Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Foto Raja Ilya Dan Suami, Trent Dalam Gaun Perkahwinan, Cantik Giler!

27-12-2018 12:30 PM|Oleh: intan| Komen: 90

Kredit foto : Beautifulnara 

Akhirnya, sekeping foto majlis perkahwinan aktress Malaysia iaitu Raja Ilya yang masih lagi menyembunyikan siapakah jejaka yang menawan hatinya kini berlegar di laman sosial. Namun kini tidak lagi rahsia, netizen pasti ternanti-nanti siapakah dan bagaimanakah rupa jejaka pilihan Raja Ilya ni kan?

Memang kacak! Itu yang boleh diperkatakan untuk suami kepada pelakon jelita, yang akhirnya foto mereka dikongsi oleh pereka fesyen terkenal, Raffiey Nasir menerusi instagram miliknya, malam tadi.

Busana pengantin yang berkonsep moden itu kelihatan amat cantik dikenakan oleh pasangan secocok ini.


Sebelum ini, Raffiey hanya berkongsi foto pelakon tersebut dari arah belakang dengan ucapan tahniah di atas majlis penikahan yang berlangsung pada 23 Disember lalu. Jom kita tengok gambar suami dan busana digayakan Raja Ilya.



Raja Ilya dan suami telah berkenalan sejak tahun 2012, dan telah bertunang pada November lalu. Mereka berdua melangsungkan perkahwinan di majlis tertutup yang hanya dihadiri keluarga dan teman rapat di Perth, Austalia. 

Kini, pasangan itu difahamkan sedang berbulan madu di Rottnest Island, Australia. Tahniah dan semoga berbahagia diucapkan kepada Raja Ilya dan Trent! - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
6
Terkejut
9
Sedih
7
Lawak
4
Bosan
6
Komen: 90
Komen

Previous : Elizabeth Tan Nyaris Buka Tinder Untuk Cari 'Boyfriend, Tapi Mujurlah...

Next       : Lana Nodin Dapat Cahaya Mata Baru, Netizen Terharu Saat Suaminya Lafaz Iqamat

Komen Terbaru

Quote MarryPottet 28-12-2018 10:45 PM
So dah boleh ucap tahniah ke belum ni?
Mananya gambo masa tengah akad nikah dek tok kadi?

Lain-lain Komen

Quote Elle_mujigae 27-12-2018 12:32 PM
Cantiknya dress..{:love
Quote lazim 27-12-2018 12:33 PM
lol.. ini yg xjadi berlakon kt hollywood keran faktor budaya tu??
Quote momomikomiki 27-12-2018 12:35 PM
tahniah.....
Quote LolaRosa 27-12-2018 12:39 PM
Cantik gileee
Quote scarflicious 27-12-2018 12:41 PM
Sapa yg convert?
Quote ad_hoc79 27-12-2018 12:41 PM
akhirnyaaaa. skrg tertanya plak nikah cmana. oppsss
Quote damian_lee 27-12-2018 12:46 PM
scarflicious: Sapa yg convert?

Soalan apa ko ni
Xkan laaa someone yang berani menolak tawaran marvel sebab ada adegan2 yang bertentangan syariah .. nak convert ...

Xbaik tauu
Quote selyusi 27-12-2018 01:14 PM
Kekonon tolak marvel acah2 nak jaga adab ketimuran, hipokrit much.
Quote bluebellvine 27-12-2018 01:15 PM
kawin i do.. i do ke. takde gambo kawin genggam tangan tok kadi ke. suami segak camni takkan takde gambo lain nk show off kot. common raya ilya. u can do it..
Quote blancmont 27-12-2018 01:43 PM
hensemnya laki die



dress kawen raja ala2 dress halle beryy masa menang oscar


Quote noraidil_06 27-12-2018 02:11 PM
@putihkundor ni ank u dh reveal gambar.
Berbahagialah
Quote kikilala_comei 27-12-2018 02:16 PM
Edited by kikilala_comei at 27-12-2018 02:18 PM

perghhh  ... tgk gambo next page.. style omputih..

[ig]https://www.instagram.com/p/Br4LQX8l4bI/?utm_source=ig_web_copy_link[/ig]

Quote bawangkecik 27-12-2018 02:18 PM

Beraninya bukak komen, tak takut kena hencap dengan makcik bawang ig ke
Quote yokoono 27-12-2018 02:19 PM

i luv her wedding gown... xde la kembang semangkuk mcm retis2 msia yg lain yg fefeling barbie
Quote Alais 27-12-2018 02:32 PM

tahniah
kalau kita jodoh mat saleh
lama lama muka kita pun mirip mat mat saleh
Quote miemiecha 27-12-2018 02:32 PM
damian_lee replied at 27-12-2018 12:46 PM
Soalan apa ko ni
Xkan laaa someone yang berani menolak tawaran marvel sebab ada adegan2 yang bert ...

perhh.. mek baca smbul senyum katup mulut
Quote miemiecha 27-12-2018 02:33 PM
nasi lemak 50 sen!!!

mek x pueh hati, ngape kat mesia nmpk cam lawa nenen dia,.
Quote damian_lee 27-12-2018 02:37 PM
miemiecha replied at 27-12-2018 06:32 AM
perhh.. mek baca smbul senyum katup mulut

Maksud katupan mulut mu tu apa mekkk

Me ikhlas ... jujur dr hati yachhh
Quote miemiecha 27-12-2018 02:38 PM
damian_lee replied at 27-12-2018 02:37 PM
Maksud katupan mulut mu tu apa mekkk

Me ikhlas ... jujur dr hati yachhh

kakakkk.. mebi pemberian mu ituew tidak sama ngan penerimaan mek...

hahahhahah ampun kakak ampun...

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086958s Gzip On
To Top