Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Kemelut Rumah Tangga Berpanjangan, Elvina Mohamad Padam Gambar Kahwin Dan Suami

21-12-2018 11:49 AM|Oleh: Saiful| Komen: 99

Macam semakin teruk gayanya kemelut rumah tangga yang dihadapi oleh Datin Elvina Mohamad sekarang ini.

Bila jenguk ke Instagram pelakon ini, gambar perkahwinan dan gambar suaminya sudah tiada lagi, sudah dipadam!


Sebelum ini melalui Insta Story, Elvina mencabar wanita yang bekeja sebagai agen insurans itu untuk berkongsi mesej perbualan dengan suaminya.


Malah, dia menegaskan yang dirinya tidak meroyan, bukan seperti yang didakwa oleh suaminya, Datuk Haniff Borhan.


Elvina juga sempat membidas balik netizen yang mengeluarkan kata-kata negatif kepada dirinya.

"Awak semua tidak berada dalam keadaan saya, jadi jangan pandai-pandai nak menghakimi apa yang saya rasakan sekarang."

Foto: Rojak Daily
Walaupun sebelum ini suaminya sudah mengakui yang segala apa yang terjadi adalah berpunca dari kesalahnnya, namun isu ini masih berpanjangan.

Bertabahlah Elvina, semoga semuanya dapat diselesaikan dengan baik tak lama lagi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
7
Bosan
3
Komen: 99
Komen

Previous : Anda Follower IG Siti Aafiyah? Siti Nurhaliza Dedah Aafiyah Tiada Akaun Instagram

Next       : "Kalau Saya Tak Boleh Berikannya Zuriat, Saya Izinkan Suami Kahwin Lain,"-A. Aida

Komen Terbaru

Quote yuhuu 26-12-2018 11:32 PM
pearl.silver replied at 21-12-2018 01:24 PM
Apa nama sebenar dia aritu..haha

Azlina noks nama betul sheols

Lain-lain Komen

Quote AbukRokok 21-12-2018 11:50 AM
ku tunggu jandamu
Quote iza.moha 21-12-2018 12:01 PM
Cite realiti x sama cite dlm drama melayu. Kawin dgn lelaki muda ensem kaya lg berpangkat dan setia. Malangnya setia tu yg pyh dlm dunia realiti
Quote manehnya 21-12-2018 12:03 PM
lawa elvina ni, last sebelum nikah ngan datok ni, berlakon citer 'isteri utk di iktiraf' best sgt huhu...

kalu x kawen  ngan datok ni, msti lg kebabom kerier dia, skrg dh jd kuih keria je lah vina oiii
Quote idakamaruddin 21-12-2018 12:28 PM
kang nk ckp bukan2 kata jahat plak
benda bole settle luar IG nak gak pumpang2 cite kt 1 dunia
ujung2 korang gak malu
btw fifi tu lawa ok mmg gelenyar btl laki ko ni
cerai je la dik

Quote prettyuglybabe 21-12-2018 12:48 PM
ritu beria bekap laki scammer dia tu..
ujung-ujung dia pun kena scam jugak
Quote fahdramli 21-12-2018 01:01 PM
Setel elok2, tak perlu lah canang dlm socmed. Kesian anak tu kecik sangat lagi. Moga dipermudahkan semua urusan..
Quote KekDurian 21-12-2018 01:06 PM
Elvina ni pun 1 tgh pantang duk gtai main fon watpe? Mata tu kena jaga kang rabun cepat... Sayang kawin awal sgt padahal lakonan best..
Lantakla laki ko tu  nk menggatal ke apa..ko bkn xde rupa..pantang je elok2 jaga bdn..tgk nora danish..klo jodoh x kekal nk wat camna? Sah2 mamat tu scammer bitcoin..rmai je laki lain sggup terima u elvina..
Quote cahaya_almas 21-12-2018 01:09 PM
Tgh pantang kan...mgkn fikiran bercelaru...hrp2 pasni tnjk gmbr g honeymoon cam mia ahmad tukan..tiba2 g jln2 ngan suami....haha
Quote pearl.silver 21-12-2018 01:24 PM
Apa nama sebenar dia aritu..haha
Quote kiah_mai_pulak 21-12-2018 01:29 PM
iza.moha replied at 21-12-2018 12:01 PM
Cite realiti x sama cite dlm drama melayu. Kawin dgn lelaki muda ensem kaya lg berpangkat dan setia. ...

Laki dia tu kaya je, hensem pun xda la mana pun.. kosserrr
Quote kiah_mai_pulak 21-12-2018 01:30 PM
manehnya replied at 21-12-2018 12:03 PM
lawa elvina ni, last sebelum nikah ngan datok ni, berlakon citer 'isteri utk di iktiraf' best sgt hu ...

Tu la.. nampak yg dlm kocek n title datuk je, walaupun scammer org je. Mendapatlah
Quote kiah_mai_pulak 21-12-2018 01:31 PM
idakamaruddin replied at 21-12-2018 12:28 PM
kang nk ckp bukan2 kata jahat plak
benda bole settle luar IG nak gak pumpang2 cite kt 1 dunia
ujun ...

Kannn.. tak padan dgn muka hausss di hari natal, tetaplahh tak bersukurrr dpt bini ada rupa mcm azlina.. dasarrrrr
Quote kiah_mai_pulak 21-12-2018 01:32 PM
prettyuglybabe replied at 21-12-2018 12:48 PM
ritu beria bekap laki scammer dia tu..
ujung-ujung dia pun kena scam jugak

La ni x leh nk defend laki dh, sbb laki sendiri yg ckp dia meroyan. Kahkah
Quote kiah_mai_pulak 21-12-2018 01:32 PM
pearl.silver replied at 21-12-2018 01:24 PM
Apa nama sebenar dia aritu..haha

Azlina mohamad je punnn
Quote missDollie 21-12-2018 01:37 PM
Suami bodoh kata isteri meroyan
Quote de_ikea 21-12-2018 01:43 PM
Sampainya hati cakap isteri meroyan. Ohhh mai!!!
Quote MissDoraisamy 21-12-2018 01:54 PM
Die ni lawa dan comel..suke tgk
Quote nh83 21-12-2018 02:04 PM
Kesiannya.. Bru kawen, dpt anak patutnya tengah bahagia. Suaminya pun mmg tak gunala ..dah kau menggatal Pastu ckp bini meroyan.
Quote hotmak 21-12-2018 02:06 PM
harapnya lepas pantang ni baik lah balik, kesian anak tu, salah faham je kot, kalau betul2 curang tu yelah

Lihat semua komen(99)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060097s Gzip On
To Top