Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Kalah Majlis Resepsi Fattzura!"-Fazura Bengang Dibanding-Bandingkan Dengan Elfira Loy

2-1-2019 11:45 AM|Oleh: Saiful| Komen: 106

Tahun baharu 2019, industri hiburan dihangatkan dengan berita pernikahan Elfira Loy dan pasangannya Faris Khairol Anwar.

Bagaimanapun artikel yang ditulis oleh sebuah portal tempatan bahawa aktres cantik ini bakal mengadakan lima resepsi sekaligus telah menimbulkan rasa kurang senang pada Fazura.



Ini disebabkan tajuk yang ditulis berbunyi, "Kalah Fattzura! Elfira Loy dan Faris bakal adakan lima kali majlis resepsi?"

Melalui Insta Story, Fazura memuat naik paparan skrin tersebut.

Foto: IG Fazura
"Saya benar-benar bingung dengan tajuk yang sebenarnya tidak perlu. Kenapa kita mesti terus mempromosikan segala-galanya sebagai satu persaingan? Saya dan Fattah Amin tidak pernah menganggap kami sebagai nombor satu atau lebih dari orang lain, artikel sebegini bukan sahaja negatif, tetapi menjadi punca kenapa kita membenci sesama kita daripada menjadi gembira dengan kebahagiaan orang lain."

Selain meluah kekecewaannya, Fazura sempat mengucapkan tahniah buat Elfira dan suami.


Fazura juga menytakan yang dia tidak sabar untuk menghadiri majlis resepsi mereka nanti. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 106
Komen

Previous : Artis, Media Hiburan Dan Headline Artikel Yang 'Tak Menahan'

Next       : Adik Peluk Cium Artis Lelaki, Azad Dan Eira Syazira Lunyai Kena Hentam

Komen Terbaru

Quote Edonut 9-1-2019 01:44 AM
X salah pun statement faz sb mmg so far dah jauh bertiang pun wedding pirah nie kena tinggal
Serabut serabut serabut, dari malam berinai sampai recept..

So jgn compare2 kang hilang mood nganten baru since its still longgggggg wayy to go for the wedd ceremony

Lain-lain Komen

Quote HujanBatuTiga 2-1-2019 12:00 PM
Yelaa deme kan kawan. Tak syiok la duk banding2.
Quote suiskipas 2-1-2019 12:18 PM
Kalau kawen grand2 pon setahun dua cerai buat hape.

Matik la kene kecam ngan netizen iols nye statement ni. Ni bkn mendoakan yehhh...iols berkata2 dr keadaan sekeliling. Kawen kemain gah, tp sekejapan jah. But iols tak kose ngan elbulu ni. Gedik yakmat
Quote suiskipas 2-1-2019 12:18 PM
Kalau kawen grand2 pon setahun dua cerai buat hape.

Matik la kene kecam ngan netizen iols nye statement ni. Ni bkn mendoakan yehhh...iols berkata2 dr keadaan sekeliling. Kawen kemain gah, tp sekejapan jah. But iols tak kose ngan elbulu ni. Gedik yakmat
Quote Cicisweets 2-1-2019 12:18 PM
Sentap lertew,mcm tak biasa headline kat Malaysia ni
Quote zyraa 2-1-2019 12:26 PM
Artikel tu pun...dah taw faz dan el mmg rapat..yg lagakan buat apaa
Quote LadyCarefree 2-1-2019 12:28 PM
Komen la balik kt fazura knape dia xsentap si elbulu letak hashtag #fatisnotfattah
Quote RatuDunia94 2-1-2019 12:40 PM
Edited by RatuDunia94 at 2-1-2019 12:42 PM

Sepatutnya tajuk mcm ni,

5 kali resepsi! Majlis Elfira masih tidak mampu kalahkan majlis Fattuzura!

Barulah sheols x bengang..

Quote jiwakacau06 2-1-2019 12:48 PM
mjlis el xletop...
Quote damian_lee 2-1-2019 01:00 PM
Mmamg motif nak laga2kan ? .. supaya dapat story ke gempak? .
. Hihi
Quote unoryah 2-1-2019 01:04 PM
lebih baik faz x komen apa2
just wish tahniah je pd el
Quote EvieWanKenobi 2-1-2019 01:07 PM
banyaknya resepsi.. artis gemilangkah si Elfira ni??
Quote jane_hopper 2-1-2019 01:12 PM
Poyo, mcm x biasa plk headline tabloid kat malaysia mcm tu
Quote kerill 2-1-2019 01:23 PM
RatuDunia94 replied at 2-1-2019 12:40 PM
Sepatutnya tajuk mcm ni,

5 kali resepsi! Majlis Elfira masih tidak mampu kalahkan majlis Fattuzur ...

agree!!! thats the point is!!

missfake poreber fakeeeeeeeeeeeeeee!!! busukkkk
Quote keys 2-1-2019 01:24 PM
Tak bengang pon rasanya. She merely explained. Batu api je yang tak puas hati.
Quote Minami2013 2-1-2019 01:29 PM
Edited by Minami2013 at 2-1-2019 05:34 AM
RatuDunia94 replied at 2-1-2019 04:40 AM
Sepatutnya tajuk mcm ni,

5 kali resepsi! Majlis Elfira masih tidak mampu kalahkan majlis Fattuzur ...

Tu lah... baru lah kata nya positive....
Padahal kalau die tgk on positive side tajuk tu... astro gempak perli el tu... tak popular mane pun sampai 5 resepsi.... kalah couple POPULAR fattzura




Quote CikNano 2-1-2019 01:30 PM
wajar la fazura tegur kang tak pasal-pasal peminat bergaduh pula
Quote oklatu85 2-1-2019 01:33 PM
Bagus faz.. hentam sikit headline yang suka Cari sebab org nak bertekak... Pastu barulah astro gempak ni edit tajuk artikel tue.. nasib baik faz ni bukan Kaki Saman ... You go girl..
Quote masnona 2-1-2019 01:39 PM
Wajar la fzura tegur headline berita tu. Sbb ada benang sblm ni pun dh byk org ckp el tu sapa nk dibngdingkn dgn fatzura. Mereka bdua aman2 je kot. Mcm xsyok plk bl org nk bndgkn dgn kwn kita
Quote masnona 2-1-2019 01:40 PM
LadyCarefree replied at 2-1-2019 12:28 PM
Komen la balik kt fazura knape dia xsentap si elbulu letak hashtag #fatisnotfattah

Fazura tak sentap pun. Die ada komen dkt ig el, # el tu cute

Lihat semua komen(106)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059420s Gzip On
To Top