Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Instafamous Buat Tutorial Tudung Sampai Terganggu Suami Nak Solat, Sweet Ke Biadab Ni?

Oleh: Myeonir|5-12-2018 11:08 AM |Dilihat:4438| Komen: 101
Tak salah bergurau antara suami isteri, tapi kadang-kadang bila dikongsi di media sosial mesti ada yang tak puas hati.

Sama macam kisah seorang instafamous ini yang viral di Twitter kerana dikatakan 'biadab' dengan suaminya yang ingin menunaikan solat.


Menerusi video tersebut, wanita ini sedang melakukan tutorial pemakaian tudung tapi suaminya minta pindah tempat sebab dia nak solat. Tapi si wanita tersebut tak nak ikut arahan dan ambil tidak endah permintaan suaminya itu.

"Yang buat kat situ boleh tak?"
"Ketepilah jangan kacau. Orang nak buat tutorial kat sini, masa tulah abang nak solatlah apalah..."

Ramai netizen yang seperti tak berpuas hati dengan tindakan wanita itu yang tidak menghormati suaminya yang ingin solat. Seperti lebih pentingkan tutorial tudung daripada solat.

Kredit foto: Twitter
Pun begitu, ada juga netizen yang rasa 'perbalahan' pasangan suami isteri tersebut comel dan sweet.

Kredit foto: Twitter
Berpada-padalah bila berkongsi momen indah dengan pasangan di media sosial, takut ramai yang 'membawang' nanti -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 101
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote helicornia 11-12-2018 09:20 AM
whadda replied at 5-12-2018 12:17 PM
1st time akak tengok pompuan tudung labuh perangai camni dek.. ternganga jap

ramai je kak oii.. yang jenis mulut berbisa asik perli orang pun ada.. yang mengaji quran tergagap2 pun ada aku rasa aku baca lagi lancar. ni sume jumpa masa usrah ye

Lain-lain Komen

Quote Orix 5-12-2018 11:21 AM
Tonggang jangan tak tonggang ...............
Quote fofuler 5-12-2018 11:26 AM
Hasanah much? Part of the plan to viral
Quote Meiizu 5-12-2018 11:27 AM
gedik sgtlah.budget comei kena hentam, rasakan
Quote kucingitam 5-12-2018 11:33 AM
sorry, tak sweet, tak kelakar , semua pun tak.. biadap je aku rasa..
Quote fushimi 5-12-2018 11:47 AM
dasar birah walau tudung leh bungkus kete
Quote Artemesiaa 5-12-2018 11:50 AM
Attention seekers je suka buat perangai macam ni
Quote prettyuglybabe 5-12-2018 12:01 PM
takat pakai tudung gitu tak payah tutorial..
orang tak bertudung pun reti nak pakai..
Quote myakayina 5-12-2018 12:09 PM
prettyuglybabe replied at 5-12-2018 12:01 PM
takat pakai tudung gitu tak payah tutorial..
orang tak bertudung pun reti nak pakai..

kann..aku pun baru nak komen mcm tu..
Quote mizsnur 5-12-2018 12:11 PM
saje je nak suruh makin famous
Quote haryatie 5-12-2018 12:11 PM
gilerrr perhatian
geli aku kalau laki bini nk tunjuk sgt tahap sporting  kat org tp menampakkan kebodohan dn kurang ajar..solat pun buat main2
Quote buapakperut 5-12-2018 12:12 PM
rekaan hasanah morganah sangat,takkan la tutorial tudung kampung je. instafemes mana ni, berkerak je, rumah pun macam flat
Quote EvieWanKenobi 5-12-2018 12:13 PM
sah biadap!
Quote whadda 5-12-2018 12:17 PM
1st time akak tengok pompuan tudung labuh perangai camni dek.. ternganga jap
Quote ffbeauties 5-12-2018 12:30 PM
Sape dia ni? Kerap betul lalu explore ig.. semakkk!!

Pernah tertengok sambil tazkirah orang lain sambil jerkah laki

Quote kaoru44 5-12-2018 12:31 PM
Xsweet lah dik..tutorial tdg? Cara dia pakai biasa je..mcm zmn2 skolah dulu pakai..
Quote Thuglife 5-12-2018 12:36 PM
sweet menda mcm nie.. bdk2 skanrg kalau bnda2 mcm nie semua nya sweet.. tngok la nnti lama2 ckp mcm tu kat laki  tahan ke tak laki ko dik.
Quote Cyempaka 5-12-2018 01:00 PM
Gedik dan bodoh. Aku rasa nak lempang je tengok pompuan ni
Quote leylapple 5-12-2018 01:11 PM
who are these ppl??????
Quote lyza2474 5-12-2018 01:11 PM
sadisnya hidup ko dik

Lihat semua komen(101)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050238s Gzip On
To Top