Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pakai Pewarna Kuku Warna Hitam, Ibu Mertua Tiri Bengang Dengan Meghan Markle

Oleh: Myra Rozi|17-12-2018 04:10 PM Komen: 53

Sekali lagi Meghan Markle menjadi tumpuan dunia apbila dikatakan bertelagah dengan seorang lagi kerabat diraja Britain.

Woman's Dailyu melaporkan, Meghan mencetuskan kemarahan ibu mertua tirinya, Camilla Parker-Bowles semasa menghadiri Anugerah Pertunjukan Fesyen baru-baru ini.

Camilla dikhabarkan tidak senang duduk dengan perbuatan Meghan yang melanggar pantang larang diraja denagn menggunakan pewarna kuku hitam.

Foto: IG
Seorang sumber diraja berkata: "Pada saat ini, Camilla bersedia untuk 'berperang' dengan Meghan.

"Dia melihat ia adalah tanggungjawabnya untuk menyedarkan Meghan tentang kedudukan puteri itu, atau menyingkirkannya daripada keluarga diraja."


Camilla juga tidak menggemari cara Meghan berinteraksi dengan orang lain di majlis tersebut.

Duchess of Sussex itu berpelukan dengan tetamu di atas pentas dan mengambil swafoto dengan beberapa personaliti popular.

Foto: IG
Tindakan tersebut dianggap seperti mempersembahkan dirinya lebih kepada seorang selebriti berbanding seorang puteri. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 53
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote namieamuro 19-12-2018 03:15 PM
solarlunar replied at 18-12-2018 11:17 AM
Yup. Warna kuku adalah dilarang di kalangan royal British nie. Bukan sebab warna hitam ke apa.

Fr ...

si meghan ade je bukak coat n usap perut pastu..meghan ni tetiap mase usap perot..pelik pulak iols tgk

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 17-12-2018 04:16 PM
Tak lama la kau Meghan...
Quote Spicymami 17-12-2018 04:21 PM
Shut upla camilla bodoh. Ko jaki cuz her behaviour reminded you of Princess Diana, the elegant stylish iconic princess celebrity u cant never be.
Quote sinalegna 17-12-2018 04:23 PM
Nape sheolls plak yg bengang.. sebab mengikut perangai rebel mendiang ibu mertua sebenarkah?

Takat mak tiri laki dia je.. takyah nak kecoh sgt k. Ingatkan scandal lama2 dpt merasa jadi queen, panjang pulak umur org tua tu kan
Quote myakayina 17-12-2018 04:55 PM
mertua tiri over dah kenapa? ntah2 klu diana masih ada sheols pun cool2 ajer kot..
Quote zafira 17-12-2018 04:59 PM
kecoh jer lebih...perangai ko pun tak semegah dulu... topi dah macam 3 musketeers... kasi buang clutch & bagi pegang pedang... kompom 3 musketeers... hahaha
Quote Trunkk_ZZ 17-12-2018 05:15 PM
tapi family di raja Britain memang pantang pakai full kaler hitam
kaler hitam untuk kematian katanya
tapi iols tengok Meghan ni gemar sungguh pakai kaler hitam yang betul2 hitam
Quote zorrro_03 17-12-2018 05:17 PM
pakai mcm selama ni sopan walaupn tak tutp aurat mcm muslim sepenuhnya.  sgt elok dah pada aku.  tapi bila separa mcm ni terus nampak arrghhh.  bebal ...
Quote grouper 17-12-2018 05:47 PM
Gosip murahan ni
Quote sharlenetexas 17-12-2018 05:50 PM
Nak spotlight sangat, pakai gincu hitam pulak
Quote sharlenetexas 17-12-2018 05:51 PM
Trunkk_ZZ replied at 17-12-2018 05:15 PM
tapi family di raja Britain memang pantang pakai full kaler hitam
kaler hitam untuk kematian katany ...

Budak gothic?
Quote xAthenax 17-12-2018 06:02 PM
camilla yang huduh, shadap
Quote batmana 17-12-2018 06:17 PM
Seorang sumber diraja


sapa sumber ni?., wiki leaks?
kerabat jin ? si tikus?
cicak?

Quote melinda_kerr 17-12-2018 06:36 PM
Haha dia ni entahla byk betul issues. Tk sesuai lngsung masuk royal family
Quote monsterwife 17-12-2018 06:43 PM
Padan muka harry dlm ramai2 ppuan yg classy dia dok keluar dgn si minnie mouse tak sedar diri jgk dia kwin
Quote airmineral 17-12-2018 06:53 PM
Apa masalah pompuan ni nak ikut guideline istana ek? Mestila ko da sedia aware kalau nak join istana
Quote jazaa100 17-12-2018 06:55 PM
sinalegna replied at 17-12-2018 04:23 PM
Nape sheolls plak yg bengang.. sebab mengikut perangai rebel mendiang ibu mertua sebenarkah?

Tak ...

Kannn.....

Sepatutnya dia tgok dulu diri dia sblm nk bengang dgn meghan
Quote hrhliana 17-12-2018 07:35 PM
al least camilla jge bab protokol istana wlpn digelar perampas..xde la bebal cam meghan..meghan cam lbh ske jd selebriti dr jd royal..dok terhegeh2 dpn kamera..sblm kwen xde blajo protokol ker?bkn smue yg nk kwen dgn royal ni kne msk kelas dlu br lulus nk kwen...
Quote Buritan 17-12-2018 07:43 PM
Pembawakan ngandung kot... tu yg nak kuku itam..
Quote makneng 17-12-2018 07:47 PM
Mak pelik dgn org mcm ne.. Ko nak rebel dah kenapa sundill.. Hidup x perlu pikir susah payah nak banting tulang 4 kerat. Tau2 nak rebel je.. Dah ko yg pilih masuk kandang lembu.. Jgn la buat bunyi katak pulak.. Kosser la

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099203s Gzip On
To Top