Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Intan Najuwa Disuruh Cuba Tutup Aurat Sebab Dah Seksi Sangat!

4-12-2018 10:14 AM|Oleh: Whitney| Komen: 73

Kredit foto: Instagram intannajuwa
Ramai yang suka melihat wajah comel pelakon kecil molek Intan Najuwa ni kan? Walaupun dia masih baru dalam dunia lakonan tetapi popularitinya tidak kurang hebat lebih-lebih lagi selepas melakonkan watak sebagai Hannan dalam drama Kekasih Paksa Rela bersama Remy Ishak.  
Kredit foto:Instagram intannajuwa
Najwa dilihat begitu aktif memuat naik status tentang dirinya di akaun Instagram dan sentiasa mendapat perhatian daripada netizen. Terbaru, Najwa telah memuat naik satu video yang menayangkan bentuk tubuhnya yang kurus dan kecil molek itu. Ia sebenarnya untuk mempromosikan satu produk pelangsingan badan tetapi ramai netizen yang sakit mata melihat lenggok tubuh dan punggung Najwa yang kelihatan terlalu seksi. 

Ramai netizen yang tidak sanggup melihat dan menasihati agar najwa cuba untuk menutup aurat. Tidak kurang juga ada netizen yang memberitahu tentang dosa mendedahkan aurat dan seksaan api neraka. Nampaknya sayang betul netizen pada Najwa kan?  

Kredit foto:Instagram intannajuwa

Lelaki bernafsu tengok susuk tubuh Najwa
Boleh dikatakan ramai netizen yang menegur aksi najwa yang sangat daring dan telah membuatkan ramai netizen lelaki tidak dapat menahan nafsu melihat susuk tubuh najwa. Banyak komen dengan usikan nakal yang diterima tetapi ia tidak mendapat apa-apa respon daripada najwa. 

Ialah, Najwa masih lagi muda dan sedang mengejar populariti sebagai artis tetapi diharapkan najwa menerima teguran netizen dengan positif. Mungkin Najwa perlu menjaga penampilan dari segi pemakaiannya agar tidak keterlaluan sehingga boleh menjatuhkan imejnya sebagai pelakon yang berbakat. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 73
Komen

Previous : Lari Kerana Didera? Kucing 'Dodi' RM50K Milik Aliff Syukri Dijumpai Selepas Hilang..

Next       : Jasmin Hamid Perli Siapa Pakai Telefon Bimbit Di Set Shooting?

Komen Terbaru

Quote seri_mawr 12-12-2018 03:06 PM
org bagi tgk jek la...
x nak tgk scroll laju2....

ni x nak tgk..tapi telek2 pulak apa yang bo nmpk...

Lain-lain Komen

Quote bukan_ustazah 4-12-2018 10:35 AM
dah memang dia saja nak bagi lihat apa la yang korang peningkan .. dia tak lawa dan takde aura
Quote cha-cha 4-12-2018 10:38 AM
Mat rempit gersang
Quote shailyvelera 4-12-2018 10:48 AM
dah pakai seluar bentuk punggung mmglah nmpk sexy...ko ni pun najwa oiiii...mengundang sgt
Quote tupperwarepink 4-12-2018 10:53 AM
Just nak cakap girdle pants tu RM99 harga sexycurve, iolls beli dekat shoppee rm19.90
Material best and memang shaping your thigh and bums
Memang best pakai sambil buat cardio (please pakai dekat rumah je la, iolls ada treadmil and x sanggup la nak lari2 dekat taman pakai girdle pants tu)
Quote nor_aini.s 4-12-2018 11:07 AM
tupperwarepink replied at 4-12-2018 10:53 AM
Just nak cakap girdle pants tu RM99 harga sexycurve, iolls beli dekat shoppee rm19.90
Material best ...

u beli dkt seller mana, i mmg cari sbb nk guna time pantang nt...lg2 nak 12/12 ni kan...utk x ot, cantik rambut najwa...
Quote skinskin 4-12-2018 11:18 AM
uihhh
Quote buapakperut 4-12-2018 11:20 AM
dah die suka rela lanje, pikir die nk dengar kejian rempit.kamu dan dia sama je
Quote VirginLady 4-12-2018 11:37 AM
nor_aini.s replied at 4-12-2018 11:07 AM
u beli dkt seller mana, i mmg cari sbb nk guna time pantang nt...lg2 nak 12/12 ni kan...utk x ot,  ...

eh nak tau jugak

xde ke button ON NOTIFICATION macam fb tu?
Quote AbukRokok 4-12-2018 12:00 PM
xde ke nak komen arghhhh uhhmmmm erghhhhh uh ah uh ahhhh yaummmm mcm @bedah-cun  
Quote Atata 4-12-2018 12:05 PM
Seluar padding kan tu. Choyy ada hati nak belanje
Quote umbut 4-12-2018 12:34 PM
Haha... biasaler budak muda.. explore gitewww
Quote fushimi 4-12-2018 12:34 PM
jantan melayu tengok jubor lembu pun leh gersang

Quote VirginLady 4-12-2018 12:45 PM
tupperwarepink replied at 4-12-2018 10:53 AM
Just nak cakap girdle pants tu RM99 harga sexycurve, iolls beli dekat shoppee rm19.90
Material best ...

mak aihhh...cari kat shopee tadi boh keyowrd girdle pants...tu dia tu yang kat dalam aahhh
berani dia pakai mcm tu, ibarat pakai spentot kat luaq..

ingatkan jogging pantss haharaemmm
Quote kiah_mai_pulak 4-12-2018 12:50 PM
Who r yussss?? Mcm bohsia, tp bohsia belah2 mont kiara
Quote fushimi 4-12-2018 12:58 PM
kiah_mai_pulak replied at 4-12-2018 12:50 PM
Who r yussss?? Mcm bohsia, tp bohsia belah2 mont kiara

pembohong sangat ko sis tak kenal cikki neh
iols yang jarang jarang tengok tv pun  tau sheols neh pernah polis cari







Quote awex^returns 4-12-2018 01:00 PM
nak jual diri ke ni.... ye lah drama pon tak berapa laku...
kesian.... terpaksa buat post macam ni..

dia ni yang jadi buruan polis aritu kan
denagn boyapren dia
kes apa aritu... dadah kot
Quote TinCola 4-12-2018 01:13 PM
Macam semut je aku tgk...sexy mende nye.set2 arianna grande. Ko bogel pun tak menarik utk dilihat
Quote jusperia 4-12-2018 01:16 PM
comel muka dia ni
Quote amyza 4-12-2018 01:41 PM
tupperwarepink replied at 4-12-2018 10:53 AM
Just nak cakap girdle pants tu RM99 harga sexycurve, iolls beli dekat shoppee rm19.90
Material best ...

Murahnyee. Brand ape sis?
I beli real girdle pants rm79 utk exercise kat rumah jugak.feeling sexy sorang2 tengok kat cermin

Btw, tak teruja pun tengok budak blom beranak show off. Lain lah dah beranak body still sexy, baru lah wow!!

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048280s Gzip On
To Top