Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Minta Maaf Yang Muntah Tu Isteri Saya, Dia Mengandung,"- Hanis Zalikha Kagum Dengan Suami

4-1-2019 04:35 PM|Oleh: Saiful| Komen: 152

Foto: IG
Beruntung betul jadi Hanis Zalikha sebab dapat suami macam Hairul Azreen.

Melalui Instagram, Hanis ada berkongsi tentang pengalaman yang pernah dilaluinya ketika mengandungkan Yusuf Iskandar.


Ceritanya dia pernah muntah di sebuah kafe sehingga menyebabkan pekerja dan pelanggan di situ berasa kurang senang.

Seorang pakcik yang agak berumur dengan lantang berkata "Apeni saya makan kat sini bayar, bukan nak dengar orang muntah2!"

Bagaimanapun, suaminya Hairul Azreen tampil membela dengan berkata,  "Ya abang, kenapa? Minta maaf ya yang muntah tu isteri saya dan dia mengandung."


Wah, memang betul-betul gentleman.

Tambah Hanis, "Bila-bila terkenang balik kejadian tu, baru faham sendiri maksud: Suami adalah pelindung. Walau dalam ketiadaan kita dia melindungi kita."



Semoga yang baik-baik sahaja buat Hanis dan Hairul sekeluarga. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 152
Komen

Previous : Dah Bercinta Sejak Enam Tahun Lepas, Bukan Calang-Calang Rupanya Boyfriend Raysha Rizrose

Next       : "Kejap Lagi Mesti Buka Tudung Terus,"-Liyana Jasmay Dikutuk, Pakai Snow Cap Nampak Rambut

Komen Terbaru

Quote Cekgushilla 8-1-2019 11:43 AM
Meolss tertanya jgk adakah bunyi org flush toilet pon dgr kt restoren tu sbb keknis muntah pon dgr msti la org flush pon dgr
Kalo dgr org flush smbil mkn hmmmmm hahaha

Lain-lain Komen

Quote idakamaruddin 4-1-2019 04:52 PM
dah tau bini kau muntah2 takkan ko biar bini ko muntah merata.. alahai bw la keluar g toilet ke apa ke

ke aku salah paham pakcik tu bengang bunyi bini dia muntah dr toilet  sampai keluar ke cane?
Quote terpaku 4-1-2019 04:59 PM
Minta maaf saya yang termuntah baca cerita pasal kamu dan mak mertua kamu
Quote AshkieLa 4-1-2019 05:01 PM
cerita nak hebat sajork... #menyampah
Quote Spicymami 4-1-2019 05:06 PM
Ah macam cite rekaan je
Quote greantea 4-1-2019 05:10 PM

tu la. kalo citer betul, dr awal lg dah gebang pasal ni. xkan baru teringat nak up
Quote sofiazara 4-1-2019 05:13 PM
oo lepas bini muntah dia kena duduk balik tunggu kamu habis makan? laki apa tu
Quote CiliPadiSedap 4-1-2019 05:14 PM
idakamaruddin replied at 4-1-2019 04:52 PM
dah tau bini kau muntah2 takkan ko biar bini ko muntah merata.. alahai bw la keluar g toilet ke apa  ...

toilet jenis open kut cm toilet china
Quote ira_229 4-1-2019 05:19 PM
idakamaruddin replied at 4-1-2019 04:52 PM
dah tau bini kau muntah2 takkan ko biar bini ko muntah merata.. alahai bw la keluar g toilet ke apa  ...

mungkin dia muntah di toilet tapi kuat bunyi wek..wek......sbb tu hanis ckp suami dia lindung dia walau ketiadaan dia..
Quote matchstick 4-1-2019 05:21 PM
mcm citer kak hasanah jer...versi keknis jadi hasanis
Quote zuriey 4-1-2019 05:21 PM
Aku muntah dlm jamban rumah sendiri pun Aku cover2 bunyi idok la meneran muntah tu sekuat hati malu kalau jiran dengor... Kak hasannah 2.0 sgttttt
Quote lifeline 4-1-2019 05:24 PM

aku rasa mcam cite rekaan jugakkkkk
susah aku nak percayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dengan fake nihhh
Quote jebatmaspunyer 4-1-2019 05:26 PM
lagi gentleman kalu dia tolong bayarkan makanan org y komplen tu
Quote WajibulGhunah 4-1-2019 05:32 PM
Haii keknis
Muntah2 pun still lagi gigih nak seek attention dgn muntah kuat2 sampai satu cafe dengar.

Dinding tandas tu diperbuat dari daun nipah ke???
Quote goss79 4-1-2019 05:40 PM
terpaku replied at 4-1-2019 04:59 PM
Minta maaf saya yang termuntah baca cerita pasal kamu dan mak mertua kamu

hahahaha samalah... kita pulak yg termuntah baca kisah dongeng fakenis

Quote Kaktusmati 4-1-2019 05:43 PM
attention seeker! nuff said
Quote imanda 4-1-2019 05:46 PM
WajibulGhunah replied at 4-1-2019 05:32 PM
Haii keknis
Muntah2 pun still lagi gigih nak seek attention dgn muntah kuat2 sampai satu cafe denga ...

hahaha halah halah
muntah uwek2 yer..nandung.. dah knp skg br nak gebang? dulu2 lps muntah tu sambil tgu husband u mkn xdan karang up kt IG ehh..haha laka2 laa ini olang. suwit angat kan laki hang! smp I plak tetiba rs nak muntah uwek2 muntah darah.
*api n asap keluar kat hidung mcm naga* <nyampah punya psl> [ni gaya bahasa kenis kat blog dulu kalo marah]
Quote jane_hopper 4-1-2019 05:46 PM
Perlu ke nk cerita?
Quote multinicky 4-1-2019 05:48 PM
Edited by multinicky at 4-1-2019 05:49 PM

citer kak hasanah versi bimbo ke hape ni?? sedangkan citer kene culik pon laki ko blh propa inikn citer sebegini rupe
Quote multinicky 4-1-2019 05:50 PM
laki binik same2 bodo..

Lihat semua komen(152)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060173s Gzip On
To Top