Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Infozon Lihat artikel
Dec
27

Pawagam 4DX Pertama Di Lembah Klang Dilancarkan Di GSC 1Utama

27-12-2018 06:16 PM| Komen: 21


Rasai percikan air, hembusan angin dan getaran ketika menonton wayang? 

Para peminat layar perak pastinya teruja dengan pelancaran pawagam 4DX yang pertama di Lembah Klang yang bertempat di GSC 1Utama!


4DX merupakan teknologi terkini dalam industri layar perak apabila penonton bakal merasai keseluruhan 20 kesan khas ketika menonton filem di pawagam. Ini termasuklah efek seperti getaran, angin, air, salji, gerakan dan sebagainya yang pastinya memberikan pengalaman luar biasa dan juga mengujakan. 

"Selepas memperkenalkan 4DX hampir setahun lalu di GSC Paradigm Johor Bahru, kami dengan bangganya membawakan teknologi ini ke Lembah  Klang pula," kata Koh Mei Lee, CEO kepada Golden Screen Cinemas.


Kesan khas 4DX memberi peluang kepada pengarah untuk menonjolkan filem seperti yang mereka mahu dan maksudkan. Sudah pasti pengalaman ketika menonton 4DX berbeza dengan wayang biasa. 

GSC dijangka bakal membuka dua lagi pawagam 4DX pada 2019 yang terletak di GSC IOI City Mall, Putrajaya dan juga GSC Southkey, Johor Bahru.


Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari www.gsc.com.my -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
14
Marah
7
Terkejut
12
Sedih
6
Lawak
11
Bosan
7
Komen: 21
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote nafham 31-12-2018 04:37 AM
pooh~key: Dengan efek macam tu kalau kau mintak harga dvd pasar malam memang mintak kaki la sister oiiii....


Dapat percikan air ludah sajork {:run

Lain-lain Komen

Quote dinopower2 27-12-2018 06:18 PM
cun.. dkt dgn rumah je nih haha
Quote Victorioussss 27-12-2018 06:57 PM
Pls mainkan 50 shades of grey
Iols nk merasai pengalaman 4dx jgk dgn movie tu
Quote otai_g 27-12-2018 07:25 PM
brp harga tiket? Ni nk bg harga yahudi ke harga nasrani?
Quote umbut 27-12-2018 07:31 PM
Wah... bestnya
Quote matkpop 27-12-2018 07:38 PM
tak basah ke nnt kalau kena percik air
Quote winxclub 27-12-2018 08:19 PM
Klu 3D kt pawagam mana ada?
Quote ultra78 27-12-2018 08:53 PM
Nampak mcm lebih kepada gimmick aje..Pada pendapat aku kerusi yg bergoyang tu sangat distracting.Apatah lagi bila kena sembur air.Satu kerja pula nak lap spec yg basah
Quote pooh~key 27-12-2018 10:13 PM
otai_g: brp harga tiket? Ni nk bg harga yahudi ke harga nasrani?

Dengan efek macam tu kalau kau mintak harga dvd pasar malam memang mintak kaki la sister oiiii....
Quote pooh~key 27-12-2018 10:14 PM
ultra78: Nampak mcm lebih kepada gimmick aje..Pada pendapat aku kerusi yg bergoyang tu sangat distracting.Apatah lagi bila kena sembur air.Satu kerja pula nak  ...

Memang gimik pun sis. Lagi pula ini bukan first time di lembah klang. MBO the starling dah lama ada panggung efek macam ni sister oiiii!
Quote RatuDunia94 27-12-2018 10:28 PM
Agak2 kalo ada scene kena rogol.. ada x jantan2 dtg menerpa ke kerusi weols?
Quote Decaffeinated 27-12-2018 10:35 PM
RatuDunia94 replied at 27-12-2018 10:28 PM
Agak2 kalo ada scene kena rogol.. ada x jantan2 dtg menerpa ke kerusi weols?

kalau ada scene terberanak hasil rogol tu bidan pun disediakan sister...


Quote sinalegna 27-12-2018 10:59 PM
Kalo tgk cite seram plak kang ada yg dok tercokoh ataih tangga sebelah.. naya beb
Quote syadq 28-12-2018 07:55 AM
RatuDunia94 replied at 27-12-2018 10:28 PM
Agak2 kalo ada scene kena rogol.. ada x jantan2 dtg menerpa ke kerusi weols?

Vibrator jah yg keluar sis
Quote Megikari 28-12-2018 08:33 AM
I dah try kat paradigm jb hari tu, tengok cerita fantastic beasts. Best la gak efek dia, siap ada pompuan tu melatah2 bila kena poke kat blkg dia. Tiket dalam rm 32 dlm ke 35 gitu la
Quote ultra78 28-12-2018 09:00 AM
a.jpg
b.jpg
c.jpg
d.jpg
Quote CiliPadiSedap 28-12-2018 09:02 AM
Edited by CiliPadiSedap at 28-12-2018 09:05 AM

Akak dh tgk aqaman. Dia punya effect bosan. Nyesal tengok.. tapi plot twist ibu athur masih hidup dalam teras bumi.. dalam teras ada penjaga senjata king kaum athur.. senjata itu di jaga abg jat.. siapa dapat teka jantina abg jat boleh jadi king sebenar
Quote ultra78 28-12-2018 09:03 AM
Decaffeinated replied at 27-12-2018 10:35 PM
kalau ada scene terberanak hasil rogol tu bidan pun disediakan sister...

Bila scene pecah air ketuban nanti air akan terpancut dalam panggung...
Quote CiliPadiSedap 28-12-2018 09:20 AM
Bila ada scene 18sx umur 18 tahun ke bawah kena sensor. Kalau 21sx umur 21 tahun ke atas kena sensor
Quote RatuDunia94 28-12-2018 09:23 AM
syadq replied at 28-12-2018 07:55 AM
Vibrator jah yg keluar sis

Silap2 bukan ramai yg menjerit ketakutan... tp mengerang kesedapan...

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078706s Gzip On
To Top