Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Selepas Kejayaan PASKAL, Mencurah-Curah Rezeki Jasmine Suraya Chin

5-12-2018 05:45 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 2002| Komen: 12

Foto: IG Jasmine Suraya Chin
Selepas kejayaan filem PASKAL, mencurah-curah rezeki Jasmine Suraya Chin.

"Saya akui, filem ini membuka banyak peluang baru untuk saya. Biarpun saya tidak memegang watak utama, filem ini mempunyai keistimewaan tersendiri.



"Ramai yang mula membuka mata dengan bakat lakonan saya dan tawaran juga semakin banyak. Saya bersyukur kerana selepas filem ini mula ditayangkan, kerjaya lakonan saya menunjukkan perkembangan yang sangat baik," katanya kepada Astro Gempak.

Aktres yang berasal dari Sarawak ini juga bersa bertuah kerana terlibat dalam PASKAL yang banyak mencatatkan kenangan manis baginya.



"Terlalu banyak perkara yang positif yang saya dapat dari PASKAL The Movie. Filem ini mencipta banyak sejarah tersendiri dan semuanya manis-manis belaka.

"Saya menanti untuk terlibat dengan projek sebegini di masa akan datang dan berharap akan ada tawaran yang baik untuk saya."-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 12
Komen

Previous : Sekian Lama Menyepi, Rita Rudaini Bersyukur Bekas Suami Sedia Jumpa Anak-Anak

Next       : Nora Danish Tak Sabar Nak Timang Anak Perempuan

Komen Terbaru

Quote MelZ_Eulalia 7-12-2018 09:35 AM
cantik dan cute

Lain-lain Komen

Quote allysumc 5-12-2018 08:20 PM
sblm siapa2 komen kutuk dia seksi, dia non muslim
Quote awexgaban7 5-12-2018 09:34 PM
Muka not bad & sheolz seorang yg fit...  suka popuan mcm ni... tak lembik tak badang
Quote EvieWanKenobi 6-12-2018 12:09 AM
seksanya..
Quote hangdenim 6-12-2018 01:36 AM
Cinta elevator sheols main dgn beto pun not bad
Quote lumie 6-12-2018 01:59 AM
Gmbr mcm aliah lee pulak
Quote RatuDunia94 6-12-2018 07:52 AM
Entah.. iols rasa sheols berlakon cara bercakap mcm pelik.. suara mcm minah rempit..
Quote sokmogitu 6-12-2018 08:05 AM
RatuDunia94: Entah.. iols rasa sheols berlakon cara bercakap mcm pelik.. suara mcm minah rempit..


Aku pulak rasa suara dia bercakap ada mirip2 cara Deja Moss bercakap. So agak turn off disitu sbb teringat kek lapis hajah
Quote hyldia 6-12-2018 08:47 AM
suka tgk dia berlakon, ada bakat, cantik.
Quote pai.kacang 6-12-2018 03:09 PM
dia ni berbakat juga berlakon... walaupun belum all out lagi
Quote miemiecha 6-12-2018 03:57 PM
mek x tgk paskal, n cinta elebetor, so mek x tau camne gayanya...

mek tggu paskal msk asteruklah..
Quote puanbintang 7-12-2018 09:24 AM
tak pernah tengok dia berlakon tapi pernah tengok dia  mengacara rancangan sukan, comel2 je gaya dia
Quote MelZ_Eulalia 7-12-2018 09:35 AM
cantik dan cute

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041942s Gzip On
To Top