Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Sakitnya 'Anu' Aku!-Lelaki Tanggung Azab, Tongkat Motor Terkena Kemaluan

Oleh: Myra Rozi|6-12-2018 10:36 AM |Dilihat:1857| Komen: 33
Seorang lelaki terpaksa menanggung kesakitan apabila kemaluannya terkena tongkat motosikal yang dinaikinya.

Kejadian yang berlaku pada jam 11.40 pagi itu menyaksikan mangsa sedang menjalani latihan menunggang motosikan di sekolah memandu Subang Jaya.

Harian Metro melaporkan, motor tersebut terbalik menyebabkan tongkatnya terkena pada kemaluan.

Foto: NSTP
Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Kota Anggerik Mohd Apandi Mahmud berkata,

Mangsa menunggang motosikal berkuasa tinggi terjatuh ketika menjalani latihan di pusat latihan memandu berkenaan.

Anggota Bomba yang tiba di lokasi kejadian terpaksa memotong tongkat motosikal berkenaan sebelum mangsa diserahkan kepada pihak hospital."

Mangsa kemudiannya dikejarkan ke Hospital Sungai Buloh.

Mangsa tidak mengalami kecederaan yang lain dan Bomba mengambil masa kira-kira 10 minit untuk memotong tongkat motosikal berkenaan.

Motosikal yang dinaiki adalah milik pusat memandu berkenaan, tambahnya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 33
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote PU-ndan 7-12-2018 09:48 PM
motor besar jatuh, jantan pakai seluar slack, seluar koyak kena tongkat, tongkat tersangkut dekat punai.

punai tak potong kut tu yg boleh tersangkut.

lagi satu bukti kenapa berkhatan baik untuk jantan islam/yahudi.

Lain-lain Komen

Quote LadyCarefree 6-12-2018 10:43 AM
Macam mana tu sampai kena panggil bomba
Quote chinta89 6-12-2018 10:48 AM
Anggota Bomba yang tiba di lokasi kejadian terpaksa memotong tongkat motosikal berkenaan sebelum mangsa diserahkan kepada pihak hospital."


dah knpe tongkat moto kena potong???
Quote prettyuglybabe 6-12-2018 10:52 AM
bila la nak gi amik lesen motor ni..
dah keluar cerita gini bertambah takut pulak
Quote Artemesiaa 6-12-2018 11:01 AM
Mengelabah sangat masa mengawal motorsikal sampai tak terkawal bakal mengundang bala
Quote DollahRepek 6-12-2018 11:15 AM
Mcm mana bleh tersangkut kt tongkat?.Kote dia terbelit kt tongkat moto ker sampai kena potong tongkat tu?
Quote onexox97 6-12-2018 11:18 AM
takziah sy simpati
Quote Malaysia.Doom 6-12-2018 11:23 AM
Mungkin heshe ada pepe*..tongkat tu termasuk dalam pepe* kah???
Quote shernazz 6-12-2018 11:26 AM
Kesiannya
Teringat kawan iols amek lesen sama dgn arni
Masa tu arni berchenta dgn awie
Siap amek b full okeh.
Masa ujian tergolek masa titi tu..
Kawan iols xsampai ati nak gelak tp tiap kali throwback cite ni sure dia gelak kaw kaw
Quote palmolive 6-12-2018 11:37 AM
mujur bomba tak silap potong
Quote lucky_peace 6-12-2018 11:39 AM
peliknya sampai kene potong tongkat hah...
Quote Kiah.comei 6-12-2018 11:40 AM
Pehhhh.. tak bole imagine kesakitan yg ditanggung itu..
Addoiiii   
Quote chicozinn 6-12-2018 12:20 PM
mesti malu namati laki ni bila dtang balik kat skola memandu tu..

da la sakit, dpat malu lagi..sabor je la..

aku yang terlajak press moto sampai langgar kon time lepas lalu titi pun malu namati lagi2 nk tengok muka cikgu dok gelak aku je manjang..yihhh sgat!!
Quote annehuda 6-12-2018 12:28 PM
Freak accident ka ni mcm tak leh bayang plak camne tongkat kt bawah bleh kene kt bahagian pinggang
Quote putehkundor 6-12-2018 12:33 PM
nasib baik tak putus konek, seram auntie bayangkan
Quote meklalala 6-12-2018 01:21 PM
aneh jugak kenapa kena potong tongkat..kenapa tak angkat je motor tu..ehh pening la nak fikir..lukis boleh tak?

apa apa pun get well soon..confirm benda ni akan jadi sejarah paling kelakar dlm hidup dia..nanti tua boleh cerita kat anak cucu..
Quote eLiaD 6-12-2018 01:33 PM
aduss jgn smpi bebird boboi mati pucuk suda mamposs X kawin
Quote cicicumel 6-12-2018 01:36 PM
Xleh nk imagine.xde gambar x censored ke
Quote saviour_09 6-12-2018 02:06 PM
adeehhh
sakit nya

dah kenapa potong tongkat tu?
cash sebab sakit kan bebird brader ni?
Quote putehkundor 6-12-2018 02:08 PM
kalau pondan suka aje kot kalau kote tersepit, boleh la potong terus

Lihat semua komen(33)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051608s Gzip On
To Top