Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Mak Ke Anak Yang Nak Kahwin Ni?"-Ibu Ruhainies Dikritik Peluk Mr.E

2-1-2019 05:15 PM|Oleh: Saiful| Komen: 118

Musim artis bercuti sekarang ini dan Ruhainies pun tak terkecuali. Kalau tengok di Instagram, aktres ini sedang berseronok di London.

Melalui gambar-gambar yang dimuat naik, Ruhainies bawa keluarga sekali.





Dalam banyak-banyak gambar, terselit gambar kekasihnya yang hanya dikenali sebgai Mr.E. Romantik sungguh.


Kredit foto: IG
Namun ada satu gambar di mana ia telah mengundang kritikan dari netizen.

"Mom and him. Both my heartbeats" kapsyennya.


Dapat dilihat ibu Ruhainies berdiri agak rapat dengan Mr. E. Ramai yang mendakwa dah macam berpeluk pula gayanya.



Apa pun mungkin percutian kali ini untuk merapatkan hubungan antara bakal mentua dan bakal menantu sebelum majlis perkahwinan berlangsung.

Didoakan agar cepat-cepat naik pelamin ya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
15
Marah
11
Terkejut
13
Sedih
8
Lawak
10
Bosan
17
Komen: 118
Komen

Previous : Adik Peluk Cium Artis Lelaki, Azad Dan Eira Syazira Lunyai Kena Hentam

Next       : Natasha Hudson Dah Buka Niqab

Komen Terbaru

Quote HoneyR 20-9-2019 11:12 PM
Bf dia nama effie

Lain-lain Komen

Quote BoongaKertas 2-1-2019 05:20 PM
not bad boifren sheols. semoga yg baik2 saja utk kamu ruhainies
Quote aderaderker 2-1-2019 05:21 PM
Ni Mr Yassinnya ye....

Quote mintu 2-1-2019 05:22 PM
sheols ni asal keluar gosip je,  pasal laki.. la ni mak sheols pula terkena tempias.. hahaha
jangan je satu keluarga terkena tempias psl lelaki sudah..
Quote munchkin 2-1-2019 05:22 PM
Kasi laser sikit sideburn tu dek baru kemas.
Quote mrsLY 2-1-2019 05:27 PM
Hahahah... mcm2.. over excited kot
Quote umbut 2-1-2019 05:41 PM
Ecehcehceh... si kemut.. kisah si kemut
Quote Spicymami 2-1-2019 05:44 PM
Adik lelaki dia pelok akak2 dia ala ala im. A bad boi look at my hot bitches gitewh
Quote jijahjidinjudin 2-1-2019 05:48 PM
Aritu ckp bf Klau Bab agama mmg tip top..abih..Yg mak ko g pluk dye..xde plk dye NK menempis...
Quote scarflicious 2-1-2019 05:51 PM
So... Kita tau lah dari mana dtg menurunnya kemut ni berpeluk dan bercuti dgn bf. Apa ada kisah...
Quote sukacactus 2-1-2019 05:58 PM
Elok bacakan yassin utk mak nya skali
Quote LolaRosa 2-1-2019 05:59 PM
Haha mak dia pon senyum kemut
Quote putehkundor 2-1-2019 05:59 PM
mak sheols katanya makin kekwat skrg.... mentang2 cantik
Quote damian_lee 2-1-2019 06:02 PM
Kalau haritu mr.E baca yasin
Skrg nak saran bapa ruhainis baca rukhyah
Quote fadz84 2-1-2019 06:04 PM
Lawa la Risteena tu.. kalau tgk muka ada iras Miss World Nepal aritu.. pada mata I lah.. Ruhainies ni I x suka, nmpk gediks..
Quote besarkecik 2-1-2019 06:05 PM
Ruhainies ni sape pulak???
Quote NurAlia14 2-1-2019 06:08 PM
Bg iols pn ristina lawa
Quote pitera 2-1-2019 06:21 PM
damian_lee replied at 2-1-2019 06:02 PM
Kalau haritu mr.E baca yasin
Skrg nak saran bapa ruhainis baca rukhyah

Ahahaha kelakar korang ni. Rukyah terus.
Quote terpaku 2-1-2019 06:23 PM
Si kemut ni dapat yaasin
Maknya sapat apa? Ayat kursi ke seribu dinar?
Quote naina 2-1-2019 06:27 PM
Kenapa ada ayat baca2 yasin ni. Apa story disebaliknya

Lihat semua komen(118)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.171669s Gzip On
To Top