Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Ismail Izzani Tengah Sibuk Siapkan Lagu Khas Buat 'Haters'

6-12-2018 04:14 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 737| Komen: 32

Biasanya tak ada penyanyi yang mahu mengambil risiko untuk mengeluarkan dua lagu baru dalam jarak waktu yang dekat.

Tapi bagi Ismail izzani, single Sve Me dan Bidadari sengaja dikeluarkan serentak untuk bereksperimen dan melihat reaksi pendengar.



"Saya cuba kaedah ini kerana ingin tahu maklum balas pendengar mengenai dua lagu berkenaan yang mengetengahkan cerita tersendiri. Risiko memang ada tetapi saya perlu yakin sepenuhnya terhadap kedua-dua lagu ini.

"Alhamdulillah kedua-dua lagu itu mendapat sambutan baik terutama Bidadari yang dihasilkan khas untuk ibu saya."


Walaupun kurang mempromosikan Save Me tapi tetap mencuri perhatian pendengar.

Bagaimanapun ada peminat kumpulan K-Pop popular, BTS menegur single terbabit diberi judul sama dengan salah satu lagu kumpulan tersebut.


Sementara itu, penyanyi ini bakal menjalinkan kerjasama dengan Naim Daniel untuk menghasilkan single duet yang ditujukan khas buat 'haters' mereka.

"Kami masih berbincang mengenainya dan single itu akan dilancarkan tahun depan. Lagu itu bukannya sedih mahupun rancak dan konsepnya sangat berbeza dari muzik diketengahkan saya serta Naim sebelum ini.


Foto: IG Ismail Izzani 
"Bagaimanapun, ia adalah kejutan buat golongan yang tidak menggemari kami."

"Macam-macam komen negatif dilemparkan daripada netizen dan ada sebahagian daripadanya memang terlampau.

"Masing-masing mahu mencari kesalahan saya dan Naim. Perkara kecil pun dibesarkan mereka. Bagaimanapun, kami masih mampu berdepan dengan kecaman netizen.-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 32
Komen

Previous : Nora Danish Tak Sabar Nak Timang Anak Perempuan

Next       : Aiman Dengan Zahirah Bercinta, Ramai Nak Tahu Apa Reaksi Fathia Latiff?

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 7-12-2018 08:06 PM
multinicky replied at 7-12-2018 07:38 PM
biarlah rahsia tokti bukan untk haters ke?

Itu pon after sheols dh ditahap "someone" dlm industri.. bukan baru setahun dua dlm industri dh buat lagu utk haters.

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 6-12-2018 04:24 PM
pengen cukup vitamin lagi pengen cukup dzat harian
Quote besarkecik 6-12-2018 04:26 PM
Sekarang ni trend lagu berbalas sindiran, menyindir ke?
Quote armin 6-12-2018 04:27 PM
I dont hate u lagu ko not bad but tak payahla poyo please
Quote liyamariska 6-12-2018 04:40 PM
tgk rupa mamat ni rasa nk lempang laju2 jer....
Quote lotionmilo 6-12-2018 04:41 PM
Tassabarrrrr
Quote awexgaban7 6-12-2018 04:42 PM
hokalohhh..... mcm besttttttt
Quote kroit92 6-12-2018 06:41 PM
aku sebelum ni tak kenal langsung dia ni,
sampai la Blimey, youtubers Korean panggil dia, aku memang rajin tengok video2 Blimey ni

lepas tu baru tau, ooo.. lagi satu artis muda
maklum le, pacik dah tua, tak berapa dengor lagu-lagu baru ni, radio pun takde
Quote ahmad_dhani91 6-12-2018 06:56 PM
kroit92 replied at 6-12-2018 06:41 PM
aku sebelum ni tak kenal langsung dia ni,
sampai la Blimey, youtubers Korean panggil dia, aku meman ...

Sama lah krot2. X dapat nak hadam. Cuma skang ngefan sama aiman tini dengan asad montah
Quote kroit92 6-12-2018 06:59 PM
ahmad_dhani91 replied at 6-12-2018 06:56 PM
Sama lah krot2. X dapat nak hadam. Cuma skang ngefan sama aiman tini dengan asad montah

dhaaaniiiii

bukan dulu ko gila ngan Dewa 19 ke
Quote wordlife 6-12-2018 07:02 PM
dah kenapa ko dik nak buat lagu tuju kt haters? pprt sangat perangai
Quote ahmad_dhani91 6-12-2018 07:06 PM
kroit92 replied at 6-12-2018 06:59 PM
dhaaaniiiii

bukan dulu ko gila ngan Dewa 19 ke

Skang dah berubah. Lagi prefer kecik2 macam ni sejoooook mata memandang
Quote kroit92 6-12-2018 07:18 PM
ahmad_dhani91 replied at 6-12-2018 07:06 PM
Skang dah berubah. Lagi prefer kecik2 macam ni sejoooook mata memandang

statement tu. nanti polis datang rumah ketuk pintu, nak cek computer
Quote ahmad_dhani91 6-12-2018 07:26 PM
kroit92 replied at 6-12-2018 07:18 PM
statement tu. nanti polis datang rumah ketuk pintu, nak cek computer

Haiyoooooo. Ape pun tak boleh. Skang malaysia baru lah. Tadi aku nak berjalan gi kerja nampk sepasang gay gedong anak. Krik krik krik padahal dekat seremban je pun bukan kl lubuk maksiat.
Quote hiswife 6-12-2018 07:50 PM
kroit92 replied at 6-12-2018 06:41 PM
aku sebelum ni tak kenal langsung dia ni,
sampai la Blimey, youtubers Korean panggil dia, aku meman ...

I tengok half way je video dia ngan blimey tuh. Ntah la.. Rasa cringy je. Hehe
Quote hiswife 6-12-2018 07:53 PM
I suka je lagu2 chuols dek mail.. Pasni boleh la collaborate ngan dek qiqiemilo plak.. Sian heshe ramai haters dek kepoyoan heshe jugak
Quote melnanzz 6-12-2018 07:56 PM
lagu untuk haters? Ni mesti ditujukan khas buat warga bodgos haha!
Quote RatuDunia94 6-12-2018 08:16 PM
Gigih retis bbnu nk buat lagu utk haters... dedulu x pernah plak Toktie, ZZ, Jamal Abdillah, M Nasir etc buat lagu utk haters..
Quote one_aiman 6-12-2018 08:22 PM
lagu untuk haters? haa buat la..kumpul haters banyak2 nanti dah sendu salahkan telinga masyarakat kononnya xsuka dengar lagu2 kau..kau tu menjual suara, jangan nak biadap sangat ngan customer boleh tak?
Quote whitePoison 6-12-2018 08:40 PM
Haters jugak yang naikkan nama kau dik dari sebut2..Btw kau ni siape dik?Peminat kau semua bbnu, better kau buat lagu untuk peminat kau je lagi bagus.

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048769s Gzip On
To Top