the other crazy it seems
Quote manjalara_01 8-1-2019 03:40 PM
sukacactus replied at 8-1-2019 01:18 PM
Haah, aku pun tgk video yg sama
Awek dia masa tu pun cantik gak kan
Kelakar masa polis yg dtg um ...

i pun follow..

cume skrg i x phm...die ni sejak bile jadi psycho? atau pun mmg lahir dah mcm tu?
parents nampak mcm org baik2...je....

psycho ni slalunye luaran nampak normal...tp kat dalam..sadis...lakonan je semata...but still i x paham die ni pscyho jenis yg mcm mana...

kalau u all dah csi kes die ni harap bleh share info..& jwb soklan manja yea?...TQ in advance...
Quote dua_chzy 8-1-2019 03:47 PM
Stok2 ummah lembam psiko kelas blakang versi kokesen ke peminat Chris bajingan syaitan bangsat ini?
Quote dua_chzy 8-1-2019 03:48 PM
ice_sky92 replied at 8-1-2019 12:55 PM
Aku follow kes ni...sanggup dia bunuh isteri dan anak2 hanya disebabkan nak hidup dengan perempuan l ...

Perempuan ke lelaki? Bukan ka yang dia sampai membunuh tu sebab nak hidop dengan partner geyes dia?
Quote dua_chzy 8-1-2019 03:49 PM
minguk replied at 8-1-2019 01:49 PM
APO TULISAN KANAK2 NI

BEGITU LA TULISAN UMMAH KLAS BLAKANG LUAR DAN DALAM NEGARA SAMA SAJA SIS
Quote niena90 8-1-2019 03:51 PM
#chrisisinnocent kejadahnya! Takkan budak2 tu rela hati terjun ke dlm tangki minyak tu. Sah2 la Chris yg bunuh dorg. Dasar peminat bangang abadi! Bodoh la Chris ni ko dah tahu tak bahagia dgn Shannan tu, cerai jelah. Tak perlu kot nak bunuh anak2 & bini ko
Quote dua_chzy 8-1-2019 03:53 PM
she replied at 8-1-2019 02:45 PM
Tergamak dia bunuh anak2 comel tu...

Iols sedih bila baca kulit anak2 tu dah tertanggal dari bada ...

Bukan anak2 kandung dia pon kan. So kesah hapa seperti bunuh lipas jah kot bagi dia.
Quote dua_chzy 8-1-2019 03:54 PM
Foxey replied at 8-1-2019 03:20 PM
pembunuh kejam macam ni pun nak dipuja, it is the crazy attracting the other crazy it seems

Hukum law of attraction memang works like that uols.

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.047417s Gzip On
    To Top