Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Maruah Makin Murah, Baik Bogel Je,"-Netizen 'Speku' Puteri Aishah Pakai Bikini

3-1-2019 12:55 PM|Oleh: Saiful| Komen: 90

Sebelum ini netizen dah pernah kecoh bila Puteri Aishah pakai dress yang mendedahkan bahagian dadanya. Macam dah nak terlondeh kata mereka. 

Lama senyap tanpa sebarang kontroversi, nama aktres cantik ini menjadi bualan kembali disebabkan perkara yang sama.


Baru-baru ini Aishah ada memuat naik video dirinya bercuti dan kalau melihat pin lokasinya adalah di Port Dickson.



Ada satu video yang dimuat naik menunjukkan hanya bahagian atas sahaja.

Boleh tahan seksi dan ramai yang membuat spekulasi dia memakai bikini.


Disebabkan itu ramailah yang meningglkan komen berbaur kecaman.

Baik bogel terus kata mereka. "Maruah semakin murah, ni melayu Islam ke?"

Kredit foto: IG
Tak pasti spekulasi netizen benar atau tidak. Takkanlah dalam Malaysia berani berbikini tak begitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 90
Komen

Previous : Natasha Hudson Dah Buka Niqab

Next       : "Suami Hipokrit Dan Kaki Betina!"- Tauke Jambu Dan Isteri Gaduh Besar?

Komen Terbaru

Quote rayray28 13-1-2019 08:52 AM
Bukan ke kt bali? Gambar bean bag kaler kaler tu

Lain-lain Komen

Quote pearl.silver 3-1-2019 12:59 PM
Culture shock ke
Mak dia dah sihat blom
Haritu tunjuk sakit kn..pastu kononnye dia sibuk cr duit sbb nk sara mak dia
Quote umbut 3-1-2019 01:07 PM
Sibuk je netizen lobai2 ..
Quote laksmanabentan 3-1-2019 01:11 PM
selagi belum dapat jerung kena la invest buka2 sikit...
Quote fahdramli 3-1-2019 01:12 PM
Dia makin seksi,,, hahahaj, kita pakat2 jamu mata tumpang ada free, kih3
Quote ms.engine 3-1-2019 01:19 PM
nampak kurus pic ats tu
dlm cite ptg2 kat astro nampak bam bam
Quote tapirbiru 3-1-2019 01:28 PM
muka 4 segi tepat..
Quote lifeline 3-1-2019 01:30 PM
dia bukan tunang dgn awi rafael ke aritu?
Quote umbut 3-1-2019 01:31 PM
lifeline replied at 3-1-2019 01:30 PM
dia bukan tunang dgn awi rafael ke aritu?

Itu tikah 3some
Quote lina21 3-1-2019 01:33 PM
apa yg special minah ni...berlakon da la tak best
Quote terpaku 3-1-2019 01:33 PM
Aduduwati
Quote rainbowrainz 3-1-2019 01:34 PM
umbut replied at 3-1-2019 05:31 AM
Itu tikah 3some

Hahahahaha
Quote airisa 3-1-2019 01:46 PM
laksmanabentan replied at 3-1-2019 01:11 PM
selagi belum dapat jerung kena la invest buka2 sikit...

dia kan rapat anak nasa yg bercerai tu ...
Quote sinalegna 3-1-2019 02:14 PM
Her body looks toned now, dulu flabby jah wpon comey
Quote suzilah 3-1-2019 02:19 PM
free show heheh
Quote Putriputeh 3-1-2019 02:19 PM
laksmanabentan: selagi belum dapat jerung kena la invest buka2 sikit...
boleh dapat kettewwww{:run
Quote NickiMinaj 3-1-2019 02:21 PM
aku tgk dia ni muka takde cahaya la. mcm kusam je. stok stok ke dikk
Quote laksmanabentan 3-1-2019 02:27 PM
airisa replied at 3-1-2019 01:46 PM
dia kan rapat anak nasa yg bercerai tu ...

baru rapat, belum dapat lagi tuh....
harus la seksi biar betul2 meleleh...
Quote roti_banjir 3-1-2019 02:29 PM
dia bukan bertudung or berniqab pon yg netizen nak beriya sgt kecam dia...

klu tak bercuti pon selamba kodok jer pakai hotpant ngan singlet, takkan bila pegi bercuti nak harap dia pakai baju kurung plak kan.….


yg bertudung pon togel bila pegi bercuti...

Quote Beribear 3-1-2019 02:53 PM
Just nak ckp, rambut dia dlm citer kat astro tu tak kena dgn dia. Nampak karat

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060007s Gzip On
To Top