Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Cubaan 'Threesome' Dengan Dua Wanita Terbongkar, Cardi B Nekad Ceraikan Suami Gatal

6-12-2018 11:20 AM|Oleh: Sang_Pencinta | Dilihat: 1806| Komen: 16

Berita paling panas hari ini adalah kisah penyanyi rap, Cardi B mengesahkan beliau sudah berpisah dengan suaminya, Offset selepas perkahwinan singkat dan seorang cahaya mata.

Kredit foto: Esquire
Dalam kenyataan kepada media, penyanyi rap berumur 26 tahun itu menyatakan mereka berdua berpisah kerana tidak ada keserasian tetapi gosip panas di Daily Mail menyatakan punca perpisahan  mereka adalah kerana cubaan Offset untuk 'threesome' dengan dua orang wanita dihidu oleh Cardi B. 

Lebih menyakitkan hati, kecurangan itu dikatakan berlaku ketika Cardi B masih terlantar di hospital selepas baru melahirkan anak perempuan mereka, Kulture .

 
Kredit foto: Daily Mail
Dalam bukti mesej teks yang diperolehi Daily Mail, Offset yang juga seorang penyanyi rap telah menghantar pesanan kepada seorang wanita bernama Summer Bunni mengajaknya untuk 'threesome' dengan seorang lagi penyanyi wanita rap, Cuban Doll. 

Teks bertarikh 28 Jun itu didedahkan di Instagram dan turut memaklumkan Cardi B dalam tag. Sebuah lagi gambar menunjukkan Summer Bunni sedang Facetime dengan Offset di sebuah kereta limo.

 
Kredit foto: Daily Mail
Susulan pendedahan itu, kedua-dua Summer Bunni dan Cuban Doll telah memuat naik kenyataan masing-masing. Tanpa menafikan penglibatannya, Summer Bunni berkata ‘melihat seorang wanita dikecewakan tidak memberikan kebahagiaan atau kelucuan, dalam situasi ini saya gagal’. 

Cuban Doll pula mempertahankan Summer Bunni dan mengatakan mereka berdua tidak memisahkan mana-mana hubungan.

 
Kredit foto: SocialPolitik.net
Cardi B dalam posting instagramnya Selasa lalu mendedahkan dia dan Offset sudah berpisah tetapi akan kekal sebagai sahabat dan rakan bisnes. Sebelum ini pasangan itu berkahwin di Atlanta pada September 2017 dan Cardi B melahirkan anak mereka pada Julai 2018.

 
Kredit foto: Instagram
Nampaknya tahun 2018 adalah tahun panas bagi Cardi B. Selain kejayaan albumnya, kisah pergaduhan dengan Nikki Minaj dan perceraian turut menjadi bualan ramai. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 16
Komen

Previous : Ariana Grande Dedah Mantan Kekasih Pernah Mendengar 'Thank U,Next' Sebelum Dipasarkan

Next       : Selepas Putus Cinta Dengan Brooklyn Beckham, Chloe Moretz Kini Lesbian?

Komen Terbaru

Quote gideoncross 10-12-2018 01:41 AM
weezerfan replied at 6-12-2018 10:03 PM
Overrated sgt minah nigga sekor ni. Meluat. Pprt sgt

"Minah Nigga" HAHAHAHA!

Lain-lain Komen

Quote Sang_Pencinta 6-12-2018 11:49 AM
Muka macam ni, lepas tu dah berlaki, masih ada juga perempuan gatal nak
Quote Spicymami 6-12-2018 12:27 PM
Ahahha patut cardi b pun join la jd 4some smbil nyanyi i like it like dattt
Quote chicozinn 6-12-2018 12:27 PM
pasni jangan ade forumer dok mencerca ummah meleis je yg curang time bini pas bersalin..

tgok nigga pun sama yachh siap ngan trisam lagi..hanat tol!!
Quote Sang_Pencinta 6-12-2018 12:32 PM
Kesian Cardi B, tengah sakit lepas bersalin tanggung laki gatal pula
Quote dekmieDandy 6-12-2018 12:55 PM
rasa baru semalam nampak ada orang praise dia ni the next Bey+JayZ  lulz
Quote miemiecha 6-12-2018 03:56 PM
bkn sblm ni gduh ngan sapetah.. kes laki dia gatai gak kan.. sian nya lah...
Quote Ketypurry 6-12-2018 04:54 PM
Huduhnya offset ni tapi ada, jugak yang gilakan
Quote Sang_Pencinta 6-12-2018 05:34 PM
Nak tumpang populariti je tu
Quote Adeakukesah11 6-12-2018 06:28 PM
Cardi ni nampak busuk sgt lah.. sorry
Quote weezerfan 6-12-2018 10:03 PM
Overrated sgt minah nigga sekor ni. Meluat. Pprt sgt
Quote BebeQ 7-12-2018 10:03 AM
nampak manis pulak cardi b ni dekat gambar atas ni.
kamu ngorat la pulak bruno mars tu.
Quote dauswq 7-12-2018 03:37 PM
nigga hollywood ni mmg rmi low class
sejak dr dulu mcm tu, berebut jantan ke hulu ke hilir
Quote Sang_Pencinta 7-12-2018 08:49 PM
weezerfan replied at 6-12-2018 10:03 PM
Overrated sgt minah nigga sekor ni. Meluat. Pprt sgt

Aku kalau Cardi B bercakap perlu sarikata ya , tak faham pertuturan dia
Quote Bujat 8-12-2018 09:24 AM
Set2 nigga pprt. Busuk semuanya
Quote nishikido 9-12-2018 06:30 AM
Men are trash... period
Quote gideoncross 10-12-2018 01:41 AM
weezerfan replied at 6-12-2018 10:03 PM
Overrated sgt minah nigga sekor ni. Meluat. Pprt sgt

"Minah Nigga" HAHAHAHA!

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041806s Gzip On
To Top