Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Cindy Crawford Terkejut, Dikatakan Seiras Caitlyn Jenner

24-12-2018 12:10 PM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 29

Majalah tabloid Star Magazine baru-baru mengatakan beberapa orang peminat dan hadirin di majlis British Fashion Award telah tersilap orang dan memanggil mantan supermodel Cindy Crawford sebagai selebriti transgender Caitlyn Jenner.

Kredit foto: Gossip Cop
Menurut majalah tersebut, kejadian tersilap identiti itu berlaku tiga kali di majlis tersebut yang berlangsung minggu lalu. Cindy ketika itu hadir menemani anaknya Kaia Gerber, 17, yang menerima anugerah Model of the Year.

Kredit foto: Pressreader
Menurut Star Magazine, beberapa orang hadirin menunjuk ke arah Cindy dan berkata ‘bagusnya ayah Kendall Jenner pun ada’ kata sumber itu lagi. Lebih memalukan, tabloid itu juga berkata seorang wanita menghampiri Cindy dan menjerit ‘Wow, gembira berjumpa anda Caitlyn’. Cindy kononnya memperkenalkan dirinya dan tidak kelihatan tersinggung tetapi tidak tahu apa yang berada di benak fikirannya.

 
Kredit foto: Mirror
Cindy dikatakan bertanyakan suaminya Rande Garber yang betulkah wajahnya mirip Caitlyn tetapi dinafikan oleh suaminya. Rande bagaimanapun kedengaran bergurau dan menyuruh Cindy perlu menjadi seperti Kris Jenner kerana berjaya menjadikan anak-anaknya kaya-raya.

 
Kredit foto: Sog Er Hor
Cerita Star Magazine itu bagaimanapun dibidas oleh sebuah lagi majalah tabloid Gossip Cop yang mengatakan cerita itu tidak benar kerana mereka berada di tempat kejadian dan tidak melihat sesiapapun tersilap identiti memanggil Cindy dengan nama Caitlyn.

Jadi apa pula pendapat anda? Betul ke Caitlyn Jenner kini seiras  mantan supermodel Cindy Crawford? Masalahnya siapa copy siapa ni? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
5
Bosan
2
Komen: 29
Komen

Previous : Ditanya Tuduhan Merogol, Steven Siegal Tamatkan Temu Bual Serta-merta

Next       : "Insyaallah Kita Ketemu Di Syurga" - Tribute Hiba Ifan Seventeen Buat Isteri Dan Sahabatnya

Komen Terbaru

Quote newyork 30-12-2018 10:33 AM
whadda replied at 24-12-2018 01:03 PM
kesiann.. punye la top model dulu2 alih2 dah tua disamakan dengan caitlyn jenner

Hahaha itulah kan, mesti dia bengang gila

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 24-12-2018 12:30 PM
Makin huduh caitlyn bruce.
Quote whadda 24-12-2018 01:03 PM
kesiann.. punye la top model dulu2 alih2 dah tua disamakan dengan caitlyn jenner
Quote allysumc 24-12-2018 01:05 PM
Choi sgt si fonen bruce nk copy cindy crawford..legend kot cindy ni
Quote Gumball 24-12-2018 01:07 PM
sekali imbas klw tengok lebih kurang laaaa..
seakan-akan..


Quote fealefea 24-12-2018 02:54 PM
Cindy ni kurus sgt. kene fleshy sket laa baru la tak nmpk tua sgt. Naomi cantik ja.
Quote buapakperut 24-12-2018 06:36 PM
kesiannya takde identity sendiri sibuk nak copy orang
Quote cmf_premierleag 24-12-2018 10:44 PM
terkejut???? tanjat boboiii
Quote nurelle 25-12-2018 12:42 AM
ada lah iras2 sikit..dalam 0.003% camtu



Quote kukukatablog 25-12-2018 08:02 AM
tapi CC mmg nampak maskulin...
Quote cicicumel 25-12-2018 08:36 AM
Iras Jessica Lange ada lah.
Quote sokmogitu 25-12-2018 09:48 AM
cicicumel: Iras Jessica Lange ada lah.


Yess.. jessica lange lagi iras dgn caitlyn ni. Diorg sebaya kan? Cindy muda sikit
Quote mirandanicky1 25-12-2018 11:13 AM
Satu penghinaan ni hahahah boleh kemurungan jadinya cindy. Sekali tgk ada sikit iras2 lah  tp taklah sama.
Quote dewi_rina 25-12-2018 01:54 PM
Hahah sampai hati sama kan dia dgn orang tu

Mau meroyan dia
Quote maitang 25-12-2018 04:08 PM
tapi mmg ada iras... sedih haha
Quote ChemicalRomance 25-12-2018 04:41 PM
Dah lama perasan memang ade iras... speku caitlyn bawa pic cindy mase konsultasi dengan pakar bedah plastik
Quote gideoncross 26-12-2018 02:33 AM
ChemicalRomance replied at 25-12-2018 04:41 PM
Dah lama perasan memang ade iras... speku caitlyn bawa pic cindy mase konsultasi dengan pakar bedah  ...

Oml hahahaha.
Quote gideoncross 26-12-2018 02:34 AM
whadda replied at 24-12-2018 01:03 PM
kesiann.. punye la top model dulu2 alih2 dah tua disamakan dengan caitlyn jenner

Gmbr anda pun klakar. Haha.
Quote mieymiey 26-12-2018 09:59 AM
Makin hauk rupa si Bruce
Quote Sang_Pencinta 26-12-2018 10:17 AM
ChemicalRomance replied at 25-12-2018 04:41 PM
Dah lama perasan memang ade iras... speku caitlyn bawa pic cindy mase konsultasi dengan pakar bedah  ...

Ada benarnya kot

Dari segi dressing also mcm Caitlyn banyak tiru style Cindy

Lihat semua komen(29)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053381s Gzip On
To Top