Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Fesyen Unik Dari Lelaki Jepun, Kelakar Pun Ada!

14-12-2018 10:41 AM|Oleh: intan| Komen: 18

Jika anda pernah melawat negara matahari terbit, anda pasti pernah terserempak dengan golongan remaja berpakaian unik. Mungkin juga cosplay, terutamanya di kawasan Harajuku. Ada yang comel dan tak kurang juga mencuit hati.

Fesyen kini tidak wajib digayakan  kaum wanita sahaja, lelaki juga kini berani mencuba. Lain dari yang lain, kebanyakkan lelaki Jepun sudah mula berani memperagakan pakaian unik dan juga boleh dikatakan pelik. Pelik macam mana? Jom kita tengok!

Kalau macam ni, comellah juga...




Tak senak ke tu?




Mungkin inspirasi daripada kartun Barney?



Cantik juga beg Ikea tu...



Beg tangan mak ke tu?



Yang ini tak tahu nak komen apa, teringat Indah Water pula...





Dora the explorer?





Watak baru Kungfu Hustle



Macam Dee Jangan Ketawa pun ada...




Mungkin lebihan kain langsir di rumah?


Penulis rasa, Malaysia belum ada yang berani mencuba fesyen sebegini, kan? Mungkin dulu-dulu, ada juga fesyen Gothik dipelopori remaja Malaysia seperti di bawah ini.





Kongsikan fesyen aneh dan pelik pernah anda jumpa atau mungkin anda sendiri pernah mencubanya. Pasti kelakar! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
7
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 18
Komen

Previous : Pusingan Suku Akhir Grand Slam of Darts Kecoh, Pemain Saling Menuduh 'Siapa Kentut'?

Next       : Lelaki Terlampau Cantik Sampai Polis Pun Keliru!

Komen Terbaru

Quote Buritan 24-2-2019 11:25 AM
pooh~key replied at 14-12-2018 12:20 PM
Akak anti jepun dekkk....

Rugiii.. narita bkn pensil ikea sid

Lain-lain Komen

Quote friedfishsoup 14-12-2018 11:29 AM
Mcm jantan melayu je ni?

11-28-32-112312fo4qotoc4v8y8mbv.jpg

Quote Artemesiaa 14-12-2018 11:34 AM
Benda biasa je kalau kat area Harajuku tu kat area lain mereka berpakaian macam lelaki biasa je
Quote Themilo 14-12-2018 11:41 AM
friedfishsoup replied at 14-12-2018 03:29 AM
Mcm jantan melayu je ni?

LGBT bottom nih..
Quote buragazz 14-12-2018 12:07 PM
Ni rasanya kat satu tempat tu nama apa ntah

aku tau sebab Connan Obrien ada gi tempat ni memang pelik2 dia siap try lagi..
Quote pooh~key 14-12-2018 12:20 PM
Akak anti jepun dekkk....
Quote besarkecik 14-12-2018 01:06 PM
Perkara biasa je tu.. Dekat sini je jantan busuk kepam rempit
Quote bawangkecik 14-12-2018 01:20 PM

happy pola versi nipon
Quote BoongaKertas 14-12-2018 03:42 PM
unik! wow. gmbr yg mcm sup bunjut atas kepala warna itam tu, dah mcm sabut basuh pinggan lak. ekekekeke
Quote orkedkecik 15-12-2018 06:56 AM
buragazz: Ni rasanya kat satu tempat tu nama apa ntahaku tau sebab Connan Obrien ada gi tempat ni memang pelik2 dia siap try lagi..



Dekat harajuku ni chuols,setiap ahad berhimpun dekat situ
Quote chinta89 17-12-2018 11:02 AM
berserabutnya di mata i..
Quote iznanaziz 17-12-2018 11:10 AM
kalau halloween party ke, pakaian beragam ke, ok lagi la...

tapi kalau sesaja pakai, jadi pakaian harian...ohhh tidakkkk

ternyata kelakar semua pakaian diaorang
Quote xoic726 19-12-2018 08:37 AM
kenapa dah cenggini?di mana kekarnya fizikal jepun dambaan ahkak menghilang...?kembalikan jejaka jepun dambaan seperti takashi sorimachi, takuya kimura, takeshi kaneshiro mahupun istana takeshi....
Quote cmf_premierleag 19-12-2018 10:25 AM
x minat stok2 oriental nih
Quote salmon-suki 19-12-2018 11:31 PM
xoic726 replied at 19-12-2018 08:37 AM
kenapa dah cenggini?di mana kekarnya fizikal jepun dambaan ahkak menghilang...?kembalikan jejaka jep ...

Cari kt osaka lah sis..hahahaha
Quote salmon-suki 19-12-2018 11:32 PM
Harajuku shinjuku kan salu tmpt pelik2 ni lepak?ngn geng2 cosplayer,otaku semua...
Quote xoic726 20-12-2018 08:54 AM
salmon-suki replied at 19-12-2018 11:31 PM
Cari kt osaka lah sis..hahahaha

hurmmm...samurai dah hilang pedang sis...yang ada samurai tak berpedang kekdahnya..
Quote kambinggila 24-2-2019 10:12 AM
macam sakit bipolar jer aku nengok
Quote Buritan 24-2-2019 11:25 AM
pooh~key replied at 14-12-2018 12:20 PM
Akak anti jepun dekkk....

Rugiii.. narita bkn pensil ikea sid

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.066063s Gzip On
    To Top