Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Alicia Amin Tayang Lagi. Tanpa Baju, Tutup Buah Dada Dengan Tangan

28-12-2018 01:32 PM|Oleh: Saiful| Komen: 139

Kredit foto: IG Alicia Amin
Sebut je nama Alicia Amin, dah tak lain tak bukan.

Mesti cerita lebih kurang sama sahaja. Ya betul, kalau dulu pernah separuh bogel, kali ini pun sama.



Baru-baru ini, Alicia memuat naik gambar tanpa seurat benang.

Hanya berposing menunjukkan rambutnya yang berwarna ungu, digayakan oleh Hair Movement by Dick Chin.


Tak memakai baju, model dan pengacara ini hanya menutup buah dadanya menggunakan telapak tangan.

Memang cukup berani! Jarang benar di Malaysia, ada artis yang melakukan sesi fotografi tanpa memakai baju.




Ramai juga yang memuji di ruangan komen. Dah tarat agaknya netizen nak memaki.

Apa pun, semoga Alicia terus berjaya dalam kariernya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 139
Komen

Previous : Saya Bukan Lesbian, Tak Tergoda Tengok Payudara Silikon Awak-Fatin Afeefa

Next       : "Balasan Tuhan Sebab Niat Nak Potong Anu"-Safiey Illias Kemalangan

Komen Terbaru

Quote Perk77 16-4-2019 09:24 AM
Ok je Aku tgk..dh hidup dia gitu...yg tak ok Aku tgk pompuan Pakai tudung baju ketat tunjuk perubahan tetek Lepas mkn ubat besqrkan tetek...bodoh tul pompuan melayu yg jadi testimoni tu

Lain-lain Komen

Quote URUHA 28-12-2018 01:35 PM
Nampak busuk & kepam as always
Quote rainbowrainz 28-12-2018 01:36 PM
Fuh body utk last pic tu..cantik seh
Quote mieymiey 28-12-2018 01:44 PM
Body sheols cantik tapi sheols nampak busuk dan kepam.
Quote onexox97 28-12-2018 01:47 PM
Kenapa tutup
Quote riyadhK 28-12-2018 01:50 PM
Mana ketetnya
Quote missinpiece 28-12-2018 01:51 PM
Rambut pendek brown n purple tu wat dia nampak cantik
Quote Spicymami 28-12-2018 02:15 PM
Dia ni cantik tp kepam..  Apsal eh. Xde seri.. Heavy smoker kot
Quote buapakperut 28-12-2018 02:19 PM
gmbr tu je helok sikit. yang lain semua berkerak
Quote mialunar 28-12-2018 02:23 PM
Dah x de rege dah ... nak tunjuk pkai birth suit pun orang x heran  
Quote nisako 28-12-2018 02:24 PM
tudia……………...seksa
Quote multinicky 28-12-2018 02:32 PM
nampak busuk n kepam yach!
Quote Guccibamboo 28-12-2018 02:32 PM
Knape mcm nampak x berseri ye....kalau Jessica alba tu brown jugak, tp cantik&seksi sgt...tp knape die x ye
Quote monolog 28-12-2018 02:40 PM
tak mandi ke?opsss
Quote byz_87 28-12-2018 02:42 PM
kenapa rasa dia cam plain je, tak de vibe model pun..huhu
Quote mamaida28 28-12-2018 02:45 PM
cukuplah citer ttg dia..bosan..kita pun x kenal dia sapa..buang masa..citer lain aa
Quote awex^returns 28-12-2018 02:47 PM
iols ketinggalan kapal terbang sangat

soalan iols - dia ni muslim ke bukan (tu je)
Quote teky 28-12-2018 02:50 PM
tak ke neraka la kalau x tayang...
Quote besarkecik 28-12-2018 02:51 PM
Siapa dia? model ke?
Baju yg dia pakai buatkan nampak murah, mungkin keadaan dia yg kepam busuk kerak
Quote senduhazab 28-12-2018 03:05 PM
Alah, selari je tek dengan body... Kalau tak tutup pun, tak de orang perasan

Lihat semua komen(139)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070071s Gzip On
To Top