Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Zarina Anjoulie Pecah Rahsia, Natasha Hudson Cerai Sebab Curang Dengan Bekas Suami?

3-12-2018 11:54 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 11269| Komen: 51

Bukan pertama kali Zarina Anjoulie mengamuk di media sosial. Tak cukup dengan itu, pelakon ini juga banyak membongkarkan rahsia para selebriti.

Kali ini menerusi posting yang kemudiannya telah dipadam, Zarina mendedahkan punca penceraian Natasha Hudson yang ketiga dengan bekas suaminya,  Carleed Khaza.

Kredit foto: Google
Pasangan itu baru bercerai beberapa bulan lepas namun sebelum ini peminat tidak mengetahui butiran dan sebab sebenarnya.

Menurut Zarina, Natasha sebenarnya curang dengan Carleed.

Kredit foto: IG
Malah dia kini sudah pun bertemu pengganti dan akan berkahwin pada masa yang terdekat.

Kenyataan panas dari Zarina ini telah menyebankan timbulnya pelbagai spekulasi. Adakah dakwaan ini benar? Atau hanya fitnah semata-mata?

 
Menerusi cara penulisannya, boleh nampak Zarina memang benar-benar bengang dengan Natsha.

Tak tahulah apa yang terjadi antara mereka berdua sebab sebelum ini memang pernah berkawan baik.

Apa pun kita tunggu sahajalah penjelasan dari Natasha sendiri. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
6
Komen: 51
Komen

Previous : "Fitri Haris, Kau Melampau. Tolong Jangan Nyanyi Lagu UNIC"

Next       : Bukan Main Bergaya, Masuk Stadium Pun Che Ta Pakai Bulu Mata Dengan Kasut Tumit Tinggi

Komen Terbaru

Quote mirandanicky1 10-12-2018 08:21 AM
hrhliana replied at 9-12-2018 12:05 AM
masih adakah org sebegitu?..3kali kawen xkn k4 nk bercinta slps kwen...

Betul juga tu.. ke 4 seharusnyalah lebih berhati2 tak main gamble je kan.

Lain-lain Komen

Quote manehnya 3-12-2018 12:01 PM
nash sapa, tia sapa?
Quote kiambang 3-12-2018 12:03 PM
Kalau betullah ada orang ketiga tak taulah nak cakap apa ...Orang cantik senang dapat pengganti... tapi tenang ke hidup asyik kawin cerai ... nobody is perfect dear ..
Quote adreanamimo 3-12-2018 12:14 PM
seriously curang...bukan dia da berubah n pkai purdah ke.doa yg baik2
Quote vasepecah 3-12-2018 12:42 PM
alaaaa ZA ni heeeee .....
Quote aznizazzadele 3-12-2018 12:44 PM
nash tu sapa?
Quote idakamaruddin 3-12-2018 01:00 PM
senang nye cerai nikah cerai nikah.. pakai jampi serapah apa ni... {:teatime
Quote Zaien 3-12-2018 01:16 PM
patern ZA ni.. bila updates then lepas tu delete post.. hahaha
slalo cmtu.. ni smlm aku tgk dia de ckp sal dira abu zahar then dh delete..
ape laaa msalah minah ni.. x gentle laa kannn. nk gadoh nk expose ke hape.. biar jela kt ur IG..
ni kejapan ilang dh post tu...
Quote goss79 3-12-2018 02:08 PM
dia dah bff balik dgn tekya ke? zarina ni jahatlah.. suka betul dia citer2 benda camni nak raih perhatian netizen. dok je lah diam2 tolong mak ko niaga aunty aini's tu.
Quote pai.kacang 3-12-2018 03:18 PM
kalau kawan2 sekitar dia ni x sedar lagi perangan ZA ni.. x tahu laa nak cakap ape. sebelum hal dalam kain ko bocor kat internet.. baik jauhkan laa diri dari si ZA ni. horror!
Quote chauky314 3-12-2018 04:17 PM
aku nyampah betul ngan ZA ni.... attention seeker...
Quote awexgaban7 3-12-2018 07:24 PM
Zaien: patern ZA ni.. bila updates then lepas tu delete post.. hahahaslalo cmtu.. ni smlm aku tgk dia de ckp sal dira abu zahar then dh delete..ape laaa msal ...


Sheolz pandai triggers pecah lubang sana sini  pastu delete....
Quote annadonna 4-12-2018 12:48 AM
Aku harap one day ada org saman zarina sampai dia terduduk bertaubat. Aku sampai tahap benci dgn attitude dia.  Pakai tudung tapi menyundal
Quote katibism 4-12-2018 01:03 AM
manehnya replied at 3-12-2018 12:01 PM
nash sapa, tia sapa?

Tia tu tekYa beego

Nash tu jantan who r yus yg direvutkan
Quote scrocth 4-12-2018 01:12 AM
Zaien replied at 3-12-2018 01:16 PM
patern ZA ni.. bila updates then lepas tu delete post.. hahaha
slalo cmtu.. ni smlm aku tgk dia de  ...

Sheols pedajal apa pasal dira? Serius seriau weii ada member mcm ZA ni.
Quote oneninefour 4-12-2018 01:49 AM
awexgaban7 replied at 3-12-2018 07:24 PM
Sheolz pandai triggers pecah lubang sana sini  pastu delete....

Sejenis tak boleh tengok orang senang kot
Quote pujanggacinta 4-12-2018 02:53 AM

untung jd awek cantik mix kokosen
ramai berebut
Quote awexgaban7 4-12-2018 09:22 AM
oneninefour replied at 4-12-2018 01:49 AM
Sejenis tak boleh tengok orang senang kot

agaknya bangun ja pagi tu.... dok fikir jaaa sapa aku nk kekah harini
Quote miemiecha 4-12-2018 09:39 AM
mek polo ig lavocah ni dulu, pastu naik nyampah sbb dia cam feeling lidungan semejid..
kantoikan org pastu padam..

mek harap natasa saman jelah lavocah..
sng.. asik dia je nyalak acah2 mafia,...
Quote fizamn 4-12-2018 10:13 AM
ZA is makcik bawang berjaya dlm soc media.. ada ajee topic best nak share..

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047820s Gzip On
To Top