Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Nora Danish Tak Sabar Nak Timang Anak Perempuan

6-12-2018 12:17 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 5140| Komen: 108

Nora Danish merancang untuk mengandung lagi dan kalau ada rezeki dia berharap dikurniakan anak perempuan pula.

Walaupun kehidupannya kini dah lengkap dengan kehadiran tiga anak lelaki, namun dia masih mengimpikan anak perempuan.


"Kalau dapat seorang pun jadilah. Tetapi, perancangan untuk mengandung lagi bukanlah dalam jangka masa terdekat ini kerana anak bongsu saya, Mohamed Neqayl Nedim (Ney Ney), baru berusia sembilan bulan.

"Ney Ney pun masih kecil lagi dan dalam proses membesar. Alhamdulillah, yang penting Ney Ney membesar dalam keadaan sihat.

"Dia pun sekarang kuat makan dan senanglah menguruskan penjagaan hariannya. Suami saya, Nedim Nazri juga banyak membantu," katanya kepada Harian Metro.

Foto: IG Nora Danish 
Dulu Ney Ney pernah dihina kerapa rupa parasnya namun kini menerima pujian yang berbakul-bakul kerana kecomelannya.

"Biasalah, dalam dunia teknologi masa kini sesiapa saja boleh mengata apa-apa. Saya lebih selesa tak ambil peduli mengenainya.




"Saya sudah lali dengan pelbagai kecaman yang dilemparkan sebelum ini dan sekarang selesa membiarkan saja dan tidak pedulikan langsung.

"Sekarang, saya sudah ke tahap tak payah peduli. Nak kecam atau apa, suka hati mereka. Biarkan saja, asalkan mereka puas." -CAR


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 108
Komen

Previous : Selepas Kejayaan PASKAL, Mencurah-Curah Rezeki Jasmine Suraya Chin

Next       : Ismail Izzani Tengah Sibuk Siapkan Lagu Khas Buat 'Haters'

Komen Terbaru

Quote anishmn 12-12-2018 04:07 PM
mixed replied at 6-12-2018 02:37 PM
smlm dah launch ada kt watson

yg foundation cam pisang goreng abis je



best ke chuols pondesennye? rege pn xd la mhal sgt..ishh xle jd nk kene terjah watson neh

Lain-lain Komen

Quote kakasotong2 6-12-2018 12:21 PM
Yelah sejak dari belum kawen lg dah meratib nak anak perempuan, rayqal nak adik perempuan katenye gitu. Semoga dimakbulkanlah impian tu
Quote Spicymami 6-12-2018 12:24 PM
Tu pun nk announce kah. X paham aku retis2 skrg ni nk buat baby pun nk announce yish
Quote ninjago 6-12-2018 12:25 PM
bestnya.. semua dah serba cukup, buat anak je la.. nak buat apa lagi
Quote sofinamini 6-12-2018 12:29 PM
Teringin jugak negok version anak perempuan pula. Good luck ND.  Comel apa neyney tu iolls rasa walau kkdg i rimas negok apak maknya pakaikan rantai .
Quote newyork 6-12-2018 12:32 PM
Mengandung ja lah nora sbeleum overhaul ni. Tu pun nak habaq
Quote buapakperut 6-12-2018 12:39 PM
neyney sebijik muka apaknya versi pandai senyum
Quote Shayang 6-12-2018 12:44 PM
Spicymami replied at 6-12-2018 12:24 PM
Tu pun nk announce kah. X paham aku retis2 skrg ni nk buat baby pun nk announce yish

Bukan announce kan harusla wartawan metro punya soklan pun mcm acik2 bawang tanya bila nak tambah baby lagi? Dah ada anak2 lelaki tanak anak pompuan
Plak ke?

Btw ade anak2 lelaki ramai la best sbb ko je bunga dan disayangi semua lelaki yg ada huhuhu xde persaingan hahah
Quote Shayang 6-12-2018 12:46 PM
sofinamini replied at 6-12-2018 12:29 PM
Teringin jugak negok version anak perempuan pula. Good luck ND.  Comel apa neyney tu iolls rasa wala ...

Bibir dia seksi jenis penuh nnt dah besar jenis2 cam bibir shafiq kyle tu la yek
Quote munchkin 6-12-2018 12:48 PM
I doakan semoga termakbul. Aminnnnnnn
Quote NurAlia14 6-12-2018 12:56 PM
Shayang replied at 6-12-2018 12:44 PM
Bukan announce kan harusla wartawan metro punya soklan pun mcm acik2 bawang tanya bila nak tambah  ...

Itu la sume pn mama kn mama itu mama ini
Quote Shayang 6-12-2018 01:01 PM
NurAlia14 replied at 6-12-2018 12:56 PM
Itu la sume pn mama kn mama itu mama ini

Kan..pastu bila ank2 tu dah besar dorang lah paling syg kat mak tu..
walau ramai mak2 suka ank pompuan sbb masa kecik sonok nak hias anak tu bagai tp hakikatnya bila dah dewasa anak2 lelaki la yg paling diperlukan.
Sbb sifat lelaki itu sendiri pelindung so anak2 lelaki yg ramai tu la akan selalu bekap mak dan utamakan mak tu.
Quote kakasotong2 6-12-2018 01:05 PM
buapakperut replied at 6-12-2018 12:39 PM
neyney sebijik muka apaknya versi pandai senyum

Meols tgk dah sebijik mcm ferhat rupa nya esp tang bibir
Quote Buritan 6-12-2018 01:09 PM
Spicymami replied at 6-12-2018 12:24 PM
Tu pun nk announce kah. X paham aku retis2 skrg ni nk buat baby pun nk announce yish

Kalo bolehlaa kalo boleh.. cukur bulu pun nak announce.. ha ha ha
Quote kakyungpilah85 6-12-2018 01:13 PM
harap2 anak perempuan ni ikut muka ko la ye nora..semua production ko semua muka apak masing2 yo
Quote Minami2013 6-12-2018 01:14 PM
Misleading betul tajuk artikel... 'tak sabar'?...padahal nd cakap neyney tu kecik lagi... lambat lagi...

Anyway, moga dimakbulkan hajat
Quote Nenasketum 6-12-2018 01:17 PM
Muka Neyney macam kakak Nedim la pulak..
Quote Minami2013 6-12-2018 01:19 PM
Edited by Minami2013 at 6-12-2018 05:30 AM
Shayang replied at 6-12-2018 04:44 AM
Bukan announce kan harusla wartawan metro punya soklan pun mcm acik2 bawang tanya bila nak tambah  ...

Kannnn... announce tu kalau dok tulis kat ig nak baby...nak baby...ni obviously wartawan tanya. Maybe sebab nd makin berisi. Dah lah suka pakai baju off shoulder/sleveless... buruk okay... anyway, yg penting nd nmpak happy..
Quote umbut 6-12-2018 01:20 PM
kakasotong2 replied at 6-12-2018 12:21 PM
Yelah sejak dari belum kawen lg dah meratib nak anak perempuan, rayqal nak adik perempuan katenye gi ...

Si fasha pun dah sibuk kata rindu ngandung lagi...
Quote Shayang 6-12-2018 01:33 PM
Minami2013 replied at 6-12-2018 01:19 PM
Kannnn... announce tu kalau dok tulis kat ig nak baby...nak baby...ni obviously wartawan tanya. Ta ...

Betulla aku tadi mati2 igt dia dah mmg tgh mengandung nak beranak dah.
Tajuk ni sesuai kalau org tu mmg tgh mengandung nak beranak laah

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045721s Gzip On
To Top