Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Anak You Tu Kasi Cantik Sikit" - Anak Nana Mahazan Pula Jadi Mangsa Kutukan

6-12-2018 10:16 AM|Oleh: Nia Mohamad | Dilihat: 11650| Komen: 156

Nurul Hana Che Mahazan atau lebih mesra dengan panggilan Nana Mahazan mula dikenali sejak beliau menyertai program Akademi Fantasia Musim pertama.


Sumber: giloaf

Walaupun beliau berbakat besar dalam bidang nyanyian, rezekinya lebih besar sebagai penyampai radio. Beliau yang gemar berceloteh mula melibatkan diri dalam karier sebagai penyampai radio hingga kini.

Pada 2009, beliau mendirikan rumah tangga bersama Brian, yang kini bekerja sebagai pengurus kanan Hitz Fm. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak lelaki dan seorang perempuan.











Baru-baru ini, Nana seperti biasa memuat naik foto bersama dua anaknya di laman Instagram yang kemudian mengundang komen negatif daripada seorang individu.



Individu tersebut cuba menasihati Nana supaya 'mencantikkan' anak perempuannya. Nana memberi respon terhadap komen itu dengan mempersoalkan kembali apa yang tidak kena pada anaknya.


Sumber foto: IG Nana Mahazan


Netizen lain membela Nana dan menyelar tindakan individu yang suka menjaga tepi kain Nana itu. Anak perempuan Nana masih lagi kanak-kanak dan dia seharusnya dibiarkan bebas dengan penampilannya.

Ada juga yang berpendapat rupa paras tidak penting, sebaliknya adab yang lebih utama. 

Ini bukanlah kali pertama golongan artis diserang dengan komen-komen negatif sebegini. Satu demi satu artis sudah terkena. Anak comel dipuji melambung-lambung oleh netizen, manakala anak yang kurang comel dikeji pula. 

Ternyata ramai netizen yang suka menyibuk dan suka mengawal dan menghakimi hidup selebriti dan anak mereka. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 156
Komen

Previous : Tuah Siti Nurhaliza - Anugerah Artis Paling Tinggi Stream Di Spotify Kalahkan BBNU

Next       : Makin Kacak, Sharnaaz Ahmad Didakwa Buat Muka?

Komen Terbaru

Quote chinta89 11-12-2018 11:03 AM
dia budak2 lagi kot biarlah dia nak mcmne pun!

Lain-lain Komen

Quote munchkin 6-12-2018 10:18 AM
Nana cantik husband segak. Tapi komen biadap attack budak2
Quote masnona 6-12-2018 10:19 AM
Kesian bdk tu.
Quote Trunkk_ZZ 6-12-2018 10:22 AM
lets kids be kids, weols masa kecik2 pun busuk tapi bila dah besar wangi je
iols feed up tengok anak2 celebrity yang tua dari usia, kecik2 pakai lipstick, kecik2 dah golong straighten rambut
Kimora Lee Simon billionaire fashion mogul pun tak kasi anak dia make up selagi lom sampai umor 16 tahun
Anak2 celebrity kafir kalau tak attend event semua hauk, anak the rock bapak kaya raya tu pun pakai biasa2
Anak Chris Hemsworth pun rileks jah aishhh
Quote haryatie 6-12-2018 10:23 AM
pelik netizen ni
muka sendri tu siap btul kerr
Quote Nonones 6-12-2018 10:23 AM
Budak2 kalau kecik2 tak comel, besar esok cantik herlok je kalau dia pandai groom diri dia. ehhh pelik2 la perangai rakyat malaysia yang terlebih bijak ni. penyakit hati busuk kohong!
Quote biskutraya 6-12-2018 10:24 AM
Normal la tu budak2 kecik2 comot, selekeh. I pun dulu bacin comot je. X reti bedak2 ni. Dah besar senonoh jugak la rupa. Hahaha.. Kalau adik tengok akak time sekolah dulu pun kompem ko muntah hijau.. Hahaha{:laugh
Quote Beautifulliar. 6-12-2018 10:28 AM
Hahah sian tp betol la kata sheols.mmg budak tu nmpak kepam pon.Bkn takat baju tp muka n rambut sekali.Mak pak kemain nampak bersih apa salahnya siapkan anak tu skali dh la public figure kompem jd kejian klo dh ghupe itu ko nk tayang.ala2 anak2 sohai neh.Tp apa nk pelik ni la rupa sebenar nana sebelum dialter dlu.
Quote babyhubby85 6-12-2018 10:31 AM
never like this gedik nana mahazan and yes her dotter tu nampak smelly just like the mother before makeover gigi
Quote ayjay 6-12-2018 10:33 AM
Pada anak kadang tu boleh tahu rupa ori mak bapak.
Anak anak alepsokri kan hitam semuanya. Banyak dah gambar muka alep binik putih tp tangan hitam. Hahahaha
Dhtu bibir ammar geli jenis gonggok gemuk sama dgn mulut bapak dia.
Dhlah selekeh semua anak.
Birthday sendiri pun si qadijah tu comot yakmat.
Quote prettyuglybabe 6-12-2018 10:35 AM
nana pun helok lepas jadi retis..
tapi mungkin ke yang dimaksudkan kasi lawa = pakai baju cantik-cantik semenggah sikit, rambut kasi kemas bla bla bla?
Quote moocoww 6-12-2018 10:43 AM
Biasanya yg kecik2 comot dah besar elok2 rupanya nanti...

Quote Joannalee 6-12-2018 10:44 AM
Sebuk je anak org... dah mal die mcm tu Bapak die mcmtu xkn anak nk mcm so ecah... gune otak la wei
Quote bambimbom 6-12-2018 10:44 AM
aku setuju mmg bdk2 ramai yg muke comot dan bacin tp ade setengah bende yg makbpk boleh groom.. mcm althea ni aku nak salahkan nana yg potongkan rambut anak dia mcm sakai kadang2.. gigi mmg ori nana and maybe althea belum boleh pki braces lg yg lain ok je i tengok.. aaqib tu bersih, comel nmpk wangi je..
Quote Acikgomen 6-12-2018 10:50 AM
Trunkk_ZZ replied at 6-12-2018 10:22 AM
lets kids be kids, weols masa kecik2 pun busuk tapi bila dah besar wangi je
iols feed up tengok ana ...

Nasib baik chuols tak bejangkit penyakit pekin and sohai laksa
Sampai ke tua busuk kepam
Quote pjade 6-12-2018 10:50 AM
Kurang ajar nak attack bebudak
Quote solarlunar 6-12-2018 10:50 AM
Yg laki tu cute. Wow Raqeem mcm Faizal Tahir.
Quote chinta89 6-12-2018 10:51 AM
jahatnya komen!
Quote makton 6-12-2018 10:53 AM
lawa nana.. mcm anak dara.. anak dia tu ikut muka ayah dia. besar2 nanti cantik la dia..
biar dia enjoy zaman kanak2 dia.
Quote Peaches113 6-12-2018 10:54 AM
Gigi jongang ni faktor keturunan ke? Ingatkan sebab suka hisap botol/ puting.

Doter nana kurus kan. Tu yg nampak selekeh xbermaya kurang zat. Biarlah, janji sihat tubuh badan.

Lihat semua komen(156)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047729s Gzip On
To Top