Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Makin Kacak, Sharnaaz Ahmad Didakwa Buat Muka?

7-12-2018 10:43 AM|Oleh: Azza| Komen: 112



Belum habis isu Sherry Ibrahim yang dituduh membuat pembedahan plastik, kini timbul pula dakwaan segelintir netizen bahawa pelakon berkaraktor, Sharnaz Ahmad turut melakukan sesuatu terhadap wajahnya.

Ini kerana penampilan Sharnaz tampak lebih muda berbanding dahulu. Tidak hanya penampilannya dikritik, Sharnaz juga dikatakan tidak lagi laku kerana asyik mempromosikan produk kurus berbanding berlakon.


Kredit foto:
Kredit foto: IG

Kelibat Sharnaz yang tampak awet muda tersebut boleh dilihat di majlis Anugerah Skrin dan juga sejak beberapa bulan ini membuatkan ada pengikutnya yang berasa pelik dengan perubahan tersebut.

Kredit foto: IG

Memang pedih kalau setiap komen diambil kira oleh setiap 'public figure'. Namun, boleh juga abaikan perkara tersebut kerana ia tidaklah sampai menjejaskan karier setiap anak seni.

Bagaimanapun, jika diihat pada penampilan baru hero drama Melayu ini, perubahan yang dikatakan sebenarnya mungkin disebabkan oleh penampilan yang Sharnaz tidak lagi berjambang serta mengubah gaya botak kepada berambut.

Jadi, tidak hairanlah jika pelakon tersebut tampil segar dan bermaya.

Kredit foto: IG


Menurut Sharnaz, produk pelangsingan ini lah yang berjaya mengurangkan berat badannya. Namun kejayaan tidak datang dengan mudah kerana perlu lebih berdisiplin. Malahan jika dilihat Sharnaz juga sibuk berlakon dan produk dramanya boleh dilihat di kaca televisyen. Jadi, adalah tidak relevan mengatakan perubahan wajahnya adalah kerana 'cucuk' sedangkan yang sebenarnya adalah mengubah gaya rambut dan penampilan.


Kredit foto: IG
Disebabkan ada segelintir artis yang membuat perubahan pada wajahnya, janganlah pula pukul rata pada semua artis. Lagi pula artis perlu sentiasa menjaga penampilan supaya kekal relevan dalam industri hiburan. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 112
Komen

Previous : Tuah Siti Nurhaliza - Anugerah Artis Paling Tinggi Stream Di Spotify Kalahkan BBNU

Next       : "Haha... Hebat Mencari" - Ini Respons Siti Nurhaliza Bila Dituduh Pakai Busana Ciplak

Komen Terbaru

Quote NazRysha 13-12-2018 03:21 PM
celah bedah mana nampak kacak

Lain-lain Komen

Quote chandrahusin 7-12-2018 10:49 AM
takde la hensem tara mana
netizen ponnn
tp Shanazz awal2 belakon dlm Dottie mmg good looking
Quote kaseh80 7-12-2018 10:50 AM
Tak kacak langsung nampak sembab ada ls
Quote innocentsangat 7-12-2018 10:51 AM
kaseh80 replied at 7-12-2018 10:50 AM
Tak kacak langsung nampak sembab ada ls

Agree. Tang mana kacak? Haha
Quote innocentsangat 7-12-2018 10:52 AM
Water retention. Eat more veggies please
Quote September14 7-12-2018 10:56 AM
Mcmtu je muka dia... cuma kulit je mcm cerah ckit...
Quote buapakperut 7-12-2018 11:00 AM
kachack la sangat... kembang jua
Quote nuril86 7-12-2018 11:02 AM
aduhaii.. taste kelaut betul nitizeng ni yee....
Quote nisako 7-12-2018 11:07 AM
biasa ja...………….
Quote AshkieLa 7-12-2018 11:09 AM
netizen pun.. he's ageing je laa...
nampak dah aura bapak budak disitu...
Quote cahaya_almas 7-12-2018 11:18 AM
Mcm sama je...cuma muka dia berisi...n muka dia mcm muka. Wife dia je...haha
Quote Alais 7-12-2018 11:21 AM

tak salah buat muka
serupa aja dgn make up

bezanya
satu kekal (jimat masa) & satu sementara (bazir masa)
Quote zuriey 7-12-2018 11:23 AM
mcm paki jual tudung dkt masjid india je
Quote nishikido 7-12-2018 11:27 AM
Rasanya awal2 he jadi retis lagi handsome..tu lah, boyak lagiii..muka handsome pon boleh hilang bila makan xjaga..
Quote allysumc 7-12-2018 11:54 AM
masa couple ngn shilalat mmg ku akui dia hensem...skrg dh kepam sealiran dgn perubahan masa
Quote Prickford 7-12-2018 11:59 AM
Adoi..Gambar yg kat ASK tu, snap dari sisi tepi, dah mcm Gurmit Singh aka Phua Chu Kang aku tgk..
Quote prettyuglybabe 7-12-2018 12:00 PM
cam busuk je
Quote hotmak 7-12-2018 12:03 PM
helok, tak kepam mcm dulu, agaknya sebab dah kurus sikit, dah mcm nak balik ke zaman time dia dgn shilalat dulu, tapi jgn makin helok wife lg kurung dlm rumah dahlah
Quote da_vinci 7-12-2018 12:29 PM
sembabbbbb jer aku tengok...celah mana yg awet mudanyer
Quote fifie_olin 7-12-2018 12:41 PM
nmpk gundut

Lihat semua komen(112)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044279s Gzip On
To Top