Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Beso Molek Aset" - Gambar Marion Caunter Penuh Komen Lucah Melampau

31-12-2018 11:41 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 32

Susah betul menjadi seorang selebriti, pasti ada sahaja benda yang tidak kena di mata orang ramai. Setiap kali muat naik gambar di laman sosial, pasti menjadi bahan kecaman netizen.

Marion Caunter yang kini semakin terkenal di persada antarabangsa turut tidak terlepas daripada mata netizen.


Kredit foto: Instagram

Kepada sesiapa yang tidak mengenalinya, Marion Caunter merupakan salah seorang pengacara terkenal pada suatu masa dahulu sebelum mengahwini Pengarah Eksekutif Kumpulan Naza, SM Nasarudin Tan Sri SM Nasimuddin.

Terbaru, Marion telah memuat naik gambarnya bergembira di California di Instagram. Pun begitu, ramai yang mengecam dan mengeluarkan kata-kata tidak senonoh termasuk kata-kata lucah kerana ramai yang terkesan dengan gambar seksinya itu.



Kredit foto: Instagram

Susah sangat ke untuk tidak memberi sebarang komen lucah pada gambar orang lain? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
7
Terkejut
4
Sedih
5
Lawak
6
Bosan
7
Komen: 32
Komen

Previous : "Kami Akan Racun Mak Kau!" - Linda Rafar Diugut Selepas Tularkan Jururawat Biadab

Next       : Remy Ishak Solat Di Lokasi Pun Netizen Kecoh!

Komen Terbaru

Quote ninu 24-3-2019 11:39 AM
seksiii lah uolsss

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 31-12-2018 12:14 PM
Pelik je nmpk dada tu.
Quote sinalegna 31-12-2018 12:28 PM
Mcm inner je, kain nipis
Quote harkktuih 31-12-2018 12:36 PM
Laki sheols xde kisah, nets pulak lebih2 concern pasal dosa..
Quote whadda 31-12-2018 12:38 PM
nampak tetek dia macam lagi besar je dari gambar pakai dress merah tu.. macam tak pakai bra pon ade
Quote apalancut 31-12-2018 12:43 PM
Kalau tak tayang, orang tak mengata. Sama la jugak dgn org dalam forum ni, ada je kutok atau body shamingsesetengah    artis atau individu bile baca posting mereka.cuba selak board gossip.

SOCMED famous ni pon mmg suka belanja. Suka dan bangga dgn assets yg ada...
Quote seri_mawr 31-12-2018 12:53 PM
mmg sengaja nak suh nmpak ...nitizen nyibuk betul la....

Quote seri_mawr 31-12-2018 12:53 PM
gmbar yg baju merah tu kaki beliau tak cantikkk...
terkuar urat2 kaki....

Quote mirandanicky1 31-12-2018 01:15 PM
Tak payahlah nk sound mc ni lebih2 dia pum mualaf..dah lakinya tk reti bimbing bini. Lgpum adik dan kak iparnya yg tentu2 asal muslim pun tk kalah ngan mc ni pakai baju.. mak depa pun kalau holiday obersea terus melayang tudungnya.. dmsia ja tutup aurat.
Quote belilies 31-12-2018 01:46 PM
"Semakin terkenal di persada antarabangsa"

??? Celah mana?
Quote Miming2 31-12-2018 02:27 PM
Hahhaha.. Apasal mcm pelik breast dia..
Quote mohdcrow 31-12-2018 03:33 PM
Pakai lucah takper, hak asasi...komen lucah jer takleh,mengganggu hak asasi....urban le kengkonon
Quote Meiizu 31-12-2018 04:31 PM
breast buat kenalah tunjuk hehhehe mahal tau
Quote keys 31-12-2018 05:25 PM
Yang komen tu sebab itu yang dia pun cari. Kalau diorang bertenggek kat insta setazah tentulah tak jumpa. Kannn??
Quote pokaibanktokyo 31-12-2018 05:35 PM
Kecik la.  Besar pebende .
Quote nuryakmal 31-12-2018 10:59 PM
netizen ni tak pernah dengar push up bra is it?

typical la
Quote aderaderker 1-1-2019 12:26 AM
One word.
Melendut.
Quote LadyCarefree 1-1-2019 03:01 AM
nuryakmal replied at 31-12-2018 10:59 PM
netizen ni tak pernah dengar push up bra is it?

typical la

Push up tp knape layot?
Quote nuryakmal 1-1-2019 07:58 AM

u cant see the lining? its half cup bra

anyways, nobody really cares. its just boobs. everyone has it. takde yg luar biasa

Quote LadyCarefree 1-1-2019 10:33 AM
nuryakmal replied at 1-1-2019 07:58 AM
u cant see the lining? its half cup bra

anyways, nobody really cares. its just boobs. everyone  ...

Tp u pon care smpai komen komen hohoho klau marion topless lg semua care nk tngok & komen.
Boobs bukan just boobs la. Ade bnyak bentok & puting pon ade bnyak jenis. Rasa pon beza beza. Awk xtau appreciate badan wanita kot.

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047307s Gzip On
To Top