Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Anak Perempuan Jackie Chan Kahwini Lesbian Kanada

Oleh: Myra Rozi|27-11-2018 11:27 AM |Dilihat:3987| Komen: 45
Etta Ng Chok Lam, 19 mengesahkan yang dia kini sudah berkahwin dengan kekasihnya, seorang selebriti internet warga Kanada, Andi Autumn.

Etta, yang merupakan anak perempuan aktor Jackie Chan memuat naik gamabr perkahwinannya di Instagram, dengan masing-masing mengenakan gaun pengantin putih sambil memegang sijil perkahwinan bertarikh 8 November.

Ng menyatakan. disatukan oleh undang-undang dan cinta, di hari perkahwinan kami.

Global News menyatakan, Ng adalah anak hasil hubungan sulit Jackie Chan bersama pelakon dan bekas ratu cantik,  Elaine Ng Yi Lei.

Sumber menambah, Ng dan Autumn mula intim pada 2017 dan berpindah pada Oktober tahu  lepas ke kanada.

Hubungan tersebut tidak pernah mendapat restu ibu bapa mereka.


Sehinggakan pada April lepas, Ng dan pasangannya pernah meminta bantuan orang ramai di youtube dengan berkongsi kesusahan hidup mereka.

Katanya mereka mungkin kehilangan tempat tinggal selain turut menyalahkan kedua ibu bapanya.

Dakwaan Ng itu dikecam oleh ibunya, Elaine Ng.

Bagi saya, jika mereka tiada wang, mereka perlu bekerja. Mereka tidak sepatutnya membuat klip video untuk memberitahu orang ramai mengenai kesusahan mereka dan siapa ayah Etta. Manusia di seluruh dunia bekerja keras dan tidak bergantung kepada kemasyhuran orang lain untuk mendapatkan wang. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 45
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote kakyungpilah85 2-12-2018 09:12 AM
Sodap agak eh jilat c*pap ni..

Lain-lain Komen

Quote xtahumenahu 27-11-2018 08:56 AM
Aku fikirkan dia org susah sampai kene keja mengecat dinding rumah
Quote lee~ann 27-11-2018 09:14 AM
puak LGBT rupanya
Quote umbut 27-11-2018 09:14 AM
Penat betul cat dinding
Quote kucingitam 27-11-2018 09:17 AM
nyesal aku masuk..ingat dia hidup merempat...
Quote akusukaq 27-11-2018 09:20 AM
padan le mak bapak marah. dah lain dr
yg lain.memalukan.
Quote meklalala 27-11-2018 09:27 AM
kahwen perempuan sama perempuan ke tu? adeh sayangnya lahai..tapi mek suka kata-kata mak Ng tu..
Quote insulin 27-11-2018 09:28 AM
Ruginya. Dua2 cantik namun cat dinding.
Quote shoyuna 27-11-2018 09:35 AM
Jackie memang tak mengaku ada anak dengan elaine kan. Dia memang tak peduli pasal etta ni
Quote mrseller 27-11-2018 09:54 AM
Rambut gitu aku ingat lim chong wei tadik
Quote ninja9 27-11-2018 10:12 AM
shoyuna replied at 27-11-2018 09:35 AM
Jackie memang tak mengaku ada anak dengan elaine kan. Dia memang tak peduli pasal etta ni

yup, lebih kurang dia tak layan sebagai anak dia. jadinya dia cuma dibesarkan oleh ibunya. dia pernah kena tanya pasal ni, dia cuma jawab dia cuma lakukan kesalahan yang semua lelaki buat didunia ini. ada berita sebenarnya dalam diam2 jackie tetap bagi support duit kepada elaine

Quote myakayina 27-11-2018 10:17 AM
knp jackie tak nak terima etta ni sbg anak dia? tak buat dna test kah? sian budak ni..klu betul ni anak dia la..etta ni masa kecik2 comel..
Quote reenz013 27-11-2018 10:17 AM
mati2 igt dia tukang cat dinding
Quote annehuda 27-11-2018 10:19 AM
ninja9 replied at 27-11-2018 10:12 AM
yup, lebih kurang dia tak layan sebagai anak dia. jadinya dia cuma dibesarkan oleh ibunya. dia per ...

anak jackie chan yg muka sebijik mcm die tu, jaychee chan pun drug addict. jaycee chan ni ckp bapak die sibuk sgt keje smpi diorg ni tak rapat.
jackie ni kaya-raya tp kedekut nk mampus, siap ckp nk donate harta die kt charity lepas mati. anak-anak yg lain tu sila carik rete ko sendiri kekdahnye
Quote EvieWanKenobi 27-11-2018 10:49 AM
kesian budak ni..
dia lahir pun dari kesilapan
ibu bapa sendiri..
Quote Acik2kepam 27-11-2018 10:52 AM
Muda lg dah kawen, byk lg pilihan lain dik
Quote bambimo 27-11-2018 10:55 AM
serius aku fikir
anaknya merendah diri
ayah kaya raya pun
tak menumpang harta ayah
sanggup keje cat dinding sajo
ya Ampun
Quote minguk 27-11-2018 11:19 AM
dua dua macam tak cantik.. kawin lah korang.
Quote VioletsAre_Blue 27-11-2018 11:19 AM
Bagus la jackie chan tak mengaku anak.. Malu kot ada anak lesbo
Quote mamamia13 27-11-2018 11:19 AM
muda lagi dah kawen.. sure ke dia?

Lihat semua komen(45)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055154s Gzip On
To Top