Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Sami Kantoi Terbabit Pesta Seks Gay Di Kuil

28-11-2018 11:26 AM Komen: 63
Seorang sami Budhha ditahan selepas tersebarnya sebuah video seks menunjukkan dia terbabit dalam parti liar di sebuah kuil di Taiwan.

Memetik Shanghaiist, dalam tiga rakaman berasingan, Kai Hung, 29, dilihat mengambil dadah dan melakukan hubungan seks dengan beberapa lelaki.Video itu memaparkan Kai Hung yang dalam keadaan separa sedar meluahkan betapa dia menyayangi 'suaminya yang hebat'.

Menurut media tempatan, klip video mengejutkan itu disebarkan bekas kekasihnya, Shan Zhi dipercayai bertujuan untuk membalas dendam.

Difahamkan, Shan Zhi membalas dendamnya selepas Kai Hung diusir dari Kuil Tongshan kerana berkelakuan tidak senonoh.

Kai Hung dikatakan pernah dianggap sebagai seorang pengikut yang taat dan pernah memegang jawatan Setiausaha Agung di Persatuan Buddha China.LibertyTimes melaporkan, lelaki itu ditahan dalam serbuan di Kuil Chongfo di mana beberapa biara cuba menghalang polis daripada memasuki kawasan berkenaan bagi memberi masa kepada Kai Hung untuk menyembunyikan diri.

Kai Hung ditemui dengan 19 gram dadah jenis amphetamine, Viagra, kondom dan botol air suci yang diisi pelincir.

Kai Hung dibebaskan dengan jaminan 2,519 pound sterling (RM13,467) semalam, sementara menunggu siasatan lanjut.


Kredit foto: Shanghaiist

Kai Hung mengaku mengambil dadah dan merakam aksi panas itu, tetapi menafikan mengedar dadah kepada orang lain atau membawa orang ke kuil untuk mengambil dadah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
39
Marah
32
Terkejut
30
Sedih
22
Lawak
36
Bosan
28