Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

10 Pondan Paling Cantik Di Dunia!

4-12-2018 09:59 AM|Oleh: kakgeee | Dilihat: 4371| Komen: 37

Zaman teknologi dan kecanggihan perubatan moden mampu mengubah bukan sahaja rupa paras, malahan keseluruhan tubuh menjadi "sempurna" seperti apa yang diinginkan. 

Modal untuk menjadi cantik zaman sekarang adalah duit sahaja. Jika mempunyai duit, dayang senandung pun boleh bertukar menjadi bidadari dunia. Artikel kali ini memaparkan 10 "jelitawan" pondan yang sungguh cantik mengalahkan perempuan tulen! Jom tengok siapakah gerangannya.


10. AMY RATCHADA



9. PANVILAS MONGKOL



8. SIRAPASSORN ATTHAYAKORN



7. LUKPAD CHAIYAKHAM



6. MONTHANA CHUTHATUS



5. NADIA PATTA



4. PLOY PICYANAN



3. ROSE



2. JIRATCHAYA SIRIMONGKOLNAWIN



1. POYD TREECHADA


Bukan saja wanita, malah lelaki juga boleh mengubah wajah menjadi lebih cantik berbanding wanita tulen! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 37
Komen

Previous : Kenali Bintang Beladiri Khabib Nurmagomedov, Juara UFC Beragama Islam Yang Pertama

Next       : Jadi Jutawan Hanya Dengan Curi 1 Sen! Kisah Penggodam Terkenal Tahun 90-an

Komen Terbaru

Quote jazaa100 7-12-2018 06:56 PM
Nadia tu ada iras Ox...

Lain-lain Komen

Quote NBM 4-12-2018 10:13 AM
Nangis Sajat tgk ni
Quote puteralilin 4-12-2018 10:16 AM
susah nak caya ni, sebab sajat tak tersenarai
Quote Themilo 4-12-2018 10:31 AM
bertiang deyoll tinggalkan sajat & si katik pudin
Quote mawar_mustika 4-12-2018 10:32 AM
dlu pernah tertgk 1 show yg thai punye dlm u tube psl pondan2 ni...muka gile punye cantik..skali ble dgr suara nk termuntah
Quote Foxey 4-12-2018 10:39 AM
lawa2 dorang ni. tapi bagi fox yang memang lawa cam wanita adalah no. 8, 6, 2 and 1.  
Quote Iema5008 4-12-2018 10:44 AM
Sajat x masuk list ka... {:run
Quote myakayina 4-12-2018 10:46 AM
No.1 tu mmg tak nampak cam jantan dah.. cuma tak dengar suara dia jela..kepit ke tidokk..
Quote Artemesiaa 4-12-2018 11:10 AM
Ada jugak yang air muka jantannya tetap ada
Quote idadzira 4-12-2018 11:12 AM
pergh no 1 cantik bangat
Quote buapakperut 4-12-2018 11:23 AM
no 1 tak nampak jantan. syinta gila mesti jeles tengok
Quote BedahBedul 4-12-2018 11:34 AM
Ya ampun lawanya pondan kalah pompuan! Tp itulah pondan2 pun time cakap sure bole kenal tulen ke tak {:smile
Yg sorang tu dh mcm amyra rosli pulak
Quote Levespa 4-12-2018 12:43 PM
nombor 1 je cantik
Quote aleesyasofia 4-12-2018 12:48 PM
amboi.. mmg mcm ppuan asli mukanya..
Quote fushimi 4-12-2018 12:53 PM
no 1 tu lawa sekali pandang cam megan fox pulek
Quote anakkerengga 4-12-2018 01:28 PM
Yg no 1 tu..fuhhhh giler siot.....
Quote CardiGans85 4-12-2018 01:45 PM
Lawa tapi kalau IRL klu jumpa mesti rasa was2.
Quote amyza 4-12-2018 01:50 PM
No9 tu nampak mcm che ta pulak
No6 tu buat dekat korea agaknye,nampak korean looks.
No3 tu tek bulat sangat,tepi2 takde isi.nmpk pelik. tak cantik.
Quote insulin 4-12-2018 02:07 PM
Ada duit semua boleh jadi.
Quote Idgaf 4-12-2018 02:30 PM
lawanyaaaaaaaa. mungkinkah iols kene jadi jantan dlu pastu jadi perempuan balik baru lawa cenggitu sobss nangis

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.041344s Gzip On
    To Top