Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kami Tak Glamour Tapi Lagu Trending No.1,"-Nadzmi Adhwa Dan Ardell Tak Sangka

29-11-2018 03:31 PM|Oleh: Amirah| Komen: 35

Peminat memang cukup memahami tentang hubungan akrab Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana hingga mereka sering dikaitkan dengan hubungan cinta.

Namun kedua-dua menafikan perasaan cinta tersebut dan mereka selesa untuk menjadi teman rapat ketika susah mahupun senang.

Terbaru, lagu Wanitaku nyanyian Nadzmi dan Ardell berjaya menarik perhatian peminat dan kini telah berjaya trending nombor satu di Youtube.

Foto: IG Nadzmi Adhwa

Mereka sendiri tidak menyangka kerana sedar kedua-duanya bukanlah popular namun hubungan baik yang terjalin itu sentiasa menjadi perhatian walaupun telah berkali-kali peminat berharap mereka disatukan.


Nadzmi mengucapkan terima kasih kepada peminat di Instagram dengan sokongan yang diberikan selama ini. Dia sangat bersyukur kerana mempunyai peminat yang setia dengan perjalanan seninya.


Lagu tersebut mengisahkan hubungan persahabatan yang penuh dengan rasa kasih sayang antara dua sahabat.


Nadzmi begitu setia dengan Ardell dan berharap hubungan mereka ini sentiasa dilindungi dan diberkati - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
5
Terkejut
8
Sedih
7
Lawak
5
Bosan
5
Komen: 35
Komen

Previous : Ahya Rosli Selamat Bertunang, Wow Memang Cantik Dan 'Meletup' Tunangnya

Next       : Syifa Melvin Makin Glamour, Dulu Instafamous Sekarang Dah Jadi Pelakon

Komen Terbaru

Quote LiliSam 30-11-2018 04:27 PM
epis replied at 29-11-2018 10:06 PM
Nadzmi ni yg smlm berlakon mencari kiblat jadi mat rempit tu ke?

dia ke tu ..

Lain-lain Komen

Quote chicozinn 29-11-2018 04:12 PM
apoooo tetiba kokspin berlakon dlm mv dorang ni??hehehe..

btw ak xpaham napa trending..scene telekung kat gelongsor tu cm scene bebudak umo geng bas skolah lak
Quote ad_hoc79 29-11-2018 04:24 PM
entah lah...aku xboleh nak abiskan mv ni
Quote aijinmisaki 29-11-2018 04:31 PM
WHO R YUS?
Quote giyomi 29-11-2018 05:12 PM
who the hell r yus...'peminat harap mreka disatukan' iol mmg rasa nak muntah dgn ayat tu.
Quote besarkecik 29-11-2018 06:01 PM
Aku cuba nak hadam siapa dorang ni, tetap who are youssssss
Quote dubuk 29-11-2018 07:10 PM
r u whoos                     
Quote azwanaliori 29-11-2018 07:54 PM
Thank you, next
Quote imanda 29-11-2018 09:23 PM
I lyn je mv tu n lagu tu, blhlaa tgk time boring2 haha
Quote kibodwatriuh 29-11-2018 09:26 PM
berlambak penyanyi mee segera suara haus, lagu pun haus. janji TRENDIIIIIIING
Quote missDollie 29-11-2018 09:34 PM
Kenapa kau pakai khemah???
Quote epis 29-11-2018 10:06 PM
Nadzmi ni yg smlm berlakon mencari kiblat jadi mat rempit tu ke?
Quote wanzhm93 29-11-2018 10:11 PM

Menyampah tengok minaah ni...
Tak tau kenapa...

Quote Jajabeans 29-11-2018 11:06 PM
Sluar ape yg ko pakai tu dekk.. Labuh smpai ke tanah cawat
Quote hasniey 29-11-2018 11:13 PM
epis replied at 29-11-2018 10:06 PM
Nadzmi ni yg smlm berlakon mencari kiblat jadi mat rempit tu ke?

Yeah..betol la tu.jd rempit brjaya
Quote katibism 29-11-2018 11:43 PM
Mcm benang ni la pun surndoo tp always di page 1.. Top
Quote rayray28 29-11-2018 11:43 PM
ad_hoc79 replied at 29-11-2018 04:24 PM
entah lah...aku xboleh nak abiskan mv ni

Sama laaa kita..ku cuba ku cuba gk tahan dr tekan stop..tp x tertahan akhirnya
Quote makbedah 30-11-2018 12:32 AM
Tgk 1minit n tutup. Pelik mv dia.
Quote RatuDunia94 30-11-2018 12:55 AM
Zmn skrg ni views berjuta2.. trending no 1 pon x semestinya sbb bagus.. kadang sbb org klik sbb muncul kat timeline..
Quote puanbintang 30-11-2018 07:54 AM
belum teringin nak tengok walaupun trendingggggggg..nexttttttt!

Lihat semua komen(35)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061673s Gzip On
To Top