Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Syed Saddiq Kecewa, Dituduh Berlakon Sakit

Oleh: Myra Rozi|2-1-2019 10:53 AM Komen: 51
Syed Saddiq Syed Abdul Rahman  terkilan kerana difitnah berpura-pura sakit semasa menghadiri Persidangan Agung Tahunan Bersatu 2018 pada Sabtu lepas.

"Cedera jatuh motor pun ada pihak nak politikkan. Biarlah gambar berbicara.

"Bagi mereka yang fitnah saya, saya doakan saudara saudari akan kembali ke jalan yang benar," katanya melalui Twitter.

Foto: Twitter
mStar online melaporkan, Ketua Angkatan Bersatu Anak Muda (ARMADA) itu turut memuat naik gambar pipi dan dagunya yang luka.

Sebelum ini kdedudukan balutan di pipi Syed Saddiq dipertikaikan, sekarang gayanya berjalan terhincut-hincut di depan kamera wartawan pula dipersoalkan.


">Loading Tweet...
Bertambah buruk bila ada pihak yang menuduhnya hanya berlakon sahaja di hadapan media.

Dalam rakaman video yang tersebat, ahli Parlimen Muar itu bersalaman dengan beberapa individu sebaik turun dari kereta dan dilihat berjalan secara normal.

Bagaimanapun sebaik sahaja media menghampiri, Syed Saddiq tiba-tiba jalan terhincut-hincut.

Tindakannya itu menjadi bualan hangat terutamanya di kalangan pembangkang.

Pada malam Jumaat lalu, Syed Saddiq dilihat memakai balutan di pipi dan dagunya pada Perhimpunan Agung Bersatu 2018.

Ketika ditanya apa yang berlaku kepada dirinya, Syed Saddiq berkata dia jatuh dari motosikal.

Foto: mStar Online
"Saya jatuh daripada motosikal tiga hari lalu, saya harap saya akan pulih dalam tempoh satu atau dua minggu.

"Saya pergi melakukan pemeriksaan kedua di hospital hari ini (Jumaat) kerana hidung saya masih berdarah, saya akan mendapat laporan penuh pada Isnin selepas hospital melakukan imbasan penuh.

"Ia adalah cerita panjang tetapi yang paling penting adalah kita semua berada di sini dengan battle scars (parut pertempuran) masing-masing - sama ada secara mental atau fizikal." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 51
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Tlalu 30-12-2018 11:40 AM
lol..biar lah dia nak berlakun..janji jgn nak memudaratkan malaysia..setakat berlakun tempang...gasak dia ler..

Lain-lain Komen

Quote tumpanglalu74 29-12-2018 01:34 PM
Video bonus:



Quote CharlesDera 29-12-2018 01:39 PM
equal opportunity and equal wealth distribution...wakakakakakakakakakakak
Quote lavakru 29-12-2018 01:39 PM




Quote badaksumbu 29-12-2018 01:42 PM
ada satu komen dkt bharian online x silap, katanya knp tak balut mcm mumia terus

attention seeker


btw, plaster dia tu lebih kurang sama dgn plaster yg lge tepek dkt dahi ms jd ketua menteri penang dulu
Quote lavakru 29-12-2018 01:47 PM





Quote Tlalu 29-12-2018 01:49 PM
lol..ni lagi satu tread kurang bijak..ini pun macai masuk dlm otak nak investigate..tak produktif langsung dan tak ada impact dgn masalah semasa........ hehehe suka fikir benda benda ringan dan memberatkan kepala otak... rugi sbb issue camni takleh UP kan pengundi UMNO pru15..
Quote Malaysia.Doom 29-12-2018 01:51 PM
Padahal bekas kena cium kat pipu tu entah2.
Quote badaksumbu 29-12-2018 01:52 PM
Tlalu replied at 29-12-2018 01:49 PM
lol..ni lagi satu tread kurang bijak..ini pun macai masuk dlm otak nak investigate..tak produktif la ...

nak sembang berat2? jom

kdnk kita diunjurkan 4.++ je bwh ph

komen?
Quote Tlalu 29-12-2018 01:57 PM
badaksumbu replied at 29-12-2018 01:52 PM
nak sembang berat2? jom

kdnk kita diunjurkan 4.++ je bwh ph

hehe ni nak panggil u badak ke nak panggil u sumbu..lol..

Tak perlu berat cam buat thesis berpage page ... cam macai UMNO sll bagi..yg sama taraf dgn issue issue x-pembangkang ... cth 1mdb dibentangkan dgn ayat yg mudah dan faham.. ... walaupun belum tentu kebenaran masa issue dibangkitkan tapi membuatkan minda berfirkir.dan menilai.... dan akhirnyer rakyat buat conclusion masa PRU14.
Quote badaksumbu 29-12-2018 02:05 PM
Tlalu replied at 29-12-2018 01:57 PM
hehe ni nak panggil u badak ke nak panggil u sumbu..lol..

Tak perlu berat cam buat thesis berpa ...

1mdb pulak.

ok, jom sembang 1mdb.

ada 2 payment to ipic+- amounting to 3.5 billion usd kalau tak silap yg katanya dibayar ke akaun yg tak betul tp ipic dah keluar statement kata 1mdb sudah tidak berhutang dgn ipic+-

komen?



Quote pyropura 29-12-2018 02:08 PM
Edited by pyropura at 29-12-2018 02:10 PM

Syed suckdick pakai plasta pun jadi isu?? .... Macai ... Macai... Sejak kantoi Asb 5% ni, makin banyak kencingonani dia
... So posisi spenda dia nak tau jugak??
Quote Tlalu 29-12-2018 02:09 PM
badaksumbu replied at 29-12-2018 02:05 PM
1mdb pulak.

ok, jom sembang 1mdb.

lol... 1mdb cth issue ........ u kelaurkan lah issue  pembangkang yg agak sama nilai dgn issue 1mdb ni

Issue 1mdb....... sudah bincang BYK SGT..so rasanyer saya pun taknak dgr dah.........tunggu jer court kes kes dlm dan luar negara yg ada..so simpan thesis u utk 1mdb yg x-pembangkang dah bahaskan sebelumnya..hehehe
Quote pyropura 29-12-2018 02:10 PM
badaksumbu replied at 29-12-2018 02:05 PM
1mdb pulak.

ok, jom sembang 1mdb.

Pencuri mana ngaku mencurik, doiii
Quote R2D2 29-12-2018 02:10 PM
kurangkan gi event kat luar 2-3 hari ni
nanti tertampal belah kiri
mau kantoi jadinya
Quote lavakru 29-12-2018 02:10 PM
kau tu menteri belia

stakat luka cukur jambang pi balut cam baru kluar bilik operation, aphal??

kena la kental sikit. bagi contoh kat budak2 muda

jgn drama lebih cam budak tadika duk bawah ketiak mak





Quote lavakru 29-12-2018 02:12 PM
jgn jadi lembik cam pyro, kena bedal sikit, ngadu2 nangis2 repot mod

Quote Tlalu 29-12-2018 02:13 PM
lol ...macai UMNO ni suka kritik tak membina.........
Quote lavakru 29-12-2018 02:13 PM
malu la dapat menteri belia cam ni

tak rambo langsung

Quote Tlalu 29-12-2018 02:13 PM
forum repot MOD pun  dia kata lembik..lol..bosan

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114803s Gzip On
To Top