Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Meraung Sakit! Youtuber Gila ' Like' Gosok Cili Pada Tampon Kekasih

Oleh: Myra Rozi|5-12-2018 06:21 PM |Dilihat:2018| Komen: 26
Seorang Youtuber, Brad Holmes bertindak kejam apabila sanggup menggosokkan cili pada yang akan dipakai oleh teman wanitanya.

Hanya kerana ingin mendapatkan 'like' yang banyak, dia bertindak merakam tindak balas kekasihnya, Jenny yang menjerit kesakitan.

Dia kemudiannya hanya ketawa ketika Jenny berusah keras untuk membasuhnya.

Brad memang terkenal dengan videonya yang sering memalukan Jenny. Antaranya dengan memanggilnya gemuk, memotong segumpal rambutnya semasa tidur dan berpura-pura membuat lamaran kemudian membuat rakaman reaksi sedih.
=

Brad dan Jenny, Foto: Instagram
Media melaporkan, ini adalah salah satu contoh trend baharu yang dikenali sebagai 'cloutlighting', yang mana lelaki melakukan gurauan melampau terhadap pasangan mereka dan kemudian merakamkan reaksi sedih semata-mata mahu meraih 'like' di media sosial.

Antara klip lain yang terbaharu termasuklah seorang wanita diberitahu kucingnya telah mati.

Sementara itu seorang lagi wanita dipanggil hodoh oleh teman lelakinya yang kemudian mengaku kononnya mempunyai hubungan dengan wanita lain.

Bercakap kepada Sun Online, Ammanda Major dari badan amal perhubungan berkata: "Meletakkan sesuatu dalam vagina tanpa izin adalah penyalahgunaan dan seorang wanita boleh mempersoalkan tentang keselamatan mereka dalam hubungan." -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 26
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote zorrro_03 6-12-2018 01:31 PM
dodolgemok replied at 6-12-2018 11:43 AM
Iya sis, tpi ini terlalu obvious bf sakit jiwa tpi pompuan tersebut masih hadap konek beliyau. So  ...

Depa dua ekor ok je berkepit ke buku ke hilir.  Dol pulak yang pedih kenapa?   Kita cuma Nak sekat benda2 bodo spt ni supaya tidak menular di Tanah Melayu tercinta ini.  Di bawah pentadbiran liberal lebih2 lagi.

Lain-lain Komen

Quote Spicymami 5-12-2018 06:33 PM
Berlakon kot dua2 tu demi sesuap view
Quote Malaysia.Doom 5-12-2018 06:46 PM
Mati tak???
Quote cHimo 5-12-2018 06:48 PM
Biasa youtuber kuat berlakon... sama macam yang kunun2 prank padahal orang2 tuh kena bayar berpura2 kena prank...
Quote fuyupoktek 5-12-2018 06:49 PM
Mmg bodo gila yg couple xhenti2 buat prank ni
Quote awexgaban7 5-12-2018 07:07 PM
Elok laaa yg gf pon sanggop ber bf mat sengka
Quote mohabbatein 5-12-2018 07:21 PM
boyfriend yang gila untuk wanita yang gila
Quote Ketypurry 5-12-2018 07:40 PM
Set2 attention seeker ni layak mampos je.
Quote matchstick 5-12-2018 08:56 PM
Dua2 sakit jiwa.. Jgn lupa mkn obat
Quote buapakperut 5-12-2018 10:38 PM
tengok macam abusive relationship pun ada. kawan iols dulu bf now hubbynye suke boo kan die kat socmed, selalu komen puiii puiii. pastu suka kondem2 dan gelakkan post sheols kat fb. bile dah kawin dah beranak kurang sikitla iols tgk.
Quote dodolgemok 5-12-2018 11:04 PM
Dah tau bf kau sakit mental, masih hadap lagi dgan batang dia? Cash lah!
Quote dua_chzy 5-12-2018 11:13 PM
cHimo replied at 5-12-2018 06:48 PM
Biasa youtuber kuat berlakon... sama macam yang kunun2 prank padahal orang2 tuh kena bayar berpura2  ...

Tu la. Sapa tamau berlakon if sejuta view boleh buat deyol dapat duit?
Quote gummiebear 6-12-2018 12:01 AM
Ce balas balik kat bf tu biar sama2 meraung. Lagi banyak view dapat. heh
Quote onexox97 6-12-2018 12:15 AM
sapa je blh sahkan prank ke tak prank
Quote hanakikan 6-12-2018 01:12 AM
gf si brad ni bimbo habis je
Quote hanakikan 6-12-2018 01:12 AM
gf si brad ni bimbo habis je kalau tgk video2 couple ni
Quote manehnya 6-12-2018 08:57 AM
Kalu aku dpt bf camni.. aku buat LG terok kt terong dia{:good
Quote namr 6-12-2018 09:02 AM
Ko prank kerat kotey jantan tu plak sis.kerat kasi habis pastu cakap` just kidding!!
Quote iloveyou 6-12-2018 09:04 AM
bodoh gila.
Quote haryatie 6-12-2018 09:21 AM
sama2 attention seeker kut
kalau aku x hingin dah couple yg gile mcam tu
mau aku hilang sabar....ada yg kena tendang kut
baik sorang2 aman2 hidup aku

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055493s Gzip On
To Top