Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Tayang Bahagia Pun Kenapa, Bukan Eina Azman Ambil Suami Orang Pun"

26-12-2018 01:36 PM|Oleh: Saiful| Komen: 58

Datin Paduka Eina Azman dengan suaminya memang hari-hari romantik.

Kalau tengok di Instagram, ada sahaja gambar-gambar yang boleh buat orang 'kencing manis' bila melihatnya.


Tak semua yang suka, ramai juga yang meluat dengan gambar Eina yang didakwa suka posing berlebih-lebihan dengan suami.

Dalam ramai yang memuji, ada juga terselit komen yang meminta agar aktres ini tidak terlampau menayang kebahagiaan di media sosial.



Tak berdiam diri, Eina membalas komen tersebut dengan menyatakan,

"Salam kalau saya nak post hari-hari gambar dengan suami saya pun kenapa? Ada masalah ke? Ini suami saya bukan saya ambil suami orang! Kalau tak suka tengok unfollow je."

Foto: Media Hiburan
Dalam masa yang sama Eina juga ada mengingatkan pengikutnya supaya menghormati diri dan keluarganya.

Foto: Media Hiburan
Alahai macam-macam nak kena hadap perangai netizen. Bertabahlah ya. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 58
Komen

Previous : Anda Follower IG Siti Aafiyah? Siti Nurhaliza Dedah Aafiyah Tiada Akaun Instagram

Next       : Raih Simpati Dengan Ulas Produk Sebab Dah Sendu? Ini Respons Noorkhiriah

Komen Terbaru

Quote terpaku 2-1-2019 09:30 AM
chekacheku replied at 2-1-2019 01:08 AM
Yg gamba latest..horror betul rupe dorg paka set minions..hahah

Kan.....dah rupa apa.........dok jalan2 kat disneyland pakai minion sekeluarga

Lain-lain Komen

Quote rain2169 26-12-2018 01:39 PM
ye lahhh netizen punnn.... biaq pi kat dia laaaa....  
Quote miemiecha 26-12-2018 01:43 PM
hahahaa...
mek dlu suka part dia msk bkn sbb lauk, tp sebutan dia.. masukkan lada
masukkan halia..
masukkan dato paduka, greng smpai garing
ehhh
jahahahahhaha
Quote buapakperut 26-12-2018 02:02 PM
tayang bahagia takpe, jangan tayang bebal. macam toklip dan sejat
Quote meow_tompok 26-12-2018 02:03 PM
nanti ramai yg meluat.. ramai yg unfollow betul2 kang
bukan gamba mesra tu saja nak show off je ke
Quote Badigol 26-12-2018 02:08 PM
biar la dia..tak suka xpyh tgk...simple!
Quote chicozinn 26-12-2018 02:17 PM
harus la dia menayang bagai..penat tau tinna ni setiap hari dtang mesyuarat kat kelab pengakap si tok koser ni semata2 nak caras tok koser dari tunangan heollss sampai berjaya depa menikoh skang..

Quote dokupangg 26-12-2018 02:18 PM
Kannn perangai makcik pprt sgt masuk rumah org pastu komplen bagai...
Quote chinta89 26-12-2018 02:19 PM
biarlah dia nak tayang bahagia, even ak x suka pun dia ni sejak kes afiq muiz dlu.

tp dh itu ig dia, laki dia pun helok layan dia, dia pun x menyakitkan hati sape2, x gunakan ig dia untuk jual market anak.. so what?

kalau nak kata takut babi sondol bila tayang bahagia, jantan ni satu je ak nak ckp. kalau dh x setia, diorg akan menyondol atau disondol oleh sundal!
Quote kucingitam 26-12-2018 02:43 PM
netizen koyak pahal...
Quote Spicymami 26-12-2018 03:44 PM
Netizen ni sejenis bodoh bebal dah hegeh2 nk follow artis kau pulak memandai2 nk tentukan hidup org tu ikut suka kepala bapak kau.

Miserable nk mmpos ke hidup para netizen ni yg bernanah sgt tgok kebahagiaan org.
Quote dinopower2 26-12-2018 04:04 PM
rain2169 replied at 26-12-2018 01:39 PM
ye lahhh netizen punnn.... biaq pi kat dia laaaa....

yg komen p follow tu dah knp haha
Quote kuzaime 26-12-2018 04:32 PM
Dia mmg rajin masak..bibik2 pun dia layan mcm family..skrg dh kluar produk sendiri pulak..ada ke forummer yg dh try?
Quote mamaida28 26-12-2018 04:35 PM
netizen nie melampau gak..biau le..atau netizen tu kecewa krana dirinya x dpt mcm tu..alahaiiii
Quote gigahertz 26-12-2018 05:18 PM
kuzaime replied at 26-12-2018 08:32 AM
Dia mmg rajin masak..bibik2 pun dia layan mcm family..skrg dh kluar produk sendiri pulak..ada ke for ...

kalau dia kahwin dan ada anak . anak dia akan ikut warna dia atau warna suami dia? tapi setau aku eina ni ada makan apa kan baru dapat putih
Quote gigahertz 26-12-2018 05:18 PM
rain2169 replied at 26-12-2018 05:39 AM
ye lahhh netizen punnn.... biaq pi kat dia laaaa....

laki dia keje apa ? selalu tgk laki dia.beli barang mahal2
Quote putribatrisya 26-12-2018 05:25 PM
gigahertz replied at 26-12-2018 05:18 PM
kalau dia kahwin dan ada anak . anak dia akan ikut warna dia atau warna suami dia? tapi setau aku  ...

dah 2 org pun ank nya sis. kembar elok je comel ank nya
Quote putribatrisya 26-12-2018 05:27 PM
gigahertz replied at 26-12-2018 05:18 PM
laki dia keje apa ? selalu tgk laki dia.beli barang mahal2

tokey kelab malam
Quote terpaku 26-12-2018 05:29 PM
kuzaime replied at 26-12-2018 04:32 PM
Dia mmg rajin masak..bibik2 pun dia layan mcm family..skrg dh kluar produk sendiri pulak..ada ke for ...

Tak payah la try produk retis timbang kilo
Quote putehkundor 26-12-2018 05:31 PM
khuens sis...yang penting senak

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059273s Gzip On
To Top