Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Aiman Dengan Zahirah Bercinta, Ramai Nak Tahu Apa Reaksi Fathia Latiff?

6-12-2018 05:43 PM|Oleh: Saiful | Komen: 28

Ramai pihak yang tumpang bahagia bila mengetahui yang Aiman Hakim Ridza kini sedang berpacaran dengan Zahirah Macwilson.

Disebabkan Aiman adalah bekas teman lelaki Fathia Latif, maka ramailah yang tak sabar melihat reaksi aktres tersebut.


Mungkin sikap Fathia yang kebelakangan ini banyak mencetuskan kontroversi mebuatkan netizen tertanya-tanya apa komennya tentang Aiman dan Zahirah.

Antara komen:

Foto: Media Hiburan
Tapi bila tengok di Instagram Fathia, nampaknya tak ada apa-apa posting yang boleh dikaitkan dengan Aiman mahu pun Zahirah.

Adakah dia belum mengetahui khabar tersebut?

Atau memang Fathia langsung tak peduli dan tak terkesan langsung?


Mungkin situasi ini sebenarnya sudah menjawab segala persoalan netizen yang Fathia sebenarnya tak perlu memberi reaksi apa-apa.

Lagipun perkara sudah lama berlalu kan, masing-masing sudah move on.

Apa pun kami doakan masing-masing bahagia. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
12
Marah
12
Terkejut
12
Sedih
11
Lawak
9
Bosan
11
Komen: 28
Komen

Previous : Anda Follower IG Siti Aafiyah? Siti Nurhaliza Dedah Aafiyah Tiada Akaun Instagram

Next       : Gambar Sarung Cincin, Kaka Azraff Dah Bertunang?

Komen Terbaru

Quote Carlalisk 17-12-2018 02:45 PM
bambimo replied at 17-12-2018 10:45 AM
Akan kutunggu
Detik tiba saat itu
Akan kutunggu

hahaha meollss tahu yach lgu tuh tp meollss nak smbg meollss lupa lirik! Cisssss. Tibahhh! Btw, tuya looks fine now how she dun fake it la. Bcse sheolss kan x ske fake2 ni heheh.

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 6-12-2018 06:08 PM
Mmg confirm jadian ke? Atau gimik drama terbaru?
Quote Cicisweets 6-12-2018 06:16 PM
Kah kah nama lofa pun dipetik,kejadah nak meroyan setakat retis kayu negara
Quote Atata 6-12-2018 06:37 PM
Canteknya awak Fathiaaaa
Quote miznora 6-12-2018 07:03 PM
fatia takyah komen apa2. sibuk je netizen ni
Quote putehkundor 6-12-2018 07:09 PM
wartawan ting tong...
wartawan pemalas...
wartawan tak guna
Quote Rapz 6-12-2018 07:41 PM
Juz fokus keje je la fatiya tk perlu layan netizen nie semua k...


Quote makbedah 6-12-2018 07:43 PM
I rasa tekya hinting kan macam bye2 man ke apa entah post gmbr beg kertas ada tulis an sweet2.
Quote Carlalisk 6-12-2018 07:48 PM
Skag dia tgh normal so mmg xkn ade pape jwpn dr tiya. Tgu dia tingtong nty hbs luar dlm agaknya dia reveal
Quote melnanzz 6-12-2018 07:54 PM
motip nak tanya Fathia ... Fathia dan Aiman break lama dah pun...

pasal tak nak tanya Zul Ariffin pulak?
Quote tokio 6-12-2018 08:07 PM
Betul ke ni? Ke gimik jer?
Quote whitePoison 6-12-2018 08:33 PM
Menyampah dengan manusia yang menyibuk hal orang lain. Orang tu dah lama putus masing2 move on, nak petik nama tekya buat ape?
Quote c_apple 6-12-2018 08:35 PM
Komen netizen je pun
Gigih jadikan cerita
Plss lahhhh
Senang betul keje cedok komen2 je
Quote Mbak_oya 6-12-2018 08:40 PM
Takde kerja ke nak2 x.
Quote r_innalif 6-12-2018 09:32 PM
Tekya x kisah kot. Dia kan berangin kt aiman ni sbb x byr duit dia main saham tu..
Quote noraidil_06 6-12-2018 09:52 PM
putehkundor: wartawan ting tong...wartawan pemalas...wartawan tak guna

Eeeee carut.
Kak teh jeles lettew
Quote Acik2kepam 6-12-2018 10:02 PM
whitePoison replied at 6-12-2018 08:33 PM
Menyampah dengan manusia yang menyibuk hal orang lain. Orang tu dah lama putus masing2 move on, nak  ...

Khen, akak bosan ngan batu api segala nih esok sampai org tu kawen n beranak pinak duk la bizi body bagai.
Esok patiyah ade pakwe baru pastu nak kena tanya aiman gak ke apa?
Pastu sampai kiamat akan dibanding2kan kehidupan masing2.
Quote awexgaban7 6-12-2018 11:35 PM
Netizen ni pon..... batu api sgt
Quote de_ikea 6-12-2018 11:49 PM
Kepochi lah netizen ni. Iols annoyed dgn org yg tag fathia dan zulripin dlm gambar #ZahirAH tu. Pastu ada like dan komen win pulak. Ntah apa2 mentaliti netizens ni. Sooo kampungan.
Quote SayaSayangMama 7-12-2018 05:29 AM
Ya Allah suka sgt. Iolsss resssstuuuuu.... xpernah rasa mcmni bila retis bercinta. Plss keep this

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.154587s Gzip On
To Top