Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Ricky Martin Dan Suaminya Timang Anak Ketiga

2-1-2019 05:14 PM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 43

Penyanyi Latin, Ricky Martin membuat kejutan dalam kehangatan sambutan tahun baru 2019 apabila dia dan suaminya, Jwan Yosef mengumumkan kelahiran anak perempuan mereka. Penyanyi yang popular dengan lagu Livin’ la Vida Loca itu membuat pengumuman di Instagramnya pada malam Isnin lalu.


 

Kredit foto: NewsBeezer


‘Kami sangat gembira untuk mengumumkah kelahiran anak permpuan kami yang dilahirkan sihat dan dinamakan Lucia Martin-Yosef’ tulis Ricky Martin dalam kapsyennya. ‘Ini momen yang sangat indah buat kami berdua dan kami tidak sabar untuk melihatnya membesar’ katanya lagi.



Kredit foto: People


 

Ricky Martin juga menyatakan bahawa kedua anak kembar lelakinya, Matteo dan Valentino, 10, dan suaminya Yosef sudah jatuh cinta pandang pertama dengan Lucia.

 


Kredit foto: US Weekly



Penyanyi yang pernah memenangi anugerah Grammy itu pernah menyuarakan keinginannya untuk menambah bilangan cahaya matanya. ‘Saya mahu empat pasang kembar lagi’ katanya memberitahu E! News pada Januari 2018, beberapa hari sebelum mengesahkan perkahwinannya dengan Yosef.


 

Kredit foto: YouTube



Walaupun Ricky Martin belum memberitahu secara spesifik bagaimana Lucia dilahirkan, beliau pernah membincangkan keinginannya untuk menggunakan ibu tumpang bagi benih yang disenyawakan daripada spermanya sendiri. ‘Saya mahu menggunakan kaedah ibu tumpang, dengan agensi dan peguam supaya tidak ada masalah di kemudian hari’ katanya memberitahu Oprah dalam satu temubual pada tahun 2010.

 

Tahniah kepada Ricky Martin dan pasangan. Tapi tak kesian ke anak itu membesar tanpa ibu kandung? - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
7
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 43
Komen

Previous : Disebabkan Seekor Monyet, Chris Brown Bakal Berdepan Hukuman Penjara 6 Bulan

Next       : Kim Kardashian West Umum Bakal Timang Anak Keempat Melalui Ibu Tumpang

Komen Terbaru

Quote JDT 26-2-2019 03:04 PM
allysumc replied at 26-2-2019 02:51 PM
Anak kembar tu guna sperm sapa? Ricky ke hubby dia?

Ricky..
Baby girl ni pun guna sperma dia juga.

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 2-1-2019 05:31 PM
Keluar ikur bontot sape? Abam ricky ke?
Quote shop_girl 2-1-2019 05:47 PM
Sapa yang kena berpantang ni?
Quote Spicymami 2-1-2019 05:49 PM
Sape top sape votem
Quote Sang_Pencinta 2-1-2019 05:55 PM
Susah nak tilik sebab dua2 macam maskulin
Quote Orix 2-1-2019 05:56 PM
Iols selalu kompius ricky martin n robbie william, dedua pun gayah kan
Quote Sang_Pencinta 2-1-2019 06:00 PM
Orix replied at 2-1-2019 05:56 PM
Iols selalu kompius ricky martin n robbie william, dedua pun gayah kan



Ini Robbie W, dah beranak pinak dgn isterinya, so dia bukan gay lah kan?
Quote Orix 2-1-2019 06:08 PM
Sang_Pencinta replied at 2-1-2019 06:00 PM
Ini Robbie W, dah beranak pinak dgn isterinya, so dia bukan gay lah kan?

Laahhhhh awat selama ni iols igt dia gayahhh hekkk
Quote borrow 2-1-2019 07:02 PM
Twins heols siap sgt .
Quote borrow 2-1-2019 07:04 PM
Sang_Pencinta replied at 2-1-2019 05:55 PM
Susah nak tilik sebab dua2 macam maskulin

Ai speku Ricky. Why? Ntah . instinct   Shake your bon bon

Quote missDollie 2-1-2019 07:59 PM
Selamat berpantang..jaga muntot elok2..nak pakai lama tu..
Quote buapakperut 2-1-2019 08:03 PM
banyak2lelaki dalam dunia, iols paling suka tengok hispanic punya looks. termasuklah ricky martin ni dambaan iols masa kecik, eksotik, sexy, cute, boy next door look semua ada. sayangnya heols tak straight
Quote Beribear 2-1-2019 08:40 PM
Peliknya tt siap ucap tahniah lg
Quote mialunar 2-1-2019 08:52 PM
Sang_Pencinta replied at 2-1-2019 06:00 PM
Ini Robbie W, dah beranak pinak dgn isterinya, so dia bukan gay lah kan?

X salah dia pernah ngaku yg dia flexi .. prnah masuk n cuba alam top n bottom .. kalo salah .. ampun
Quote 234126 2-1-2019 09:40 PM
Comel gila twin dia. Baka elok even pakai surrogate mother haha. Fatherly sgt si ricky ni pun,anak2 kemas je dia jaga takda pakai nanny katanye. Iol google
Quote kroit92 2-1-2019 10:40 PM
kesian la budak2 tu konpius
Quote ekselen 2-1-2019 11:00 PM
Ibu tumpang guna ovum sapa?riki or yosef?hihi mcm2 je diorg ni... {:childlike
Quote aireen24 2-1-2019 11:20 PM
Spicymami replied at 2-1-2019 09:49 AM
Sape top sape votem

Pompuan Ricky
Quote Spicymami 3-1-2019 01:29 AM
aireen24 replied at 2-1-2019 11:20 PM
Pompuan Ricky

Oooh i can imagine hahhaha
Quote HYSB 3-1-2019 02:21 AM
Dia dgn Matt Bomer tak boleh brain iolls kenpe nk bergayah, muke lelaki masculines sikit pun tak ade macam awalina Man betol tp gayah arghhh

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048832s Gzip On
To Top