Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Dah Bercinta Sejak Enam Tahun Lepas, Bukan Calang-Calang Rupanya Boyfriend Raysha Rizrose

4-1-2019 12:53 PM|Oleh: Saiful | Komen: 83

Persis Uqasha dan Nelydia Senrose, Raysha Rizrose pun tidak kurang cantiknya.

Jarang sekali Raysha berkongsi tentang kekasihnya sampai ramai yang tertanya-tanya siapa gerangannya.


Pemenang Dewi Remaja ini sebenarnya sudah pun bermadu kasih dengan kekasihnya sejak lebih enam tahun lalu iaitu sebelum terlibat dalam pertandingan Dewi Remaja lagi.

"Kami kenal sudah lama. Saya senang bersama dengannya kerana dia seorang yang memahami dan punya visi untuk berjaya."

Kredit foto: IG 
"Soal kahwin atau melangkah ke suatu fasa serius, kami masih belum terfikir lagi sebab masing-masing tengah nak kejar cita-cita. Lagi pula, biarlah kakak saya yang kahwin dulu," katanya kepada Media Hiburan.

Bukan calang-calang okay kekasih Raysha. Muhammad Nabil Jan Al-Jeffri adalah seorang pelumba kereta profesional negara dan sekarang mewakili Mercedes-AMG.

Layan jelah gambar-gambar pasangan romantik ini.- CARI







Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
8
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 83
Komen

Previous : Baru Ada Dua Lagu, As'ad Motawh Dah Nak Buat Konsert Jelajah

Next       : "Minta Maaf Yang Muntah Tu Isteri Saya, Dia Mengandung,"- Hanis Zalikha Kagum Dengan Suami

Komen Terbaru

Quote hunny_zizie 25-2-2019 03:30 PM
ingtkan boipren dia bangla td

Lain-lain Komen

Quote umbut 4-1-2019 12:56 PM
Edited by umbut at 4-1-2019 12:58 PM

Juara dewi remaja yg sendu so so
Quote kiyudi 4-1-2019 01:00 PM
ni semua poyo

next pls....
Quote sofiazara 4-1-2019 01:06 PM
dia ni mcm fawwa
muka biasa biasa je
berlakon biasa biasa je
Quote aderaderker 4-1-2019 01:16 PM
Dewi Remaja paling takde aura...
Quote GigaMom 4-1-2019 01:38 PM
Tapi ai suka je dia ni
Hohoho
Quote missinpiece 4-1-2019 01:39 PM
Moga berkekalan la
Quote zafira 4-1-2019 01:40 PM
wonder gak samada perangai dia sama dengan kakak dia si uqasha tu...
Quote fahdramli 4-1-2019 01:40 PM
Mcm mana lah boleh menang dewi remaja hahahaha,, biasa2 ja
Quote kakyungpilah85 4-1-2019 01:58 PM
money...money...money....
Quote de_ikea 4-1-2019 02:02 PM
Tahun diorg tu, mmg tak beraura ke dewi remaja nya? She is sooo ordinary.
Quote teky 4-1-2019 02:24 PM
so saper bf nye??? majestret?? lawyer??
Quote goss79 4-1-2019 02:36 PM
dia x berapa nak lawa compare dgn kakak2nya ye.. tp oklah dia dah dpt steady boyfriend.
Quote laksmanabentan 4-1-2019 03:01 PM
fahdramli replied at 4-1-2019 01:40 PM
Mcm mana lah boleh menang dewi remaja hahahaha,, biasa2 ja

kabel kuat boleh ler kot...
Quote tapirbiru 4-1-2019 03:05 PM
boyfriend dia macam rupa mr bean kacuk ammar alfian..
Quote shazm85 4-1-2019 03:19 PM
Dah lama kan berkawan.. siap teman racing dekat Negara luar lagi

Now nabil aktif buat public mutual investment
Quote wallflower 4-1-2019 03:45 PM
aderaderker replied at 4-1-2019 01:16 PM
Dewi Remaja paling takde aura...

Dia dewi ke? Ingatkan peserta saringan peringkat awal je.
Quote fizamn 4-1-2019 03:53 PM
nape dia x secomel kakak kakak dia?? beza sgt sgt...
Quote airisa 4-1-2019 04:00 PM
fizamn replied at 4-1-2019 03:53 PM
nape dia x secomel kakak kakak dia?? beza sgt sgt...

satu mak lain bapak
Quote lasagna 4-1-2019 04:43 PM
lorrrrr bdk ni ke bf dia??? ok ok ok..

Lihat semua komen(83)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.768547s Gzip On
To Top