Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Netizen Buktikan Janna Nick Lesbian! Betul Ke Ni?

26-12-2018 11:47 AM|Oleh: intan| Komen: 188


Janna Nick atau nama sebenarnya Nurul Jannah Binti Muner ini memang diakui artis yang semakin meletup namanya sejak kebelakangan ini. 

Lakonan beliau yang mantap dalam telemovie seperti Syurga Nur, Aku Kau Kita, dan My Coffee Prince menjulang namanya dalam persada seni.

Namun, ada ura-ura mengatakan Janna Nick sebenarnya mempunyai 'cita rasa' kepada wanita. Tetapi, betul atau tidak berita ini?

Gosip ini menjadi hangat apabila seorang pengguna Twitter mendedahkan bahawa Janna merupakan seorang lesbian. 

Pengguna Twitter yang memakai nama @sewraya ini memuat naik foto Instagram Janna yang seolah olah menyokong gerakan LGBT, selain konspirasi lain seolah-olah Janna benar-benar lebih cenderung memilih wanita dalam hidupnya. 











Berdasarkan komen dalam bebenang tersebut, Janna dilihat mempunyai kuku pendek yang membuktikan dia seorang pengkid barangkali. Penulis pun kurang pasti kaitan kuku pendek dengan LGBT. Mungkin juga Janna hanya menjaga kebersihan kukunya, kan? 

Selain itu, pengguna Twitter tersebut juga mengatakan cara duduk Janna yang seperti lelaki itu seolah-olah mengiyakan beliau seorang lesbian atau pengkid.




Janna juga kelihatan agak mesra dengan seorang gadis di IG. Mungkin juga dia hanya kawan baik Janna. Jika ianya benar, alamatnya melepaslah lelaki-lelaki malaya untuk memiliki Janna yang cantik molek ini. Apapun, doakan yang terbaik untuk beliau ya! Jangan mudah percaya dengan khabar angin di laman sosial. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
18
Marah
6
Terkejut
10
Sedih
8
Lawak
23
Bosan
12
Komen: 188
Komen

Previous : "Takda Slang Arab Langsung" - Peminat Terhibur Suami Ramona Zamzam Cakap Utara

Next       : Tahniah! Raja Ilya Sah Bergelar Isteri Jejaka Australia, Mana Gambarnya?

Skim BDIG Masih Rancak Walau Telah Disenarai Hitam Bank Negara
Geng Pecah Rumah Selebriti Hollywood Akhirnya Tumpas
Ketagih Air Kencing Manusia, Kambing Liar Agresif Terpaksa Dipindahkan Dari Taman Negara Olimpik
Bekas Tunang Saman Semula Sofia Vergara Mahu Embrio Dikandung Ibu Tumpang
Barisan Model Victoria Secret Penutup Tirai 2018, Cantik-cantik Semuanya!
"Jangan Sampai Lompat Parti Jadi Trend" - Bung Mokhtar
"Saya Bagi Awak 3 Hari!" - Wanita Bengang Pemilik Reti Hantar Kucing Tapi Tak Reti Ambil Balik
'Anakku Bukan Anakku' - Lebih 20 Tahun Ditipu Isteri
Lelaki Berbaju Kurung Keluarkan Dan Gosok Anu Sampai 'Basah' Belakang Wanita
Tampar Bekas Guru Kerana Dendam Didenda 20 Tahun Lalu
Inginkan Cabaran Baru? Taman Negara Bako Syurga Buat Penggemar Pengembaraan Hutan
Cindy Crawford Terkejut, Dikatakan Seiras Caitlyn Jenner
Pakatan Harapan Masih Kukuh, Utuh - Mat Sabu
"Umat Islam Jangan Sambut Krismas, Ada Unsur Syirik" - Pemuda PAS
Sedih, Saya Tak Pernah Cakap 'Anak Kau Hodoh' - Nana Terkilan Anak Dicemuh
Ditikam Isteri Kerana Membeli-belah Terlalu Lama
Pengunjung Terkejut Jumpa Kate Middleton Membeli-belah Untuk Krismas Di Pasar Raya
Tonton Filem Bambi Dan Dengar Muzik Klasik Sebagai Hukuman, Boleh Berubah Ke?
Tahniah! Raja Ilya Sah Bergelar Isteri Jejaka Australia, Mana Gambarnya?
"Ini Pariah Moorthy" - Nak Serang Balai, Polis Siasat Kenyataan Provokasi Azwanddin
"Mak Yang Lahirkan Sajat, Aku Cili Mulut Tu Nanti!" - Ibu Bapa Pertahan Status Jantina Sajat
'Hidup Fake Acah Kaya Tumpang Glamour Mak Tiri Kau' - Zarina Anjoulie Serang Anak Tiri TokTi
Allah Bayar 'Cash' - Caprice Puas Hati Kes Gambar Bogel PU Rizz Tersebar?
Rita Rudaini: Anak Menangis, Bapa Orang Lain Pula Datang Pujuk
"Nak Lama Dalam Industri, Jaga Pakaian Tu" - Posing Tak Senonoh, Janna Nick Ditarbiyah
Fazura Lama Tak Muncul Sebab Hanya Pilih Karya Berkualiti, Minta Peminatnya Bersabar
Cantik Bertudung, Peminat Doakan Lisa Surihani Istiqamah

Komen Terbaru

Quote Dragonkings 31-1-2019 01:11 AM
Xpela....bontot die besar...die suke laki tu....ape kejadahnye fitnah2 speku sane speku sni....ko jilat p;&^,^,,t die ke yg ko ckp die lesbian....bodoh sume ni

Lain-lain Komen

Quote kibodwatriuh 26-12-2018 11:54 AM
SO what?
Quote leftrani_kel 26-12-2018 11:54 AM
Pape je la ko jannah..
Quote didinfriends 26-12-2018 11:55 AM
Gambar macam tu pun boleh tafsir macam2. Ingatkan ada gambar tengah mengecat ke ape
Quote RamonaFlower 26-12-2018 11:59 AM
My friends are pengkid. Dorang ada join satu group ni. Ara and janna ada join before dorang famous lg.
Quote fahdramli 26-12-2018 12:01 PM
Ish.. Kalau dah jadi mcm ni susah nak patah balik,,, mudah2 janna tak mcm tu lah.. Tp tgk ciri2 nak jadi penk tu ada jugak,, harap2 dak lah... Ramai lagi lelaki oiiii
Quote mimi77 26-12-2018 12:15 PM
hmm...teringat dulu ada sorang senior d skolah...HENSEM orgnya...nama zack....muka mcm johnny depp...xtau la apa jd pd dia la ni....marka kemain segak...skolah ai semua pompuan
Quote sweetfasha 26-12-2018 12:22 PM
nyawa sis cakap apa?
Quote opie5662 26-12-2018 12:23 PM
Takkan die duduk mcm tu pon kene tuduh lgbt. Aku dr kecik mmg x suke ayu2 mcm perempuan. Masa sekolah dlu mmg kasar. Rambut x pernah panjang. Sukan mmg hobi. Nak ayu2 mmg tak la.  Tp aku xde selera ngan pompuan. Dah kawen pon. But still x suke sgt ayu2. Mmg jenis kasar. Nak mekap, pakai mcm girly2 mmg x la. Adakah aku pon dikategori lgbt mcm tu...
Quote nishikido 26-12-2018 12:24 PM
Kazen meolls ade pengkid sorang,comel cam jannah.tapi agak jauh hanyut lepas belajar oversea.siap balik kampung bawak girlfriend tapi cover kata bff,org tua percaya la kot..tetiba umur masuk 30 she cakap nak kahwin.start bela rambut panjang and masa sanding elok bertudung.. sekarang elok jadi perempuan.kuasa cinta memang luar biasa..lulz
Quote mieymiey 26-12-2018 12:27 PM
Teringat seorang 'akak' hensem kat asrama dulu.
Dengan rambut pendek, mandi berkemban.
Hensem siot 'akak' tu
Quote missBlackDahlia 26-12-2018 12:29 PM
Berdasarkan komen dalam bebenang tersebut, Janna dilihat mempunyai kuku pendek yang membuktikan dia seorang pengkid barangkali. Penulis pun kurang pasti kaitan kuku pendek dengan LGBT. Mungkin juga Janna hanya menjaga kebersihan kukunya, kan?


jap.. kuku pendek membuktikan dia pengkid? meols kena simpan kuku panjang jugak ke mcm mana nih
Quote Victorioussss 26-12-2018 12:30 PM
Nk tmbh speku. Ranbow 7kali = bilangan huruf dalam perkataan les or peng
I ckp pasal chloe moretz

Lol
Quote indenial 26-12-2018 12:38 PM
Cantik plak seluar sheols dlm gmbr last tu.
Quote buapakperut 26-12-2018 12:39 PM
besar juga montot sheol
Quote edoraixora 26-12-2018 12:47 PM
belum jumpe lelaki yg boleh mencairkan hati
nanti dah jumpe, baliklah ke fitrah
tengok macam boleh diselamatkan lagi tuh, belum hardcore pengkid lagi gayanya
Quote msamyrazi 26-12-2018 12:47 PM
opie5662 replied at 26-12-2018 12:23 PM
Takkan die duduk mcm tu pon kene tuduh lgbt. Aku dr kecik mmg x suke ayu2 mcm perempuan. Masa sekola ...

sama lah cam i . i mmg tak suka sangat pakai baju ala too feminin nie. kalau pakai baju kurung pun i akan lipat lengan baju kurung . rambut mmg tak pernah simpan panjang sebab rambut i mmg tebal . so agak rimas . tapi tak dok pulak nak ada gf , ish geli lah.  i mmg kasar dari segi kelakuan . i pernah kenal ada sorang perempuan ni masa i belajar . nie mmg betul2 feminin  abis.  masa tu i mmg tomboy . so , this lady mmg selalu usha i dari jauh . ada lah satu hari tu, dia datang kat i dan cakap nak jadi kawan i. i pun onz lah, kang cakap sombong lah pulak  kan. memula , dia mmg suka bagi i hadiah mcm teddy bear, flower and etc. i tak suspect apa2 lah sebab anggap hadiah dari kawan2. sampai lah on my dob , dia bagi i coklat with flower , rose merah lagi.

tapi dia tak bagi direct kat i , dia pakai posman a.k.a my kawan . i pun terima lah, rezeki jangan di tolak ye dak. dia bag sekali ngan kad birthday. dalam kad tu dia tulis , dia suka kat i , more than friend dan nak kapel ngan i . gilo ke hapo . next day i pi jumpa dia , slow talk . cakap i nie mmg lah tomboy tapi i minat dan suka lelaki . ingat kan dia akan paham , rupanya dia masih kejar i . nasib baik lah masa tu i dah final year . lepas abis belajar kat situ , i terus blah . takut weh kena kejar ngan lesbian  dia siap cakap lagi, nak support life i .

Quote besarkecik 26-12-2018 12:52 PM
Ada pengkid ingat aku ni pompuan lepas tu ajak aku couple... Jijikkssss
Quote AbukRokok 26-12-2018 12:59 PM
kita serupa la janna nick
saya pun suka wanita
Quote whadda 26-12-2018 01:12 PM
patut la suka bergambar buat rambut cam oppa instead of disikat cantik cam artis pompuan lain yg berambut pendek

Lihat semua komen(188)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097065s Gzip On
To Top