Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Nasib Tak Baik! Pelacur 'Nomad' Akhirnya Tertangkap Di Kota Bharu

5-12-2018 06:02 PM |Dilihat:1598| Komen: 20
Akhirnya terbongkar juga. Selepas menjalankan aktiviti pelacuran secara nomad atau berpindah-randah, kegiatan sekumpulan pelacur yang baru tiba di Kota Bharu terbongkar.

Memetik laporan Malaysiakini, dalam operasi tersebut seorang penuntut jurusan Ijazah Sarjana Muda Sumber Manusia di sebuah IPTS berusia 24 tahun bertindak sebagai bapa ayam ditahan bersama tiga wanita lain. 

Kesemua mereka merupakan warga tempatan dan bapa ayam tersebut mengakui mengiklankan khidmat pelacuran melalui aplikasi WeChat. 

Selain itu, papa ayam terbabit berkata setiap aktiviti pelacuran itu akan menerima bayaran antara RM250 hingga RM300 dan dia akan menerima komisyen sebanyak 30 peratus. 

Foto: Malaysiakini

Bapa ayam itu juga menerima wang RM50 sehari sebagai upah menjaga pelacur-pelacur berkenaan serta perbelanjaan makan minum. 

Menurut Pegawai Turus D7 Kelantan, Asisten Superintendan Mat Zol Ismail, modus operandi kumpulan ini ialah dengan menawarkan khidmat seks menerusi aplikasi WeChat di rumah-rumah tumpangan di sekitar Kota Bharu. 

"Siasatan juga mendedahkan tiga wanita ini menjalankan aktiviti pelacuran secara persendirian atau freelance. Mereka akan bergerak dari satu negeri ke negeri yang lain bergantung kepada permintaan.

"Mereka akan meminta wang RM300 bagi sekali perkhidmatan. Selepas tawar-menawar melalui WeChat, pelanggan yang bersetuju perlu membayar deposit dahulu sebelum diberikan lokasi pertemuan untuk hubungan seks," katanya. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 20
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sukacactus 6-12-2018 04:22 PM
Buat praktikal ke dik

Lain-lain Komen

Quote bangcak 5-12-2018 06:06 PM
24 dah jd tokey??
kalu tak kantoi mesti bleh sailang dato vida ngan dato alip
Quote Spicymami 5-12-2018 06:32 PM
Papa ayam? Ahaha manja betul bunyinya
Quote buapakperut 5-12-2018 06:54 PM
nomad bangsa apa ittew? ughyur ka Mongolia ka, arob badwi ? macam2 bangsa dah ada kat serambi
Quote kasibiman 5-12-2018 07:07 PM
Jadah btol budak ni mmg dia bust pengurusan sumber manusia sangat
Quote PU-ndan 5-12-2018 07:48 PM
ni mcm Grab la jugak kan. Grab Ho.
Quote mizzmimi 5-12-2018 08:42 PM
Amboi budak human resource.. Praktiss sangat ko dekk..
Quote gummiebear 6-12-2018 12:16 AM
Bagus kau dekk. Apply apa yang belajar kat uni. Tengah buat latihan industri ke apa ni?
Quote batmana 6-12-2018 12:29 AM
aritu pn amik course doctor ke apa, jadi bapa ayam

sengkek sgt pemikiran nk cari duit gamaknye
Quote LadyCarefree 6-12-2018 01:16 AM
Murahnye 300 sj?
Quote xAthenax 6-12-2018 01:20 AM
Latihan Industri
Quote siputsedut 6-12-2018 08:29 AM
Kemainn latihan industri kau dekkkk...
Quote adila39 6-12-2018 08:32 AM
huh...the 'P' is fat adoii gini pun boleh ya..
Quote biskutraya 6-12-2018 08:34 AM
Anak ayamnye pun.. Ermm..

Typo ke ape papa ayam tu.. Geli je baca..
Quote shernazz 6-12-2018 08:50 AM
adila39 replied at 6-12-2018 08:32 AM
huh...the 'P' is fat adoii gini pun boleh ya..

Maybe yg fetish dgn badan separa gundu begini boleh langgan..
Lemak melambai gitchu
Quote selipar_hijau 6-12-2018 08:55 AM
Jenis banyak air ni
Quote manehnya 6-12-2018 08:55 AM
Sedap ja bapak ayam tu dapat duit.. atas titisan peluh orang lain
Quote maharani_gebu 6-12-2018 09:32 AM
Yang gambo di blur tu kan cik P beliyau? Alahai... berkeraknyer
Tak rase rugi ke abe weh oii labur rm300 tuk sejenis kepam mcm ni... kotnye pun cariklah yg classy sikit.. contohi abe gong mu..
Quote chinta89 6-12-2018 09:46 AM
omg budak ni kije mcm ni jgk yg dibuatnya
Quote SleepingChica 6-12-2018 02:33 PM
Bebaloi ke bayar 300 dapat lagu tu? Baik 300 tu buat cantik bini hang.. Tak paham aku spesis suka buang duit kat ayam2 ni.. Kalau bujang bek hg pa kawen ja.. Dpt bini muka tak lawa mana pun tak pa.. Jnji hg dpt halal.. Hat dah kawen pulak lagi mengarut perabih duit kat situ

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054058s Gzip On
To Top