Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Lelaki Gay Bunuh Isteri, Kaut Pampasan Insurans Untuk Hidup Dengan 'Pakwe' Di Australia

Oleh: Myra Rozi|6-12-2018 10:57 AM |Dilihat:3715| Komen: 63
Seorang suami tergamak menyuntik insulin dan menjerut mati isterinya menggunakan beg plastik untuk mengaut pampasan insurans bernilai 2 juta (RM10.5 juta).

Mitesh Patel, 37 yang juga merupakan seorang ahli farmasi bertindak membunuh isterinya, Jessica supaya dapat memulakan kehidupan baru bersama teman lelakinya, Dr Amit Patel di Australia.

Mitesh Patel, Foto: ITV.com
Daily Mail melaporkan, Mitesh 'mencipta' keadaan kononnya ada penceroboh yang datang menyerang isterinya di rumah.

Hakim James Goss memberitahu Mitesh tidak akan dibebaskan untuk tempoh lama, sekurang-kurangnya 30 tahun di penjara selepas penipuannya terbongkar.

Menurut sumber lagi, pasangan ini menjalankan bisnes farmasi yang berjaya namun perkahwinan mereka tidak bahagia.

Farmasi yang dimiliki pasangan Mitesh dan Jessica, Foto: ITV.com
Si suami dikhabarkan sering melakukan hubungan seks dengan lelaki yang ditemuinya di aplikasi Grindr.

Setelah Jessica mati, Mitesh turut merancang untuk membawa bayinya yang diperoleh melalui kaedah IVF bersama isterinya ke Sydney.


Jessica, Foto: The Guardian
Dia disabitkan bersalah membunuh di Mahkamah Teesside Crown selepas juri mendengar bahawa Patel telah membuat carian internet seperti'saya perlu bunuh isteri saya', 'overdose insulin', 'plot untuk bunuh isteri saya, adakah saya perlukan co-konspirator?', 'upah kaki pukul UK' dan 'berapa banyak methadone akan membunuh anda?' sejak bertahun-tahun. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 63
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote chinta89 11-12-2018 11:46 AM
gila lah                                                                 

Lain-lain Komen

Quote chinta89 6-12-2018 09:45 AM
eh kejinya lahai
Quote miznora 6-12-2018 11:51 AM
teruk betul laki gini..
Quote abangadek 6-12-2018 12:09 PM
kari... what do you expect
Quote chicozinn 6-12-2018 12:17 PM
bodohnye punya gay ni..ceraikan je la kan senang..sampai nak membunuh dah kenapa??
Quote dua_chzy 6-12-2018 12:19 PM
Salute teknologi! Salut team CSI yang terfikir huntok check app yang boleh track pergerakan laki gay bontot tuh!
Quote Suchi 6-12-2018 12:21 PM
Adoi ingat india takde gay sbb rasa dorang ni sgt kuat agama dan jaga adat budaya timur nihhh.
Quote nooriesz 6-12-2018 12:24 PM
klu cerai xdpt ape2 kn.. bunuh then dpt insurans..

ko ingat buta2 cmtu je nk dpt.. haaa menyabunn la ko puas2 kt penjara sne!!
Quote umbut 6-12-2018 01:16 PM
chicozinn replied at 6-12-2018 12:17 PM
bodohnye punya gay ni..ceraikan je la kan senang..sampai nak membunuh dah kenapa??


Dia nak duit pampasan insuran
Quote serawadurian 6-12-2018 01:17 PM
chicozinn replied at 6-12-2018 12:17 PM
bodohnye punya gay ni..ceraikan je la kan senang..sampai nak membunuh dah kenapa??

sebab duit chuolls
Quote belilies 6-12-2018 01:18 PM
Takde gambau bf dia tu ke? Nak tengok roper yg buatkan dia sanggup bunuh bini.
Quote missinpiece 6-12-2018 01:18 PM
Bodow. Last2 ke penjara
Quote unoryah 6-12-2018 01:29 PM
isteri dah tau aktiviti suami
dah derita selama 6 tahun
napa masih bertahan?


Quote mawar_pink 6-12-2018 01:41 PM
nape isteri dia snggp bertahan smpi 6rhn wpon dah th lakinye mcm tu..
Quote Ferr_Remy 6-12-2018 01:58 PM
Suchi: Adoi ingat india takde gay sbb rasa dorang ni sgt kuat agama dan jaga adat budaya timur nihhh.


X png dgr ke org cakap prasa kari ni tala smua benda hahaha
Quote tayam 6-12-2018 02:03 PM
last2, masuk penjara
Quote BabyOnEarth 6-12-2018 03:00 PM
adoi mengunyit jela, tak pyhla smpi membunuh
Quote pai.kacang 6-12-2018 03:11 PM
chicozinn replied at 6-12-2018 12:17 PM
bodohnye punya gay ni..ceraikan je la kan senang..sampai nak membunuh dah kenapa??

kalau cerai x dpt duit laa kut
Quote Lolalala 6-12-2018 03:14 PM
BabyOnEarth replied at 6-12-2018 03:00 PM
adoi mengunyit jela, tak pyhla smpi membunuh

Sebab nak pakai embrio ex wife tu dgn duit insurans untuk start new life. Konon bijak sangat laaa. Bodoh piang rupanya
Quote niena90 6-12-2018 03:19 PM
Ko jantan kot! Kalau tanak kawin cakap jelah. Kesian isteri tu selama ni berlakikan seorang gay sudahnya dibunuh semata2 utk hidup dgn psgn gay dia. Cinta agung katenyaaa!

Lihat semua komen(63)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062715s Gzip On
To Top