Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Neelofa Macam Makcik Kampung Pergi Pasar,"-Tak Kisahlah, Yang Penting Yakin

3-12-2018 05:13 PM|Oleh: Saiful| Komen: 127

"Neelofa Macam Makcik Kampung Pergi Pasar,"-Tak Kisahlah, Yang Penting Yakin


Neelofa memamng bergaya, walaupun kadang-kadang dikecam tak kena gaya.

Penampilan terbarunya di Shanghai, China baru-baru ini menjadi perhatian sekali lagi.



Anggun mengenakan turbban unik dan busana klasik. Neelofa khabarnya menghadiri sebuah majlis fesyen di negara tersebut.

Jaket Gucci yang dipakainya dikatakan berharga 1,980 Euro atau bersamaan dengan RM9,387.76. Manakala skirt labuh pula  berharga 1,400 Euro iaitu bersamaan dengan RM6637.00.


Kemeja lengan panjang berwarna putih berharga $1,500 iaitu sekitar RM6,267.

Berpuluh ribu nilainya, maklumlah Gucci.


Tapi nilai sebesar itu nampaknya tidak dapat membuatkan para netizen berhenti dari terus-terusan mengutuk.


Ada yang kata Neelofa dah macam 'makcik-makcik kampung pergi pasar bawak beg besar macam tu'.

Alahai, macam-macam. Sabar sahajalah ya Neeelofa. Yang penting tetap keyakinan mesti tinggi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
15
Marah
8
Terkejut
7
Sedih
11
Lawak
7
Bosan
16
Komen: 127
Komen

Previous : Anda Follower IG Siti Aafiyah? Siti Nurhaliza Dedah Aafiyah Tiada Akaun Instagram

Next       : "Pakai Earpods, Cermin Mata Hitam. Haqiem Rusli Tak Tahu Adab Melawat Orang Sakit Ke?"

Komen Terbaru

Quote lee_sakura 10-2-2019 12:40 AM
monsterwife replied at 9-2-2019 08:36 PM
Bapak tiri kaya raya walau business diragui

business pk tiri tu ada vvip yg jaga sbb tu kaya raya

Lain-lain Komen

Quote awexgaban7 3-12-2018 05:18 PM
Beg besar tu bila BCL pakai nampak cantek terletak ja....
Quote anisania 3-12-2018 05:28 PM
awexgaban7 replied at 3-12-2018 05:18 PM
Beg besar tu bila BCL pakai nampak cantek terletak ja....

mohon tepek gmbr BCL pakai beg nih
Quote awexgaban7 3-12-2018 05:33 PM
anisania replied at 3-12-2018 05:28 PM
mohon tepek gmbr BCL pakai beg nih


Ini yg sempat meolz cari... haritu terjumpa post mana ntah...
Quote buapakperut 3-12-2018 05:34 PM
entahla makin haute couture pakaiannya, makin hauk bila sheols pakai
Quote ahmad_dhani91 3-12-2018 05:40 PM
Neelopak uols better shopping dekat pasar siti khatijah jah sesuai dengan keturunan mek kelate pemakan budu tegar
Quote Buritan 3-12-2018 05:51 PM
awexgaban7 replied at 3-12-2018 05:33 PM
Ini yg sempat meolz cari... haritu terjumpa post mana ntah...

Lawa plk cik kak.ni.pakei.. nelofa ngapa tak ok ekk.. pdhl dua dua lawo.. i is confuse
Quote KelisaOren 3-12-2018 05:53 PM
Nasib baik pandai tutup ketet dgn handbag
Quote kuzaime 3-12-2018 05:56 PM
Makin lama pesen dia ni makin pelik
Quote ayjay 3-12-2018 05:58 PM
Tapi tetek lopak lagi sedap dari tetek mekjura
Quote becir 3-12-2018 06:14 PM
Buritan replied at 3-12-2018 05:51 PM
Lawa plk cik kak.ni.pakei.. nelofa ngapa tak ok ekk.. pdhl dua dua lawo.. i is confuse

Neelofa Tak cukup tinggi..so nampak beg tu yg pakai dia..haha
Quote sambaldurian 3-12-2018 06:18 PM
Beg gucci ni inspired asian street jgk ke, ala yg mcm beg balegncia ke ape yg insipired by beg toto rantau panjang tu.
Quote fadz84 3-12-2018 06:20 PM
becir replied at 3-12-2018 06:14 PM
Neelofa Tak cukup tinggi..so nampak beg tu yg pakai dia..haha

Beg besar tu dah sama size beg2 yg makcik2 kerepek buat berjualan tu..
Quote matjerk 3-12-2018 06:20 PM
Thread psl lofa ni ada pulis CARI closely monitor ke?  X leh kutuk2 melampau,  kena potong kredit...  Hatta OT pun kena potong credit...  Ok utk x ot...  waaahhhh cantik nya baju mu lofakkkkkkkkkk....
Quote unguaurora 3-12-2018 06:20 PM
Iols rasa sheols merupakan wanita cantik yg serba x kena pakai apa pun jenis fesyen. Mcm kena badi apa ntah. Semua nmpk buruk. Biasanya baju buruk akan nmpk cantik kalau dipakai oleh wanita cantik. Tp ni terbalik. Baju yg cantik jd buruk bila lopak pakai
Quote matjerk 3-12-2018 06:22 PM
awexgaban7 replied at 3-12-2018 05:33 PM
Ini yg sempat meolz cari... haritu terjumpa post mana ntah...

Wehhhh... Kenapa bcl pakai nampak cantik?  Padahal dia pun jenis kecik rendah gak kan?
Quote ALDRIN 3-12-2018 06:29 PM
Brand Gocheng ni leluhur mainland sajork yg hadap.....imitation melambak2 Gocheng....
Quote awexgaban7 3-12-2018 06:58 PM
matjerk replied at 3-12-2018 06:22 PM
Wehhhh... Kenapa bcl pakai nampak cantik?  Padahal dia pun jenis kecik rendah gak kan?

Itu yg meolz termenung memikirkan... dimana yang tak kena tu...ternyata bergantung kpd yg memakainyaa....
Quote putehkundor 3-12-2018 07:02 PM
fesyen serabut2 macam ni...kalau nak berak camana?  muat ke nak gantung segala baju, beg, tudung kat pintu jamban tu chuols...
Quote awexgaban7 3-12-2018 07:03 PM
becir replied at 3-12-2018 06:14 PM
Neelofa Tak cukup tinggi..so nampak beg tu yg pakai dia..haha

Gohci lagi tinggi kekdahnyaa

Lihat semua komen(127)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.146183s Gzip On
To Top