Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Mukanya Aneh Dan Seram, Lelaki Suka Bergambar Bogel Digelar Ular Putih Jadian

5-12-2018 11:38 AM|Oleh: Kakgee | Dilihat: 2267| Komen: 36

Liu Zi Chen seorang pemuda dari negara China ini mempunyai muka yang tidak natural. Rupa parasnya yang aneh itu kelihatan seperti manusia jelmaan ular. 

Ramai netizen mengatakan dia melakukan pembedahan plastik. Namun, Liu Zi Chen membidas kenyataan tersebut dan mengaku tidak pernah melakukan sebarang operasi pada mukanya.


Sumber Foto: stomp.com.sg

Dagu terlebih runcing, mata besar dan lebar, hidung tinggi. Dengan rupa seperti ini tidak hairanlah ramai netizen mengatakan dia sudah melakukan pembedahan pada muka. 

Dia juga sangat suka berswafoto menunjukkan kemewahan yang dimilinya seperti berbaring di atas katil yang dipenuhi wang serta memakai barang perhiasan emas dan berjenama seperti jam tangan Rolex.

Pemuda ular ini berbaring di atas katil yang dipenuhi dengan wang. Gambar fotonya ini turut dikritik hebat oleh masyarakat China. Sumber: stomp.com.sg
Sumber Foto: stomp.com.sg

Selain suka menayangkan wang dan koleksi barang kemasnya, dia juga dicemuh netizen kerana suka memuat naik gambar yang tidak berpakaian.
Sumber: stomp.com.sg

Lelaki ini juga pernah memuat naik gambar bersama-sama dengan kawan-kawannya. 

Gambar tersebut turut dikecam hebat oleh netizen kerana persamaan rupa paras mereka. 

Ada netizen yang berpendapat semua kawan-kawan beliau menggunakan khidmat doktor pakar bedah plastik yang sama kerana semuanya mempunyai rupa yang pelik dan menyeramkan.


Sumber: stomp.com.sg

Pemuda ini juga pernah menggemparkan internet pada 3 Februari lalu kerana merendah-rendahkan masyarakat Singapura dan menerima kecaman hebat dari pelbagai pihak. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 36
Komen

Previous : Kenali Bintang Beladiri Khabib Nurmagomedov, Juara UFC Beragama Islam Yang Pertama

Next       : 10 Pondan Paling Cantik Di Dunia!

Komen Terbaru

Quote fifie_olin 12-12-2018 07:56 AM
mengerikan...bijik mata itam besau semacam...mcm ntah apa2 jek

Lain-lain Komen

Quote syidasaleh 5-12-2018 11:42 AM
Under the knife ni. Gambar bawah tu semua serupa.
Quote Spicymami 5-12-2018 11:44 AM
Edit terlebih
Quote perangka 5-12-2018 11:50 AM
edit ni, aku ada sorang kawan gini. muka dia edit panjang gini kat tiap gamba baru dia upload ke fb.
Quote whadda 5-12-2018 12:05 PM
geli pulak aku tengok dia begambar bogel tu.. teddy bear tu je yg berselera tengok ko
Quote buapakperut 5-12-2018 12:06 PM
nampak cam bottom. scary gambarnya kekadang macam momo ke apa tu, macam succubus pun ada kadang
Quote ninnamina 5-12-2018 12:07 PM
Sama ada edit or memang buat bedah. Muka sepesen jdgn kwn2 lagi mai deny
Quote RatuDunia94 5-12-2018 12:10 PM
Haha.. mcm kartun memasing muka.
Quote kikuri 5-12-2018 12:44 PM
edit je nih... kat gambo bogel tu senget benget line dinding tu
Quote Ketypurry 5-12-2018 01:36 PM
whadda: geli pulak aku tengok dia begambar bogel tu.. teddy bear tu je yg berselera tengok ko


Hakak rasa tedy bear tu pun tak berselera
Quote zuuu 5-12-2018 02:29 PM
Sekali tengok dh mcam watak cowboy dalam kartun toy story pe ntah namanya aq dh x ingt..
Quote paz 5-12-2018 02:35 PM
Sampai hati kata original
Quote BoongaKertas 5-12-2018 03:15 PM
tipu betul kata original
Quote miemiecha 5-12-2018 04:22 PM
kesian tgk muka dia...
Quote meisapoya 5-12-2018 05:23 PM
zuuu replied at 5-12-2018 02:29 PM
Sekali tengok dh mcam watak cowboy dalam kartun toy story pe ntah namanya aq dh x ingt..

Haah. Sebijik macam woody tu.
Quote lilacomot 5-12-2018 06:29 PM
Ke kuasa mekap.. Depa kn mmg terer bab2 mekap jd rupe lain
Quote giyomi 5-12-2018 07:26 PM
muka karton... tak scary nor lawa
Quote dani-rox 5-12-2018 10:24 PM
semakin scroll ke bawah, makin sadis gambar heshe
Quote missDollie 5-12-2018 10:41 PM
Habis senget dinding kau edit berani kata ori..aksi memerut pun hado..
Quote ChemicalRomance 5-12-2018 10:55 PM
Gambar edit tak ingat dunia

Lihat semua komen(36)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    1.108375s Gzip On
    To Top