Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Syifa Melvin Makin Glamour, Dulu Instafamous Sekarang Dah Jadi Pelakon

29-11-2018 04:08 PM|Oleh: Saiful| Komen: 68

Kredit foto: IG Syifa Melvin
Semakin melimpah ruah nampaknya rezeki Syifa Melvin. 

Dulu hanya glamour di Instagram, sekarang satu Mlaysia boleh tengok gadis ini di televisyen.


Syifa yang juga merupakan adik kepada Syatilla Melvin kini sedang berjinak-jinak dalam dunia lakonan.

Syifa yang bergelar jurusolek dan mempunyai lebih dari 300 ribu pengikut di Instagram bakal digandingkan dengan Nabila Razali dan Sarah Suhairi.


Kalau nak tengok berbakat ke tidak kena tengok drama pendek Sunsilk #siscuba 

Macam Instafamous yang lain, Syifa sentiasa mengemas kini aktivitinya di Instagramnya.




Macam mana pendapat anda, cantik macam Syatilla ke tidak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
21
Marah
13
Terkejut
8
Sedih
16
Lawak
12
Bosan
16
Komen: 68
Komen

Previous : "Kami Tak Glamour Tapi Lagu Trending No.1,"-Nadzmi Adhwa Dan Ardell Tak Sangka

Next       : Skrip Yang Ada Sekarang Macam Lembu Dicucuk Hidung-Aiman Hakim Ridza

Komen Terbaru

Quote de_ikea 30-11-2018 11:28 PM
rayray28 replied at 30-11-2018 07:33 PM
Khennn bukan ke dia pn dpt invitation launch kt zouk itew

Dan lpas tu turut sama justify launch itu bersih suci murniii

Lain-lain Komen

Quote chicozinn 29-11-2018 04:18 PM
muka iras bini sam..even akak dia pun sendu b4 n after kawen ngn sam..
Quote jerukkedondong 29-11-2018 04:19 PM
Syatilla..syifa..n sorang lagi yg suami bru meninggal tu nama apa ye...
Memang lawa2 dorang ni
Quote Duta lover 29-11-2018 04:19 PM
Tak secantik syatilla
Quote kucingitam 29-11-2018 04:21 PM
sebijik sebijot
Quote Jajabeans 29-11-2018 04:23 PM
jerukkedondong replied at 29-11-2018 04:19 PM
Syatilla..syifa..n sorang lagi yg suami bru meninggal tu nama apa ye...
Memang lawa2 dorang ni

For me.. Mukq dia tanpa mekap very kusam n lain gile hampir tak cam. Syatilla more pretty
Quote kodoksilver 29-11-2018 04:24 PM
syafiqa, shida, shatilla, shifa
diorg mmg cecantik. iolss suka tgok make up dia ni
Quote sjwma 29-11-2018 04:29 PM
jerukkedondong replied at 29-11-2018 04:19 PM
Syatilla..syifa..n sorang lagi yg suami bru meninggal tu nama apa ye...
Memang lawa2 dorang ni

Syafiqa melvin.. Rasenya lg sorg adik beradik dorg pelakon jgk.. Syida melvin
Quote fushimi 29-11-2018 04:36 PM

Tila tu lawa walau muka bengis
tapi sayang pilih semdawan
Quote pavlovachoc 29-11-2018 04:42 PM
adik beradik dia lawa2 , muke pun dekat2 same
Quote jusperia 29-11-2018 04:44 PM
bangsa apa nama melvin ni?
kalau tengok rupa macam orang jawa sebab matanya itu
Quote LostStar 29-11-2018 04:48 PM
mcm kembar plak muke dorg ni..
Quote meklalala 29-11-2018 04:49 PM
mek pernah berada dalam bilik audition yang mana syifa ni tengah audition nak jadi pelakon...teruk jugak dia kena marah dengan sis sr..tapi dia cantik je..hihihi

gigihla semua nak nak jadi pelakon, dorang ingat best ke hidup menjadi public figure? walaupun mek bukan one of them tapi mek dapat rasakan hidup terikat..tak boleh buat tu tak boleh buat ni
Quote misz_sanggul 29-11-2018 04:52 PM
meklalala replied at 29-11-2018 04:49 PM
mek pernah berada dalam bilik audition yang mana syifa ni tengah audition nak jadi pelakon...teruk j ...

rse ank beranak melvin..syifa plg cantik kut..
kekdg asl tgk die cam suare iras neelofa


Quote jerukkedondong 29-11-2018 04:52 PM
jusperia replied at 29-11-2018 04:44 PM
bangsa apa nama melvin ni?
kalau tengok rupa macam orang jawa sebab matanya itu

Muka mcm mix Portugese serani ada lah
Quote MayaDelaRosa 29-11-2018 04:57 PM
Tgk pic td ingat bini sam...Hehe.Tp bini sam lawa lagi la
Quote akumak 29-11-2018 05:00 PM
jusperia replied at 29-11-2018 04:44 PM
bangsa apa nama melvin ni?
kalau tengok rupa macam orang jawa sebab matanya itu

Syatilla pernah cakap dulu bapa dia Eurasian. Tp aku x pernah google lagila pasal tu
Quote KhunJee 29-11-2018 05:05 PM
Selain adik beradik fatiya, adik beradik melvin ni pun lawa-lawa.
Quote mieymiey 29-11-2018 05:15 PM
Sejibik sejibon mukanya.
We don't need another Syatilla.
So adakah Syifa ni menggantikan kakaknya?
Oleh itu, Syatilla akan bersara
Quote prizadane 29-11-2018 05:27 PM
bapak diorang ni bukan mix japanese serani ke?
mak dia melayu..
tu yg muka camni

Lihat semua komen(68)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129641s Gzip On
To Top