Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Koleksi Ragam Hari Pertama Persekolahan Yang Mencuit Hati!

4-1-2019 02:49 PM|Oleh: intan| Komen: 7

Tahun baru sudah bermula dan sudah tentu ada ibu bapa yang mempunyai anak kecil yang pertama kali menjejak kaki ke alam persekolahan. Pelbagai perasaan dipancarkan sama ada teruja, sedih, gembira dapat dirasai oleh semua ibu bapa. Maka  dengan itu, penuhlah 'news feed' Facebook untuk bulan pertama dengan gelagat anak anak mereka.  Ada yang kelakar malah comel comel semuanya. 

Gelagat anak anak ini dikongsikan oleh pengguna facebook terutamanya. Jom kita lihat. Anda macam ni tak dulu?


Mak ayah suruh belajar tinggi - tinggi bukan panjat tempat tinggi dik... 


Mengantuk betul ni!

Pening kepala cikgu kalau hari hari macam ni!

Ni betul - betul tak nak pergi sekolah ni!

Steady lah adik..



Paling comel!



Refill siap siap sebelum pergi sekolah..


Comel semuanya. Anda jika ada anak kecil rakamlah momen momen sebegini untuk tatapan kemudian hari! Selamat tahun baru 2019! - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
5
Bosan
0
Komen: 7
Komen

Previous : Gelinya! Cacing Hidup Dalam Hidung Budak Perempuan Lebih Sebulan

Next       : Apa Nak Buat Sementara Tunggu Keputusan SPM? Ini 5 Aktiviti Yang Boleh Anda Buat!

Komen Terbaru

Quote alesandra 10-1-2019 12:09 PM
astagfirullah aku terpandang punai budak kecik.yg amik gambar neh mmg bebal semacam ke tk reti nak edit gamba tu

Lain-lain Komen

Quote besarkecik 4-1-2019 03:04 PM
Kalau boleh, aku taknak tinggalkan zaman sekolah.. Walaupun.....
Quote Artemesiaa 4-1-2019 03:18 PM
Hahaha lawak tiap satunya
Quote Orgkgdukobesi 4-1-2019 03:35 PM
Nostalgia sungguh. Lawak pun ada
Quote idakamaruddin 4-1-2019 03:52 PM
alhamdulillah anak iols drjah 1 thn ni ok je..happy je dia even br kenal kawan baru...first day pn dh pandai usik budak pmpn haha

iols tgk je dr jauh dia pny ngusik budak tu ms nk tggu van

budak pmpn tu nama syafiqah..dia pggl budak tu pika..pika..bila budak tu pandang dia sambung hai pikachu

geleng kepala iols

Quote VuJiE 5-1-2019 07:08 PM
budak sekarang masuk sekolah awal, dah biasa sekolah, kurang dah drama tangisan..
Quote aarwen 7-1-2019 08:02 PM
Hahahhaah comelnya semua!
Quote alesandra 10-1-2019 12:09 PM
astagfirullah aku terpandang punai budak kecik.yg amik gambar neh mmg bebal semacam ke tk reti nak edit gamba tu

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.042728s Gzip On
    To Top