Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Girl, Dah Tak Ada Orang Bujang Sampai Kau Kacau Suami Aku?" -Elvina Mengamuk

18-12-2018 01:03 PM|Oleh: Saiful| Komen: 352

Datin Elvina Mohamad, 23 baru sahaja melahirkan bayi lelaki pada 1 Disember lepas.

Foto: IG Elvina
Bukan mudah nak menghadapi cabaran sebagai seorang ibu, tapi mujurlah suaminya Datuk Mohd Haniff Borhan, 32 sentiasa berada di sisi.

Tapi cerita yang kurang enaknya bila pelakon ini dikatakan mengamuk disebabkan ada perempuan yang cuba mengganggu kebahagiaan rumah tangganya.


Melalu Insta Story, marah betul Elvina pada wanita yang dikenali sebagai Fify Razak.

Siap muat naik gambar wanita tersebut dengan kapsyen, "Girl. dah takda lelaki bujang dah ke sampai nak kacau husband orang. Memang taste laki orang ke macam mana."

Foto: IG Elvina
Ada satu lagi gambar disertai dengan kapsyen "Oh paham. Memang suka jadi orang ketiga."

Foto: IG Elvina
Bagaimanapun tidak diketahui apa sebenarnya yang berlaku kerana Elvina masih belum memberi sebarang kenyataan mengenainya.




Elvina atau nama sebenarnya Norazlina Mohamad mendirikan rumah tangga dengan seorang usahawan, Datuk Mohd Haniff Borhan pada 18 Mac lalu dengan sekali lafaz.

Mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Karl Mateen pada 1 Disember. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
6
Terkejut
14
Sedih
5
Lawak
6
Bosan
3
Komen: 352
Komen

Previous : Anda Follower IG Siti Aafiyah? Siti Nurhaliza Dedah Aafiyah Tiada Akaun Instagram

Next       : 'Papa' Hadiahkan Cincin Assalamualaikum Pada Elly Mazlein

Komen Terbaru

Quote cahaya_almas 31-12-2018 09:33 PM
Sy sgt jarang pm kwn sekerja lelaki..kecuali terdesak sgt psl keje. .tu pn guna ayat sebaik mgkn.kalau tk terdesak tunggu je esok.. bkn apa takut bini dia salah faham. ...i pun pernah kena sound kt suami. Apasal kwn call waktu mlm. Tkleh tunggu esok ke. . huhu.  Jd i lebih hati2....

Lain-lain Komen

Quote nia05 18-12-2018 12:38 AM
Time bini pantang.laki tak tahan puasa lama.cobaan mkn luar.
Tepuk sebelah tgn tkkan berbunyi
Quote Carcosa 18-12-2018 12:55 AM
Elvina who r youuussss?
Btw Elbinah, Kau serangkan laki kau sekali yach Jgn serang org ke 3 tu saja Sebab sama2 gatal kan
Quote blue^panther 18-12-2018 12:58 AM
Datin ni mcm x biasa pulak, dua2 sama gatal..... lagi2 datin dalam pantang, mesti la dato cari stok "standby" juz in case dh terdesak sangat at least dah ada stok geli2.....
Quote danieladam 18-12-2018 12:58 AM
Laki sendiri gatal, sibuk nak memalukan pompuan tu. Hujung2 ko gaduh pompuan sama pompuan, laki terbongkang kesedapan makan dua2 belah.
Quote jerukkedondong 18-12-2018 01:02 AM
Nasib la tin...
atuk pun scammer kan...
What do u expect ..
Bacakn surah Yassin utk tin selama tin dalam pantang?????
Ehhhhh...
Quote munchkin 18-12-2018 01:09 AM
Kalau laki tak layan kenapa you bising?
Quote doubleA 18-12-2018 01:31 AM
Hempuk je kepala laki ko tu, dapat bini muda lawa ada anak dah popular la jugak sebab pelakon pun tak sedar diri skandal lagi. Kalau takda angin masakan pokok bergoyang kan, so laki ko la monyet yg goyang pokok tu
Quote joy_ah 18-12-2018 01:43 AM
Pempuan kenapa suka laki orang ya?
Quote myrustyme 18-12-2018 01:46 AM
laki orang byk pengalaman
Quote mawar_pink 18-12-2018 02:03 AM
cantik gakla org ketiga tu...mmg xpdn pon dgn lakinya yg muka biase2
Quote noraidil_06 18-12-2018 03:22 AM
joy_ah replied at 18-12-2018 01:43 AM
Pempuan kenapa suka laki orang ya?

Sbb laki org je nk kt dia kut.
Quote sayangkid 18-12-2018 03:53 AM
Nasib la laki dia ni berduit.kalo org keje kilang dgn muke gigi mcm tu silap2 minah kilang pon xpandang.zizik sgt hr tu pic laki dia kt oh bulan ms elvina lps bersalin.mcm mn la si elvina ni blh selera.
Quote miracle_forever 18-12-2018 03:58 AM
Laki dia yg scammer tu kan. Common kan jadi asal bini pantang je, laki start ada scandal. Sama gatal je si laki & org ketiga tu.
Quote sweetfasha 18-12-2018 05:09 AM
standardlah kalau laki sendiri pun melayan org ketiga tu
Quote sukacactus 18-12-2018 05:54 AM
Taste laki dia chinese look eh
Quote Siti_Muhaymin 18-12-2018 06:05 AM
ish ish ish semua masalah rumah tgga byk punca dari laki..mengong
Quote kuzaime 18-12-2018 06:24 AM
Dah buat ala2 cerpen kat page KRT ke belum ni tin..?

Quote de_ikea 18-12-2018 06:28 AM
Semoga datin tak meroyan sbb baru lepas kelahiran dah diduga mcm ni. Datok ni tak pdn dgn ketot, mementang ada duit. Fifyrazak, go away! Home wrecker will be forever hated and never respected.
Quote damian_lee 18-12-2018 06:33 AM
Last2 yg busum perempuan
Lelaki tetap suciii

Lihat semua komen(352)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058896s Gzip On
To Top