Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Bukan Main Bergaya, Masuk Stadium Pun Che Ta Pakai Bulu Mata Dengan Kasut Tumit Tinggi

3-12-2018 02:13 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 6513| Komen: 91

Kalau ada liga bola sepak, pasti banyak selebriti yang turut sama masuk ke stadium untuk menyokong pasukan Harimau Malaya.

Tak terkecuali dalam perlawanan antara Malaysia dan Thailand baru-baru ini, Rozita Che Wan juga hadir bersama suami.

Foto: IG
Orang biasa datang stadium pakai jersi atau tshirt biasa, tapi pastinya gaya Che Ta akan 'meletup' dari yang lain.

Lengkap dengan bulu mata, beg tangan berjenama, baju kuning dan kasut boot bertumit tinggi!

Foto: IG
Wow! Ramai yang mengkritik, "Nak masuk mall ke nak masuk stadium ni?"

Aada juga yang tertanya-tanya, "Tak panas ke Che Ta pakai baju tebal macam tu? "

Dlam masa yang sama, seorang kenalan Che Ta juga ada memuat naik gambarnya.

Kapsyennya lucu juga.




Apa pun asalkan Che Ta selesa tak mengapalah. Biasalah bila jadi selebriti ni, sentaisa ada mata yang memandang. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 91
Komen

Previous : Zarina Anjoulie Pecah Rahsia, Natasha Hudson Cerai Sebab Curang Dengan Bekas Suami?

Next       : "Neelofa Macam Makcik Kampung Pergi Pasar,"-Tak Kisahlah, Yang Penting Yakin

Komen Terbaru

Quote addamnor 8-12-2018 09:56 AM
sofiazara replied at 7-12-2018 10:20 PM
aidil..bg la anak2 ko yg minat bola tu duduk kat family area tu. bg bimbo buatpaaaa

sejak bila aidil berfalamiliaria dengan che ta?
yang berfamiliria dgn che ta adalah zaquan adha..

so layak lah kalau zaquan nak beri seat pada ipar duai pelbagai

motif salah petik nama?

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 3-12-2018 02:17 PM
kening tu nampak tua sangat la dan garang wajahnya. teringat sheol dlm vc m.nasir tu kurang sikit mekap, walaupun tak jambu, nampak lawa muka melayu
Quote EvieWanKenobi 3-12-2018 02:19 PM
peliknya dressing..
Quote aznizazzadele 3-12-2018 02:22 PM
Peduli apa org kata ... baguih hang ni CheTa
Quote edoraixora 3-12-2018 02:32 PM
tengok drama lelaki kiriman tuhan tu pun
jadik cleaner resort je padehal, kemain kasut tajam menikam
tak sesuaiiii
Quote mieymiey 3-12-2018 02:34 PM
Dah kenapa fonen tu pulak yang gigih mengsexplain?
Quote zuriey 3-12-2018 02:34 PM
so anas ni laki no brpa pulak slps man kajang?
dah tak usung man ke sana sini lagi kah?
Quote kucingitam 3-12-2018 02:36 PM
biarla dia menjadi diri sendiri...kalau sajat/ sapi yg pakai kasut tumit tinggi tu yang patut kena kecam..
Quote anony-mous 3-12-2018 02:38 PM
Cantik sheol bergaya tu. tp mekap mmg hauk
Quote rospinki 3-12-2018 02:41 PM
bulu mata dia bole buat sapu stadium lepas tu
Quote sukacactus 3-12-2018 02:47 PM
Masa masterchef celebriti dl pun, bila ada cabaran masak kat luar, org lain dah kesat2 peluh, cik ta maintain je, mekap still on point
Quote armin 3-12-2018 03:02 PM
buapakperut: kening tu nampak tua sangat la dan garang wajahnya. teringat sheol dlm vc m.nasir tu kurang sikit mekap, walaupun tak jambu, nampak lawa muka melayu


Sheols mmg cantik bila tak mekap. Bila mksp nampak glamorous
Quote terpaku 3-12-2018 03:03 PM
BATCHES   
Quote Burong_Hantuk 3-12-2018 03:03 PM
dah serupa nenek bangkit dari kubur
Quote Rapz 3-12-2018 03:06 PM
Kata che ta kalo tk vogue mmg tk sah la
Quote Rapz 3-12-2018 03:07 PM
Burong_Hantuk replied at 3-12-2018 03:03 PM
dah serupa nenek bangkit dari kubur

Hahahaha!statement win
Quote aleesyasofia 3-12-2018 03:18 PM
dh mmg sheolss jnis brgaya.. prgi mana2 pun gitulah gayanya..
Quote newyork 3-12-2018 03:22 PM
Dia mmg vogue . Mekap tak pernah tanggal.
Quote lalolalo 3-12-2018 03:22 PM
loveeee che ta!!!
Quote adreanamimo 3-12-2018 03:25 PM
wow both flawless sgt muka

Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050563s Gzip On
To Top