Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tertekan Kerana Tugasan Keterlaluan, Pembantu Peribadi Meghan Markle Letak Jawatan

Oleh: Myra Rozi|3-12-2018 10:55 AM |Dilihat:2178| Komen: 18
Kecoh dengan khabar angin mengenai pergaduhan yang berlaku di antara Meghan Markle dan Kate Middleton.

Bukan itu sahaja, hubungan di antara Putera William dan Putera Harry juga dikatakan turut bermasalah sehingga menimbulkan ketegangan di istana.

Menurut Daily Star, pihak istana kini sedang memburu 'sumber' yang menyebarkan khabar angin tersebut sehingga ia disensasikan oleh pihak media.

Terbaru, pembantu peribadi Meghan pula meletakkan jawatan kerana tidak gembiran dengan tuntutan tugas diraja.

Kredit foto: Daily Star
Melissa Toubati, 39, secara diam-diam menyerahkan surat perletakan jawatan walaupun baru berkhidmat selama enam bulan.

Sumber menyatakan, dia tertekan kerana tugasnya keterlaluan. Dia juga banyak memendam perasaan kerana Meghan memintanya melakukan macam-macam.

"Dia seorang yang berbakat besar dan memainkan peranan yang penting dalam kelangsungan dengan perkahwinan diraja. 

"Dia pastinya dirindui ramai pihak di istana.

"Melissa sememangnya seorang yang profesional yang melakukan tugas dengan bagus, tetapi dia perlu membuat keputusan dan ia adalah lebih mudah bagi kedua-duanya membawa haluan masing-masing."-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 18
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote anisanim 7-12-2018 07:42 PM
Baik jgk brenti.. Diva sesangt peel nye.. {:nose

Lain-lain Komen

Quote Burong_Hantuk 3-12-2018 11:08 AM
ha,nak sangat kahwin sama kacukan negro kan??
Quote azwanaliori 3-12-2018 11:16 AM
Is this a smear campaign?  
Quote Shirley23 3-12-2018 11:19 AM
Meghan ni bermasalah. Kaduk naik junjung .
Quote QIsmail 3-12-2018 12:37 PM
Although I suspect that this is a smear campaign - but I highly doubt that the BRF will go such lengths just because they didnt like a Duchess. Sure they once disapprove Diana - but she managed to win the hearts of people by her effort in charity work.

I believe that she (Megan) have fed them with material to be exaggerated in the first place. Meaning that she perhaps didnt put any effort in trying to adapt with royal lifestyle.

Oohhh. I love royal drama {:handsome
Quote armin 3-12-2018 01:19 PM
Kate sampai menangis masa fitting anak dia utk wedding meghan kan, diva sgt. Tak pernah2 dgr org buat kate menangis. Memang betul la rasa ramai tak suka dia sampai Michelle Obama pun nak kena nasihat dia. Mesti dgn Harry Meghan berlakon ala2 victim semua org tak suka dia
Quote Paiya 3-12-2018 06:34 PM
Tak pernah ada dengar cerita tak baik tentang Kate

sekali masuk si Meghan ni..
Quote awexgaban7 4-12-2018 09:36 AM
bukan main acik meghan kaduk ni.....
Quote FailFish 4-12-2018 09:56 AM
berapa orang pembantu peribadi dia?
Quote ladyxez 4-12-2018 10:01 AM
tak berapa nak cantik pun.  untung la ada prince yg terpikat.   bertiang jauh cantik mendiang mak mertua.  dgn mar mertua tiri mmg setanding
Quote nhao 6-12-2018 09:37 AM
armin replied at 3-12-2018 01:19 PM
Kate sampai menangis masa fitting anak dia utk wedding meghan kan, diva sgt. Tak pernah2 dgr org bua ...

kenapa uols Kate menanges? tak tau pon. story please
Quote fizamn 6-12-2018 09:41 AM
kawen dgn actress drama.. what to expect.. kawen ajee dgn sama spesis  sekufu senang cerita..
Quote armin 6-12-2018 03:02 PM
nhao replied at 6-12-2018 09:37 AM
kenapa uols Kate menanges? tak tau pon. story please


Sebab meghan nak fitting tu perfect betul2, cerewet sgt. Kate sampai stress meghan tu mendiva tp media cover kata Kate nangis sbb beremosi baru lepas dpt baby prince ketiga. Padahal fitting budak kot. Mesti teruk sgt Meghan tu sampai boleh buat Kate menangis. Sebab tu agaknya sampai Meghan kena pindah keluar istana lain. SIL sendiri pun sentap dgn dia
Quote nhao 6-12-2018 03:05 PM
armin replied at 6-12-2018 03:02 PM
Sebab meghan nak fitting tu perfect betul2, cerewet sgt. Kate sampai stress meghan tu mendiva tp ...

ye la tu... ntah apa2 meghan ni. iols memang tak penah tgk dia lawa la... kulit dia kusam je iols tgk
Quote armin 6-12-2018 03:10 PM
nhao replied at 6-12-2018 03:05 PM
ye la tu... ntah apa2 meghan ni. iols memang tak penah tgk dia lawa la... kulit dia kusam je iols  ...

I pun tak suka, nampak fake sgt depan Harry. Queen pun mcm terpaksa je terima. Harap lama2 Harry sedar pilihan dia salah hahaa
Quote Denco 6-12-2018 03:21 PM
kemain plak si kaduk ni...tnggu masa je lah dia ni
Quote nhao 6-12-2018 03:36 PM
armin replied at 6-12-2018 03:10 PM
I pun tak suka, nampak fake sgt depan Harry. Queen pun mcm terpaksa je terima. Harap lama2 Harry s ...

pastu dia suke pakai mcm dia celebrity... tak macam dia tu royal tau... tak protokol lgsg. stokin kulit apa ke ntah namanya pon dia jarang pakai
Quote armin 6-12-2018 03:38 PM
nhao replied at 6-12-2018 03:36 PM
pastu dia suke pakai mcm dia celebrity... tak macam dia tu royal tau... tak protokol lgsg. stokin  ...

Yes yg baju hitam dia pakai mcm tube tu buruk gila. Dah tu duduk bersilang pdahal queen pun tak duduk silang sbb protokol. Suka2 je dia ni
Quote anisanim 7-12-2018 07:42 PM
Baik jgk brenti.. Diva sesangt peel nye.. {:nose

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052126s Gzip On
To Top