Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pelakon Lucah Bertubuh Persis Budak 12 Tahun Ada Misi 'Besar'

Oleh: Myra Rozi|31-12-2018 06:20 PM Komen: 21
Susuk tubuh Kohey Nishiki yang menyerupai kanak-kanak berusia 11 atau 12 tahun menjadikannya popular.

Susuknya yang berlakon dalam filem untuk orang dewasa atau 'filem lucah' membuatkan penonton seolah tidak percaya yang hakikatnya dia sudah berusia 25 tahun.

Dengan ketinggian 109sm, Nishiki digelar pelakon lucah paling unik di dunia.

Menurut VICE, saiznya yang unik adalah disebabkan dia menghidap penyakit.

Saya menghidapi penyakit mucopolysaccharidosis, satu penyakit yang tiada rawatan.

Saya melalui pembedahan pemindahan sum-sum tulang dan ia berjaya menghentikan penyakit itu daripada merebak. Ini satu keajaiban kerana dikatakan prosedur itu sepatutnya tidak memberi sebarang kesan."

Foto: VICE Channel
Jabatan Kesihatan dan Khidmat Kemanusiaan Amerika Syarikat menyatakan,  mereka yang menghidap penyakit mucopolysaccharidosis nampak normal sewaktu lahir, tetapi pertumbuhan mereka akan merosot perlahan-lahan.

Kemerosotan ini merangkumi keupayaan fizikal, fungsi organ dan pertumbuhan kognitif.

Saya ada beberapa had fizikal; saya tidak akan jadi lebih tinggi. Saya tidak boleh berdiri sendiri lebih daripada lima minit. Saya tidak boleh membuka botol plastik. Saya kurang dengar di telinga kiri.

Tetapi saya dah lali dengan semua ini kerana saya begini sejak kecil."

Sebelumnya, Nishiki bekerja sebagai pengatur cara komputer selama setahun setengah,

Saya anggap hasil kerja saya boleh mengelakkan kanak-kanak sebenar daripada dicabul, seperti mana filem atau permainan video perang boleh menyumbang kepada keamanan."

Nasihat Nishiki kepada lelaki pendek; jangan terlampau risau dengan ketinggian.

Banyak faktor mempengaruhi tarikan anda, ketinggian tidak memberi kesan yang besar. Jangan hanya salahkan ketinggian dan tidak lihat faktor lain.

Berdepan hakikat; tingkatkan kelebihan anda dan baiki kekurangan anda, anda akan jadi lebih popular di kalangan wanita." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 21
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote raxief 8-1-2019 12:43 PM

mak ai.. untungnya beliau dipeluk big boob itu.. tapi dia ni, kalau silap teknik skit, prone to injuries ke tak? silap2 bole mati

Lain-lain Komen

Quote uda 31-12-2018 07:13 PM
Bird dia macamana? Kecik macamm dia juga ke?
Quote CiliPadiSedap 31-12-2018 07:31 PM
uda: Bird dia macamana? Kecik macamm dia juga ke?

Tak. Bird dia macam abg jat
Quote donashikun 31-12-2018 07:33 PM
109cm..ni bdk 5thn.
Quote Decaffeinated 31-12-2018 07:46 PM
Saya anggap hasil kerja saya boleh mengelakkan kanak-kanak sebenar daripada dicabul, seperti mana filem atau permainan video perang boleh menyumbang kepada keamanan


dia berlakon sebagai kanak2 ka... dalam scene paedophilia?...
Quote matkpop 31-12-2018 07:48 PM
I cannot brain. Macam mana budak ni? Ada video ke?
Quote Orix 31-12-2018 07:49 PM
Euwwwwwwwww
Quote tumpanglalu74 31-12-2018 07:58 PM

Quote damian_lee 31-12-2018 08:05 PM
Choiiinya misi
Mcm memupuk perasaan pedo jerrrr
Quote Spicymami 31-12-2018 10:41 PM
Mesti porno dia ala ala incest mak goda anak gitu.  Tp tgok mcm xleh berdiri mmpu ke heols perform
Quote JunkMail 31-12-2018 11:31 PM
Ni kira fetish punya porno ke apa?
Quote sekngucing 1-1-2019 06:46 AM
jepun dan kepelikannya
Quote buapakperut 1-1-2019 02:40 PM
dah jadi oku pun masih gigih jadi bintang porno
Quote precious_chicas 1-1-2019 03:17 PM
Japanese fetishism is borderless. Asalkan mosaic on. duhh.
Quote jetrofa 1-1-2019 03:43 PM
amboi... ye ke tu misi heol... atau saja as excuse nak berforno...
Quote Iris. 1-1-2019 07:14 PM
Ko berlakon porn jadi budak yang enjoy ngesek ke ha? Mengalakkan pedo ke?
Tak sedaar diri punya manusia
Quote Nonones 2-1-2019 08:07 AM
Dah la ada penyakit pelik lepas tu berlakon porn pulak, dapat hiv pulak la kau lepas ni.
Quote devilito2 2-1-2019 12:25 PM
jepun mmg pelik
Quote whadda 2-1-2019 01:02 PM
eee.. nak muntah tengok muka sambil makan ni.. dah la oku buat pulak keje tak senonoh
Quote namr 2-1-2019 01:08 PM
Choi..nonet besar ulat gonggok kah?

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101427s Gzip On
To Top