Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Walau Teruk Dihentam, Nabila Razali Tak Nak Tunjuk Sedih

30-11-2018 05:06 PM|Oleh: Amirah| Komen: 37

Drama mini Sunsilk terbaru, #SisCuba menampilkan watak Mawar yang dilakonkan oleh Nabila Razali. Ternyata watak ini memberi cabaran besar kepada Nabila kerana dia perlu menjadi positif dalam apa jua keadaan.

Dia juga mengaitkan lakonan itu dengan kehidupan realiti seorang artis yang sentiasa perlu membawa mood gembira walaupun sedang mengalami pelbagai masalah.


"Itu cabaran kerana sebagai artis juga kita perlu sentiasa positif dan baik di depan peminat biarpun sebagai manusia biasa kita juga kadang-kala berdepan dengan masalah,??? ujarnya kepada mStar Online.

Sungguhpun pernah mendapat kecaman netizen hingga terganggu emosi namun dia perlu kuat tambahan pula peminatnya kebanyakkan adalah kanak-kanak.

Foto: IG Nabila Razali

Dia sekali pun tidak mahu menunjukkan sikap negatif di hadapan peminatnya kerana ia akan memberi kesan yang tidak baik pada peminat.

"Saya tidak mahu tunjukkan betapa sedihnya hidup saya atau betapa teruknya saya dikecam kerana mereka mahu saya sentiasa gembira", ujarnya.


Bukan saja artis malah apa saja kerjaya mesti perlu kekal positif dan perlu ada kekuatan mental. Banyakkan bergaul dengan orang yang bijak mengawal emosi. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
22
Marah
18
Terkejut
15
Sedih
10
Lawak
15
Bosan
15
Komen: 37
Komen

Previous : "Fitri Haris, Kau Melampau. Tolong Jangan Nyanyi Lagu UNIC"

Next       : Peminat Dah Boleh Tarik Nafas Lega, Mia Ahmad Dan Suami Dah Berbaik

Komen Terbaru

Quote no_el 24-2-2019 11:07 PM
Dia ni kena bawak lagu yg catchy ala2 kpop baru sesuai dgn vokalnye

Lain-lain Komen

Quote multinicky 30-11-2018 05:55 PM
deeeyyyyyyyy..
Quote September14 30-11-2018 06:23 PM
Personality dia ni menarik... iols suke
Quote awexgaban7 30-11-2018 07:11 PM
Jujurnya akuu masih pada dirinyaa
Quote mesmerize 30-11-2018 07:17 PM
dia ni memang ok.. masa kat AF pun tiap2 minggu kena kecam ngan roslan aziz n edry.. tapi sheols positif n redho aje takde tunjuk rupa tak puas hati ke apa..
Quote (ツ) 30-11-2018 07:21 PM
Edited by (ツ) at 30-11-2018 07:24 PM

setuju...sbb kalu kita lawan or tunjuk sedih,lagi netizen kecam and say padan muka...so tindakan buat mcm tak tau apa2 atau tak tunjuk sedih iaini bergumbira adalah cara psychologi yg bijak..mcm sakinah tu,lagi org kecam,lagi dia sakitkan hati netizen dgn cara gila2 dia...last2 org malas nak kecam sbb buat sakit hati je kecaman tak jalan...hahaha...back to nabila,,haritu kat rancangan apa tah, wartawan ada soal nabila few questions dlm BI, nampak smart dia jawab and faham soalan..aku time tu fikir dlm hati.. "kalaulah si ayda jebat yg disoal gini, for sure terngaga dan bebal terpinga2"...
Quote (ツ) 30-11-2018 07:25 PM
sbb bagi aku,ayda jebat tu nampak bodoh and bebal..muka jenis kampungan bodoh..
Quote AmandaRollins 30-11-2018 08:12 PM
Muka cam amah/cleaner indon la dia ni...
Quote miznora 30-11-2018 08:22 PM
aku je ke yang rasa dia asyik pakai kaler tudung yang sama. bosan yachhh!!
Quote ninnakarinna 30-11-2018 10:07 PM
Dia blakon cita apa yg dgn syafiq kyle tu? Yg syafiq kyle jd artis n dia PA x silap.

Lakonan dia sgt natural. Mcm dia bawa diri dia dlm watak tu. Tak kekok dpn camera. X control. Ada scene2 yg nampak dia lg outstanding dr syafiq.

She is likable
Quote BungaCitra 30-11-2018 11:02 PM
Dah menceburkan diri dlm bidang mencabar,,hati mesti kebal sis
Quote k0iZ0rA18 1-12-2018 09:55 AM
Aku suka dia ni sebab karakter dia yg happy go lucky tu plus dia pon baik layan fans dia. Yg kesiannya dia selalu kena kecam psl nyanyian tp bg aku suara dia sesuai nyanyi lagu balada. Takpela org kecam bg nak rak pon sekurang kurangnya dia x merempan kat socmed. Go cumi2 go i lap u
Quote k0iZ0rA18 1-12-2018 09:59 AM
(ツ) replied at 30-11-2018 07:21 PM
setuju...sbb kalu kita lawan or tunjuk sedih,lagi netizen kecam and say padan muka...so tindakan bua ...

Dia mmg bdk pandai kan rasanya setakat speaking tu kacang je kat dia tp bab AJ tu zalim sgt nak ckp dia bebal mau melalak air mata darah dia dgr HAHAHA
Quote wanzhm93 1-12-2018 10:05 AM

Bila la nak release new single...
Ke takdok... Kir kur kur
Quote jin_lampu 1-12-2018 10:31 AM
pernah jumpa kat Toyota racing Serdang..ok minah ni,sederhana dan sempoi .
Quote (ツ) 1-12-2018 10:55 AM
k0iZ0rA18 replied at 1-12-2018 09:59 AM
Dia mmg bdk pandai kan rasanya setakat speaking tu kacang je kat dia tp bab AJ tu zalim sgt nak ck ...

ha'ah..tp speaking tu lain hal, yg aku nampak dia faham soalan tu dibacakan kat dia secara laju dan faham akan soalan lantas menjawab..cer kalau si aida tu,aku yakin kerat jari mesti terpinga2..tp aku ghase wartawan pun akan soal dlm BM kot kalu kat aida sbb wartawan know better artis2 ni..so depa xberani nak kasi soalan dlm BI sbb takut aida malu xpaham solan..wakaka
Quote (ツ) 1-12-2018 11:00 AM
k0iZ0rA18 replied at 1-12-2018 09:59 AM
Dia mmg bdk pandai kan rasanya setakat speaking tu kacang je kat dia tp bab AJ tu zalim sgt nak ck ...

harap2 dia dengar and baca lah komen aku tu,,gedik sangat...padan muka!
Quote k0iZ0rA18 1-12-2018 11:04 AM
wanzhm93 replied at 1-12-2018 10:05 AM
Bila la nak release new single...
Ke takdok... Kir kur kur

Lagu dah record tapi tangguh release sbb tgh bz katenye byk benda nak kene settle
Quote k0iZ0rA18 1-12-2018 11:11 AM
(ツ) replied at 1-12-2018 10:55 AM
ha'ah..tp speaking tu lain hal, yg aku nampak dia faham soalan tu dibacakan kat dia secara laju da ...

HAHAHA rase dia jenis cpt pick up tu sbb dia boleh jwb soklan dgn pantas. Nk taw dia pkr laju ke x try ajak berdebat klu dia boleh balas balik mmg sah la dia jenis laju berfikir. Back to AJ bkn dia dulu bdk U jugak ke cuma x abis blaja x taw la klu dia slow sgt sampai x reti nk bls ape org tnya kat dia HAHAHA
Quote (ツ) 1-12-2018 11:15 AM
k0iZ0rA18 replied at 1-12-2018 11:11 AM
HAHAHA rase dia jenis cpt pick up tu sbb dia boleh jwb soklan dgn pantas. Nk taw dia pkr laju ke x ...

yes...dia jenis cepat pickup..alah,masuk U xsmestinya bijak and pandai inggeris..tul tak..

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.141635s Gzip On
To Top